eski sevgilim helallik istiyor ne yapmaliyim??

pinknarss

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
10
0
6
35
İzmir
arkadaşlar evliyim eşimlede mutluyum Elhamdulillah. Esimle tanismadan once bir sevgilim olmustu birbirimizi cok sevmistik ama buna ragmen bereber oldugumuz zaman icinde cok aci çekmiştim boşanmışti ve Basindan bir evlilik gectigi icin evlilige sicak bakmıyordu ve bu yuzden gitti. Uzun sure beraberdik ve hep bekledim hazir olmasını ama bu son sozu ve yaptigi sevsemde yetti artik dedirtti. Beni haketmiyordu ojun icin onca sey yaptim yine olmadi. Biraktim oluruna Gitmedim pesinden bu sefer. Onunla öyle cok sey yaşamıştımki unutmam cok zor oldu sonra esimle tanıştım sevdim esimde beni sevdi evlendik. Sonra onunda evlendigini duydum. Hayirlisi dedim gectim. Oda simdi evli beni aradı helallik istiyor. Bana cektirdikleri icine yara olmuş sanirim kendini rahatlatmak icin helallik istiyor diye düşünüyorum. Hakkimi helal etmeyi düşünmüyorum eger helal edersem sanki o cektigim acilar aglayarak gecirdigim gecelere haksizlik olacakmis gibi hissediyorum yoksa benimle evlenmedigi icin oyle bir dusuncem yok onca cektigim acilar varken Hakkimi helal etmeli miyim fikrinizi almak istiyorum.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayinda eski sevgiliniz aradiginda bence dahada sert bir tepki verneliydiniz ne curretle evli bir bayani arayabiliyor? Helal edin gitsin derim ben aksi taktirde onu yoksayamayacaginizi dusunenlerdenim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en çok asabımı bozan şey edip eyleyip sonra "hakkını helal et" denmesi.
bilmeden, istemeden birini üzer kırarsın helallik istersin ayrı mesele ama böylesi rahatsız edici.

hakkımızı helal edip etmeme durumunun bize bağlı olduğunu, ancak helal etmemizin bziler için daha hayrlı olduğunu okumuştum bir yerde.

kendimi çok tarttım, çok hesaplaştım içimde ama ulvi bir insan olmak filan istemiyorum. ben de beni kıran insana hakkımı helal etmiyorum.
bu sizinle ilgili bir durum içinizden helal etmek geliyorsa edin.

ama her şekilde irtibatı koparın yuvanıza bir zararı dokunmasın

ne munasebet , hangı hakla arayabılıyor sızı ... hakkınızı helal etmeyın bence

bu adamın amacının helallik istemek olduğunu sanmıyorum. Sizi hala seviyor ve onca yaşananlara rağmen "belki" diyor bence. Arayınca açmayın ya da hattınızı falan değiştirin. Siz onunla konuştukça ümitlenecektir. Kestirip atın

Anca mı dank etmiş beyfendinin kafasına ! :ssz: ben olsam hakkımı helal etmem ... edilcek yanı yok çünkü :34:

Yanlış anlamayinda eski sevgiliniz aradiginda bence dahada sert bir tepki verneliydiniz ne curretle evli bir bayani arayabiliyor? Helal edin gitsin derim ben aksi taktirde onu yoksayamayacaginizi dusunenlerdenim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yoksayamadigim o degil yasattigi acilar

bu adamın amacının helallik istemek olduğunu sanmıyorum. Sizi hala seviyor ve onca yaşananlara rağmen "belki" diyor bence. Arayınca açmayın ya da hattınızı falan değiştirin. Siz onunla konuştukça ümitlenecektir. Kestirip atın

Vaktiyle borc vermistim onuda geri odemek istediğini söyledi beni arama dedigimde ararsam bi kere daha ararim maddi hakkini odemek icin daha aramicam dedi anlam veremiyorum bu aradiginda hepsini kapat bitsin ne diye uzatıyorsun simdiki esini sevdigini biliyorum boyle bi ihtimal olmaz sanirim ama yinede hattımi degistirmeyi bende düşünüyorum

Aradan onca zaman geçecek, ben evleneceğim, o evlenecek sonra kalkıp kusura bakma benim aklımdan çıkmıyorsun bi helallik alacaktım diye karşıma çıkacak! Alnını karışlarım o adamın... Telefonda yerin dibine sokmakla kalmam daha ileri giderse eşimle muhatap olacağını hatırlatır bi s...r ederdim. Siz yine iyisiniz, sakin sakin konuşmuşsunuz :)

Esinize söyleyin bu konusmayi bence .
Gizli kalmasi olmaz .
Hakkinizi da helal edin .
Öte dünyada bir daha karsilasmamak için.
Borç aldiği para ne kadar ki ?

Çok mantıklı düşünmüşsünüz. Takdir ettim.
Çokda güzel ifade etmişsiniz kendinizi.
Bencede vicdanını rahatlatmasına izin verme. Ama bşda seni ararsa eşine söyle, ve kesinlikle seni aramsına engel ol.
Ediyorum veya etmiyorum deme, geçmişe dair hiçbir muhabbete girme tek söylediğin beni arama konuşmak istemiyorum olsun.
Sakın başını belaya sarma.

