arkadaşlar evliyim eşimlede mutluyum Elhamdulillah. Esimle tanismadan once bir sevgilim olmustu birbirimizi cok sevmistik ama buna ragmen bereber oldugumuz zaman icinde cok aci çekmiştim boşanmışti ve Basindan bir evlilik gectigi icin evlilige sicak bakmıyordu ve bu yuzden gitti. Uzun sure beraberdik ve hep bekledim hazir olmasını ama bu son sozu ve yaptigi sevsemde yetti artik dedirtti. Beni haketmiyordu ojun icin onca sey yaptim yine olmadi. Biraktim oluruna Gitmedim pesinden bu sefer. Onunla öyle cok sey yaşamıştımki unutmam cok zor oldu sonra esimle tanıştım sevdim esimde beni sevdi evlendik. Sonra onunda evlendigini duydum. Hayirlisi dedim gectim. Oda simdi evli beni aradı helallik istiyor. Bana cektirdikleri icine yara olmuş sanirim kendini rahatlatmak icin helallik istiyor diye düşünüyorum. Hakkimi helal etmeyi düşünmüyorum eger helal edersem sanki o cektigim acilar aglayarak gecirdigim gecelere haksizlik olacakmis gibi hissediyorum yoksa benimle evlenmedigi icin oyle bir dusuncem yok onca cektigim acilar varken Hakkimi helal etmeli miyim fikrinizi almak istiyorum.
Son düzenleme: