• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim peşimi bırakmıyor?

Ha 1 hafta ha 10 sene, duyulan rahatsızlık ve hissedilen stres aynı sonuçta.
Buradaki zaman meselsi, eski sevgilinizin ayrıldığınızı idrak edip, kabullenmesi açısından önemli. Yoksa elbette verdiği rahatsızlık aynıdır da... Siz istikrarınızı koruyun. Cevap vermeyin, muhatap olmayın, illa ki bir şey söylemeniz gerekirse, "uzatma artık, geri dönüşü yok" tarzında kısa ve net bir şeyler söylerseniz, karşılıklı uzun uzun diyaloglara girmezseniz, o da yakında anlayıp, bırakır peşinizi.

Merhabalar. Ben 6 yıllık ilişkimi geçen hafta bitirmiştim. Ayrıntıları burada mevcut;

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nisanim-son-anda-iptal-oldu.1069735/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yillik-iliskimi-tamamen-bitirdim.10825

Bu kişi bana dün mail attı. Hatta burda konu da açmıştım, cevap vermedim. Sonra bugün beni bir baktım bir dünya bilmediğim numara aramış, mesaj bırakmış falan. İş arkadaşlarının telinden yazmış. Nolur engeli aç konuşalım falan diye. Mecburen açmak durumunda kaldım, her şeyin bittiğini anlatan uzuuun bir sesli mesaj attım, adam Nuh diyor peygamber demiyor. Yok yokluğun bana çok şey öğretti, yok ben çok pişmanım, yok sensizlik ölüm gibi, bir daha aynısı olmayacak falan filan, ağlarken bana ses kaydı atmış... Ama asla ve asla inanmıyorum. Bunu ona da söyledim defalarca. Ama hala ısrar edip duruyor. Ben dersimi aldım, asla senden vazgeçmem, bırakmam, engellersen gene bi yolunu bulup ulaşırım diyip duruyor. Sorum; bu kişiye ne yapsam tamamen benden vazgeçer? Her yerden engellemiştim ailesi dahil ulaşamaz diyordum ama gene beni engeli açtırmak zorunda Bıraktı. Güzel konuşuyorum olmuyor, küfrediyorum olmuyor. Engellersem başka türlü rahatsız ediyor. Şaştım kaldım artık. Tehdit etsem başına bi şey gelir sonra benden bilirler diye de korkuyorum. Napılmalı böyle bi durumda sizce? Polise şikayet etsem diyorum ama polis ilgilenir mi bu kadarcık şeyle?

Telefon numaranı değiştir rehberde gizlet onun görüştüğünü bildiğin hiç kimseye telefon numaranı verme

engelleme , en azından sadece kendi numarasıyla sana ulaşmaya çalışsın o olduğunu bilirsin.
ve görmezden gel daha çok yeni..biraz şarjın çabuk biter bu dönem sabredeceksin
ayrıca benim eskim de bana böyle mail yoluyla ulaşmaya çalışsa ya keşke içim anca soğur.

Neler neler yaşadım neler... benimkisi tam hastalıklı ruh hali.
Sevmek mi dersiniz? Aşk dersiniz? Cinsellik mi dersiniz? Ama ben hastalık diyorum hastalık resmen. Sabahtan akşama kadar farklı farklı hesaplardan afedersiniz cinsel organını çekip fotoğraflamış videosunu atmış kendisini bildiğiniz tatmin etmiş. Unutamıyorum seni demiş. Tabii ben bunları aldım annesine attım böyle mesajlar alıyorum böyle giderse mahkemeye vereceğim dedim. Kadın panik yaptı özür diledi. Kendisi de yalvardı yakardı tamam rahatsız etmeyeceğim dedi. Ama nafile geçen mesaj atmış saçlarım hakkında çok güzel olmuş diye. Twitterda birşeylere yorum yazdım oraya yazmış. Her yerde yani.
Adamın üstünden kimler geçti kaç kişiyle flörtleştim ama utanması arlanması yok beni kuma olarak al diyecek en sonunda.
Bu sefer son çare babası babasından çok korkar. Ve belki kendi babama söylerim. Yoksa çok korkuyorum ki hayatıma biri girerse rahatsız eder mesaj görür korkarım.
Kendine zarar vermez emin olun anca sizi böyle korkutur durur. Kendisine zarar verse bile acımayın.
Attığı mesajları sosyal medyadan size ne yazıyorsa sakın silmeyin. Açmayın ama ss alırsanız lazım olabilir.
Zamanında sildim sildim fakat ben şu an mum gibi arıyorum yazışmaları.
Ay sizin de başınızdan neler neler geçmiş, çok geçmiş olsun gerçekten. Umarım babasına anlattığınız takdirde vazgeçer şahıs size yazmaktan. Benimkini de dün engelsiz bıraktım, sabah ses kaydı atmış 20 dklık. Yaptıklarından çok pişman olduğunu, hatasını kabul ettiğini, beni ne kadar sevdiğini anladığını, korkularından dolayı böle yaptığını, bana bir şey yansıtmaması stresini yansıtmaması gerektiği halde çok yanlış şekilde stresini ve korkularını yansıttığını, en ufak bir şeyde aklına hemen benim geldiğimi “resurrection da böyle yapardı” diyip dona kaldığını falan filan anlatmış. İşin aslı bi an kanıma girer gibi oldu ama kanmadım. Belki gerçekten üzgündür, pişmandır -ki gerçekten pişman gibi- ama biliyorum ki ben eski halime döndüğüm an gene, gene ve gene aynı şeyleri yaşarım... O yüzden bi müddet böyle engeli açık tutup sonra gene engellemeyi düşünüyorum.

Ya o kadar ilerler mi diyorsunuz durum... Şükür biz de ayrı şehirlerdeyiz ama insan ister istemez panik oluyor. Kendine bile zarar verir, sonra benden bilirler diye korkuyorum şu an. En iyisi hiç engellemeden kendi kendine susmasını beklemek... ben olmaz dedikçe o mücadele edicem, seni geri kazanıcam, seni kaybetmek bana çok şey öğretti, değerini anladım, sevginin kıymetini anladım diyip durdu ama inanmadım tabii ki...
inanma zaten hiç ipleme bırak ne hali varsa görsün bunlar köprü öncesi çıkışlar barıştın mı işi garantiye alıp daha çok ailesinin ağzına bakıp ezecek.

Telefon numaranı değiştir sosyal medya hesaplarını kapat. Çare arayana cozum bol :)

Senle değil varsa babanla abinle ne bileyim bı buyugunle muhatap olsun sen asla muhatap olma.

Back
X