Eski sevgilim hakkında lütfen yardımınıza, düşüncelerinize ihtiyacım var..

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
Arkadaşlar geçen sene bir cocuk beni beğeniyordu ilk baslarda istemedim ama sonradan istemeye baslamıstım onu daha sonra çok fena asık oldum tam cıkıcak gibiyken ben yapamıyorum olmaz arkadaş kalalım dedi tam bir kaç kez yaptı bunu affettm ama en sonunda çıkmıştık mayıs aylarında falan 2 hafta sürdü çıkmamız ama bu iki hafta içinde malesef ki birbirimizi göremedik okulun tatil haftalarına denk geldi toplasan 2 kere görmüşüzdür bişi yapamadık genelde msnden konusurduk daha sonra benden ayrıldı çok üzüldüm ağladım kötü şeyler yaşadım çok sevmiştim onu.
Yazın tekrar mesajlasarak konusuyoduk herşey çok güzel gidiyordu ama eylülde yine eskisi gibi olmaya basladı konusmuyoduk umutlanmıyım diye bana yazmıyordu.
arada sırada sadece en yakın arkadasına benım hakkımda çok güzel çok iyi kız ama ben yapamam onla falan diyordu. neden yapamıycagına gelince ben bildiği gibi kızlardan değildim bunu biliyordu. ara sıra çok hosuma gidiyo bu aralar diyodu hakkımda arkadasına neyse bugün o en yakın arkadasına durup dururken hakkımda cıkabilirim tekrar uzun düzenli bi ilişki istiyorum buda ancak onunla olur demiş arkadasıda yeme beni falan yapmıs sonra kız kabul eder mıkı demiş sevdiğim cocuk ise orası kolay gönlünü alırım demiş. arkadası ne zaman konuscaksın dediğinde bilmiyorum demiş :S
bugün birlikte okuldan cıktık duragın oraya kadar yürüdük evide zaten orda o ordan gitti biz yolumuza devam ettik arkadasıyla. ayrılırken arkaadsıyla işte öptüler birbirlerini el sıkıstılar falan sonra bana gelince gel senide öpiyim içimden geldi dedi yanaklarını yanaklarıma değdirdi öptü gitti ne oldugumu sasırdım. uzun zamandan beri böyle olmamıstı gelip öpiyim falanda yapmazdı. okuldan cıkmadan öncede ben arkadasıyla konusuyodum mesajla, benım ıcın sorsana napıyomus bugun falan diye eğer ben eve gidicem demesydim sanırım 3 müz bişiler yapcakmsıız birlikte olucakmışmışz çok tuhaf hissediyorum kendimi sizce bndan sonra nasıl olmalıyım ne yapmalıyım.
Bugün çıkıcam der yarın fikir değitirir biraz dengesiz birisidir ama karar verdimi de tam verir başak burcu sevdiğim cocuk bide arkadsı kabul eder mi ki dediğinde orası kolay gönlünü alırım demesi pek hosuna gitmedi sonucta o kadar şey yaşadım yaşattı bana o kadar sevdim halada seviyorum o kadar bekliyorum onu halada bekliyorum.
Ama ne yapıcagım hakkında hiç bir fikrim yok lütfen yardım edin onu kaybetmek istemiyorum :((

yedekte tutma tabiri vardır bilirsiniz
hani nasılsa elde olduğu bilinen kişi yedekte hep tutulur
arada başka kişilere yazılırsa o kişiyle ilgilenilmez
boşlukta kalınırsa yine ona dönülür
anlaşılan paşa hazretleri sizi bu şekilde görüyor
ona bu hazzı yaşatmayın
kaçan kovalanır eski ama etkili bir taktiktir
çantada keklik durumundan çıkın
kaçın, kovalasın..

bu çocuktan bi halt olmaz. boşta kaldıkça geliyor yanınıza. hepte öyle olacak

egosu tavanda. üzgünüm ama sizi yedeğe almış...

o seni avucuna aldığının farkında ve seni hiç sorun etmiyor yedek gibisin onun için işine gelmezse bitirr işine gelirse yne başlar bu ne böyle oyuncakmısın sen bu sefer onu şasırt ve geri çevir suratının halinide foto çek bize yolla azcık gülelim seninde bi gururun var tamam aşkta gurur olmaz derler ama onunda bi haddi var yani

Merhaba arkadasim,bana kalirsa kendini hemen kollarina atma ne kadar seversen sev riske girip kendini agirdan almalisinki,deger kiymet bilsin.yoksa sana istedigi gibi davranabilecegi kanisina kapilir.erkeklere parmagini verirsin kolunu kaparlar canim aman diyim...bekle gelsin kendi acilsin ve unutmaki bütün bunlari sana anlatan arkadasin mutlaka senin yorumlarinida citlatiyordur ona,bu yüzden arkadasinada hislerini fazla bahsetme.
Eger sana acilirsa senin kolay lokma olmadigini seni hakedebilmesi icin güvenini sevgini kazanmaya cabalamasini söyle,bunu yaptiginda karsidakinin gözünde degerin aratr cünkü seni kolay elde edemeyecegini anlar.
ayni sekilde arkadasinada ayni sekilde söyle seni istiyorsa savasmasini bilmeli,ilkin sen kendine deger vereceksinki karsindakinden bekleyebilesin,eger o degeri verdirtmezsen istegi gibi eglenir seninle cani sikildiginda kaybolur.
UNUTMA KACAN KOVALANIR....

