- Konu Sahibi GitsenDeZorGitmesenDe
arkadaşım ben kadını savunmuyorum ki, o beni ilgilendirmez diyorum tepkisiz kalıyorum oma karşı, ülkemde milyonlarca kadın var ben sürekli bunun takibindemi olucam kocam bana sadık olacak diyorum bende, napayım kadınımı yolayım yani seviyemimi düşüreyim, tamam o kadın düşükmüş iğrençmiş eee benim hayatımda bi rolü yoktuki, o saatten sonrada olmıcak, aldatan kocayı boşayanında boşamayanında hesabı kocasıyla oluyo değilmi boşuyosa dava süreci tazminatı nafakası vs, boşamayan içinde hep başa kakacak vay sen beni aldattın diye, her türlü huzursuzluk, bana bunu yaşatanda kocam, ben 2. 3. şahısları bilmem bana evlilik sözünü eşim verdi, konular nasıl açılıyo: eşim beni aldattı, eşimin sevgilisi var....yani özne hep eş
yani bir hemcinsiniz allah göstermesin eşinizle aldatıyo sizi yuvanıozın yıkılmasına neden oluyo ve siz buna tepkisimi kalıyorsunuz tabiki ben saç baş yolun demiyorum size su soruyu soruyorum eşinizin suçu oldugu kadar size bunları yaşatan hem cinsinizin suçu yokmu diyorum o sözü size eşiniz verdi ok evlilik sözünü ve bunu unuttu bi terbiyesizlik yaptı buna neden olan kim yıne bir bayan degilmi diyorum erkegin yaptıgı pislige ortak olan bır bayan degilmi diye sordum size