Esinize söyleyin bu konusmayi bence .
Gizli kalmasi olmaz .
Hakkinizi da helal edin .
Öte dünyada bir daha karsilasmamak için.
Borç aldiği para ne kadar ki ?

Esime soylersem huzurumuz kaçar diye endiseliyim sonuçta hicbir erkek böyle bir durumdan hoşlanmaz. 2.500 tl idi verdigim miktar vermesede olur o da umrumda degil huzurum kacmasin yeter

Helal ettim bi daha arama sorma , evliyim mutluyum de :16::16:

Esime soylersem huzurumuz kaçar diye endiseliyim sonuçta hicbir erkek böyle bir durumdan hoşlanmaz. 2.500 tl idi verdigim miktar vermesede olur o da umrumda degil huzurum kacmasin yeter

Sonradan ogrense daha kotu olur .
Sakinleştirir öyle konuşursun bence .
Bu hayatta hicbir şey gizli kalmaz .
O parayi koçan al derse alirsin .
Sonuçta senin paran.
Az da değil 2500

Çok mantıklı düşünmüşsünüz. Takdir ettim.
Çokda güzel ifade etmişsiniz kendinizi.
Bencede vicdanını rahatlatmasına izin verme. Ama bşda seni ararsa eşine söyle, ve kesinlikle seni aramsına engel ol.
Ediyorum veya etmiyorum deme, geçmişe dair hiçbir muhabbete girme tek söylediğin beni arama konuşmak istemiyorum olsun.
Sakın başını belaya sarma.

Oneriniz icin tesekkur ederim. Bu şekilde yapıcam sanirim. İnşaallah aramazda gerek kalmaz

arkadaşlar bir seneye yakin evliyim eşimlede mutluyum Elhamdulillah. Esimle tanismadan once bir sevgilim olmustu birbirimizi cok sevmistik ama buna ragmen bereber oldugumuz zaman icinde cok aci çekmiştim. Basindan bir evlilik gectigi icin Evlilikten korkuyordu ( evlilik icin hic baski yapmadim belirtiyim sonumuz yok diyordu hep) ve bu yuzden beni öldü say dedi gitti. 3 sene beraberdik ve hep bekledim hazir olmasını ama bu son sozu ve yaptigi sevsemde yetti artik dedirtti. Beni haketmiyordu ojun icin onca sey yaptim yine olmadi. Biraktim oluruna Gitmedim pesinden bu sefer. Onunla öyle cok sey yaşamıştımki unutmam cok zor oldu sonra esimle tanıştım sevdim esimde beni sevdi evlendik. Sonra onunda evlendigini duydum. Hayirlisi dedim gectim. O simdi 6 aylik evli ve dun beni aradı helallik istiyor. Bana hep dua ediyormuş aklimdasin filan diyor arama beni dedim görüşmek istemiyorum eşime böyle bir haksızlık yapamam. Bana cektirdikleri icine yara olmuş sanirim kendini rahatlatmak icin helallik istiyor diye düşünüyorum. Dunden beri başım ağrıyor. Hakkimi helal etmeyi düşünmüyorum eger helal edersem sanki o cektigim acilar aglayarak gecirdigim gecelere haksizlik olacakmis gibi hissediyorum yoksa benimle evlenmedigi icin oyle bir dusuncem yok onca cektigim acilar varken Hakkimi helal etmeli miyim fikrinizi almak istiyorum.

Ne helalligiymis?? Degistirin hattinizi.bence onun sorunlari var.muhattap bile olmayin evli bir kadinsiniz esinize karsi bu bir tel gorusmesi olsa bile hata yapmayin ki bencr konusmaniz bile hata.ve sizin evli oldugunuzu bile bile arayan bi adamin zihniyetinden suphe ederim.olur olmadik bu zmanda arasa esinize nasil aciklama yapicaksin kardesim.yuva dagilir boyle bi sebepten allah korusun.

Allah rızası için helal et ve onu hesabında yaradanla başbaşa bırak
Sonrada hattını değiştir, hoş işler değil bunlar, tadın kaçar sonra, çünkü bir eş için onunla kurduğun diyaloğun açıklaması olamaz

evli oldugunuza göre onun araması tümden yanlış, siz de keşke konuşmayı kısa kesseydiniz. ama mevzu helallik mevzu olunca eğer öbür dünyada karşılaşıp uğraşmak istemiyorsanız helal edin gitsin, Allah zaten size yaptıgı her türlü kötülüğü karşısına çıkaracaktır. ama yok uğraşırım ben öbür dünyada yeter ki o acı çeksin diyorsanız o zaman helal etmezsiniz olur biter. ben eski sevgilim aradıgında beni üzdügün içinse bu helallik helal olsun, ama benden alıp kaçtıgın paraların hakkını elbet ödeyeceksin demiştim :ssz: zaten hala acı çekiyor görüyorum, ama 2000 tl ye yakın paramın onda kalması ve bana söylemeden harcamasını asla unutmam :47::47:

Back
X