allahım sana gelıyorum...... ask bu kadar erken gelmemelı bırazda manıtık olmalı canım benım aklını basına al... bu adamdan bı halt olmaz... yazık... gururunu ayaklar altına alma desemde alıcaksın... üzüldümmm

Arkadaşlar ne olursa olsun çok seviyorum ve bunca bekledim. Kendimi ağırdan satıyım desem tamamen kaybetme korkusu var ve bunu hiç istemiyorum. Daha öncede böyle bunun gibi bişi olmştu. Anlıycagınız napıcam hala bilmiyorum
O yedek dediğiniz meseleye gelince diğer türlü kızlar var hep etrafında benım gıbı hiç yok ve o diğer kızlarlada anca eglenıyor bunu biliyorum. Onlarla uzun ilişki yaşayamıycagından benı uygun buluyor. Zaten nasıl desem kızlar çok yakın ama bu istemiyor yoksa etrafında çok kız var diyebilirim istese çoktan birisiyle çıkardı şimdiye

18 yaşındayım .

Daha cok toysun canim benim ama inan degmez riske girmemene,bunca harcadigin ve belkide harciyacagin senelere.
Bir atasözü derki insanoglunun basi tasa degmeyene kadar akli basina gelmezmis aman canim senin degmesin.....
Sevginin aslinda senin su an hissettiklerin degilde cok baska bisey oldugunu zamanla anliyacaksin...

öncelikle adamı böyle kaf dağının üstüne koyarsan sen kaybedersin herzaman.
kendine güvenin olacak.
bulunmaz hint kumaşı mı?
isterse çıkarmış başka kızlarla.
sende istersen çıkardın birileriyle.

ne oluyo ya bu kızlara bi anlam veremiyorum ki şu son 5-6 aydır duyduğum aşk
hikayeleri daha doğrusu ilgi kırıntıları çok tuhaf
yedekte tutma sürekli arayışş içinde olma o olmazsa şu olur tavırlarıı
erkekler kız kız die yanıp tutuşurken şimdi kızlar öle olmaya başladı:):):)
hakikaten devir değişti:)
misal oda arkadaşım bi çocukla tanıştı tanıştıktan 3.hafta çıkmaya başladı hemen
ilk gün bitanem bilmem ne 3gün ablasıyla tanıştı(şuan çıkalı 1 hafta oldu) ne bu hız bnm bir yılı geçti:nazar:
tık yok acaba biz mi çok gerilerde kaldık ne paşamla:16::52:

ben olsam yalvarsada istemezdim artık onu.çünkü sevseydi böyle saçma sapan şeyler yaşanmazdı.Diyeeceğim o kadar karar senin..:34:

ben olsam yalvarsada istemezdim artık onu.çünkü sevseydi böyle saçma sapan şeyler yaşanmazdı.Diyeeceğim o kadar karar senin..:34:

Sevıyorum ama hemde cok. Bu kadar zaman bekleyıp kımseylede cıkmadım cok zor begenen ve zor ıletısım kuran bırıyım. Suan arkadsız ayrılırken arkadas kalmıstık oyle kavga gurultuı aramızda uyuzluk olmadan ayrıldık. Bunca zaman bekledıkten sonra nıye vazgecıyım kı. Suan tek tek korkum kendımı agırdan sattıgımda tamamen kaybetmekten korkuyorum. Hem agırdan satsam hem ıstedıgımı bellı etsem bunun ıkısının ortasını yapmalıyım nasıl ama onu bılmıyorum...

Allah'ım bu konu bana o kadar tanıdık geldiki anlatamam tıpkısının aynısı... sonuç 7 yıllık sevgi ve emeğin sonunda arkadaşım en sonnda başkasıyla evlendi daha fazla dayanamadı denegsizliklerine, bence sen baştan restini çek o çocuktan bi halt olmaz...
ayrıca bişeyi merak ettim sen 18 yaşındasın arkadaşın kaç yaşında peki aynı yaştamısın... benim arkadaşımda aynı şeyleri yaşadı tesadüfki o çocukta başak burcuydu ve dengesizin tekiydi arada başkasıyla çıkıyordu yalnız olunca arkadaşımı arıyodu başkasını bulunca 2-3 ay aramazdı hiç merak bile etmezdi arkadaşımda çok sevdiği için hep alttan alırdı nasıl bir sevgiyse... son pişmanlık fayda etmez seni gerçekten sevseydi sadece seni düşünürdü ve hayatına senden başka kimseyi almazdı bence kendini boşuna yıpratma ve bu ilişkiye boşyere emek verme....

Back
X