Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenBen de, '' Ayrıldık işte, bu adam hala neden bana yazıyor, sonucu nereye varacak? '' diyordum, sonra evlendik, sonucu evliliğe vardı.
Tam olarak hangi aralıklarla yaziyor, detaylandirabilir misin ?Ya aynı mevzu bende de var bir yazıyor bir kayboluyor. Üstüne giderip ben de yazmalı mıyım yoksa geri çekilip beklemeli miyim bilmiyorum. Bir ayrıl bir barış nasıl ilerleyecegimizi de bilmiyorum valla bu konu bana da çok yardımci olur eğer sonu evlilik olan şanslı hanımlar yardımcı olursa![]()
Benimki ne zaman whatsapa durum atsam yazıyor şu sıralar haftada bi kaç gün yazmaya başladıTam olarak hangi aralıklarla yaziyor, detaylandirabilir misin ?
Ayda birTam olarak hangi aralıklarla yaziyor, detaylandirabilir misin ?
Eğer bana yazdiysaniz bunu cevaplamak isterim.Eğri oturup doğru konuşmam gerekirse, artık sönen bir şeyler görüyorum. İyi olarak düşünürsek, hala bir kıvılcım vae. Kötüsü ise yedek kulübesine hoş geldin.
Size cevap olarak yazdım. Fakat yeni olduğum için biraz acemiyim Burayı kullanma konusunda...Eğer bana yazdiysaniz bunu cevaplamak isterim.
Çok daha farklı problemlerimiz var, mekan uzaklığı gibi. Biraz da o yüzden yanaşmıyor kendini bana kaptırmaktan çok korkuyor. Egosunu çiğneyip bana geldi, ilk kez açık oldu bana karşı. Bunu değerlendirmem gerekiyor diye düşünüyorum. Belki çabalayan yine ben olucam ama ne yapayım ben de böyle biriyim :')
Eğer bana yazmadiysaniz sorun yok![]()
Aslında sizin söylememiştim. Ama size de yardımcı olmak isterim. Biraz daha akışına bırakın. Eğer devamı gelirse(umursamaz takilitsa) Exitten çıkan her zaman dışarıda kalir. O zaman belli olur sizi ne kadar sevdiği...Benimki ne zaman whatsapa durum atsam yazıyor şu sıralar haftada bi kaç gün yazmaya başladı
Bakalım ben de ona mesafeleri akılda olduğunu göstermeye calisicam inşallah başarabilirizSize cevap olarak yazdım. Fakat yeni olduğum için biraz acemiyim Burayı kullanma konusunda...
Problemlerinizi bilmeniz de çok güzel. Erkekde gururunu çiğneme durumu var ise kör kütük aşık olmak derim ben buna... Tabi ki de sizin de hislerinizin kuvvetli olması bu mücadeleye çok farklı sonuçlar doğurabilir.
İnancınızı yitirmeyin, mesafeler sadece akıldadır.
Bakalım ben de ona mesafeleri akılda olduğunu göstermeye calisicam inşallah başarabiliriz
[/QUOT
Hayırlısı ile...