Eski sevgilim Geri döner mi?

Aminnn, sağolasın, Doktora kalsa bir aydır doğuracaktım, en son dün akşama tekrar gel doğumun baslamis dedi, gittim dogurasin kaçmış sancilan geri gel sabah dedi, bu sefer de ben gitmiyorum bakalım ne zaman doğacak bu bebe 😂😂

Bu arada ne yapayım milletin derdine düştüm şuralara 😂😂
Bebe içerden konulara yorum atacak yakinda ahshshd

Mahinurun konusuna git okudukça stresten doğum başlar
Benim kafam almadı orayı ya 2k nedir, geri döndü diye övünsün dursun, bu konu sahibi gidip okumali bence belki örnek alır, aklını basina toplamazsa böyle eskileri karıştıra karistira ömrünü çürütecek belli ki...

Benim kafam almadı orayı ya 2k nedir, geri döndü diye övünsün dursun, bu konu sahibi gidip okumali bence belki örnek alır, aklını basina toplamazsa böyle eskileri karıştıra karistira ömrünü çürütecek belli ki...
Zaten tarihte nadirdir kk kadınları bir konu sahibine ortak duyguyla bu kadar nefret etsin....

3 senelik bir ilişkim vardı. Çok sorunlar yaşadık ama hiçbir zaman kopmadık 3 yıldır aynı evde yaşıyorduk. Sonra 1 yıl beni sevmek için çabaladığını ama sevemediğini söyledi.. oysaki seviyor gibiydi hiçbir anormallik sezmemiştim sonra ara verdik 3 gün sonra mesaj attı barıştık tekrar evine gittiğimde her şey güzeldi bir şekilde konu açıldı ve tekrar konu buraya geldi bensiz üzgün olduğunu ama beni sevemediğini söyledi. Bende sustum ve ertesi gün evinden ayrıldım. Sonra beni 2 gün sonra her yerden engelledi. Yalvardım yakardım ama hiçbir şekilde geri dönüşü olmayacağını söyledi evinin adresini değiştirip numarasını değiştireceğini söyledi. Ve hayatımda başkası var dedi. Buna inanmıyorum çünkü aynı evde yaşıyorduk ve telefonu her an gözümün önündeydi hiçbir şey yakalamadım. Çok üzülüyorum geri dönecek midir?
Bence,
İşin sırrı kendine saygı.
-Seni istemediğini söylediği halde yanyana olursanız artık fuckbudy gibi hissedersin kendini
-Kendine saygı burda devreye girecek.
-En az 3 ay acını "acı senden bıkana" kadar onla irtibata geçmeden yaşa .
-Belki stroyinde görür acını ama muhim değil önemli kısım "irtibata geçmemek".
-En yakın 3 ay sonra "çok pişmanım özür dilerim" diye kapına gelirse açarsın kapını. Ve bakarsın ilk saygılı haline dönmüş mü ?
-Onun haricinde aramalarına ve mesajlarınada inanma bir "gece azgınlığı" olabilir
-3ay yalnız kalıp sonra kendine geldiğinde belki aynı ev kararını bile nasıl verdiğine şaşacaksın.

Bunları yapmazsan;
-8ay kadar uzayan bir fuckbuddy ve kendne saygısızlık dönemi yaşatabilir çünkü erkek saygısını kaybettiğinde "gece azgınlığı" ile "gündüz saygısızlığı" arasında aylarca süren bir dönem yaşatır

Sizi sevmediğini söylemiş, kendinize değer verin ve yolunuza bakın..
Zamanla unutursun.
Adamlar eşlerinin yaninda aldatıyor aynı evde olsanız da sezmeyebilirsiniz. Birini bulmuştur çok zor değil.
Millet aynı evin içinde kocası tarafından aldatılıyor.
adam zaten sevmiyorum demiş, yalvarmışsınız, yetmemiş sanki sapıkmışsınız gibi adres değiştiririmm deyip engel atmış.

Cidden dönse kabul mu yani ??? Yuh.
Baskasi olmasa bile yuzunuze sizi sevmedigini, adresini telefonunu degistirecegini soyleyen adamla barismayi niye istiyorsunuz? Tekrar ayrılsın diye mi?
belli de etmiştir eminim yeni dalı tutmadan öncekini bırakmamış.Sizde hayal dünyasında yaşayıp durmuşsunuz.. eee şimdi kim bu hikayede zararlı çıktı??? Biz kadınlar akıllı olmak zorundayız aşık olunca beynini sandığa kapatmanın alemi yok.
Normalde erkekler kendisiyle beraber olmayı bu kadar isteyen bir kadın varken hayatında başka birisi varsa da diğerini yedekte tutmak için saklıyolar.
Adam demek ki gerçekten hayatındaki kişiyi seviyor ve onunla gelecek düşünüyor ki açık açık söylemiş hayatımda biri var diye. Hayatında biri olmadığını söylese ve inanmasanız anlarım da, hayatında biri olduğunu söyleyene inanmamak ve hayır hayatında biri yok demek mantıklı mı sizce?
Yeni sevgilisi sizi öğrenmiş ve direkt o kadın engelletmiş bile olabilir.
+1

3 senelik bir ilişkim vardı. Çok sorunlar yaşadık ama hiçbir zaman kopmadık 3 yıldır aynı evde yaşıyorduk. Sonra 1 yıl beni sevmek için çabaladığını ama sevemediğini söyledi.. oysaki seviyor gibiydi hiçbir anormallik sezmemiştim sonra ara verdik 3 gün sonra mesaj attı barıştık tekrar evine gittiğimde her şey güzeldi bir şekilde konu açıldı ve tekrar konu buraya geldi bensiz üzgün olduğunu ama beni sevemediğini söyledi. Bende sustum ve ertesi gün evinden ayrıldım. Sonra beni 2 gün sonra her yerden engelledi. Yalvardım yakardım ama hiçbir şekilde geri dönüşü olmayacağını söyledi evinin adresini değiştirip numarasını değiştireceğini söyledi. Ve hayatımda başkası var dedi. Buna inanmıyorum çünkü aynı evde yaşıyorduk ve telefonu her an gözümün önündeydi hiçbir şey yakalamadım. Çok üzülüyorum geri dönecek midir?
Hiç kimseye sizi sevmesi için yalvarmayın.

Hayır.

Back
X