Eski sevgilim telefon engelini kaldırmış?

Merhaba hanımlar. Önceki konularımda bahsetmiştim. Eski sevgilimle barışıp arkadaş kalmaya çalışıyoruz ama yapamıyoruz. İlk önce ben onunla aramı düzeltmek için çaba sarfettim. O bayağı ters ve soğuk davrandı. Sonra ben çabalamayı bırakınca bu sefer o yanıma gelip hiçbirşey olmamış gibi iyi davranmaya başladı. Bu hafta askere gitti. Gitmeden yanıma gelmek için bayağı çaba sarfetti. Odaya girdi çıktı, tekrar girdi ve yine çıktı. En sonunda cesaretini toplayıp yanıma geldi ve çok samimi bir şekilde benimle vedalaştı. Ben ise hiç cevap bile vermedim. Ertesi gün bir baktım (whatsapp da beni engellemişti geçen yıl) ilj defa engeli kaldırmış. İlk barıştığımızda bile engeli kaldırmamıştı. Çok saçma değil mi? Nerden çıktı bu yumuşama, bu geri adım atmalar?

Askerdemi şuanda
Öyleyse eğer kesinlikle anlam yüklemeyin.
Zamanını dolduruyor olabilir..

Eski sevgiliyle arkadaş mantıgınıda hiç anlamıyorum .
Ne halı varsa görsun ya .. Boşu boşuna kafanı yoruyosun .

Nişanlı mı? O da nerden çıktı?
Sevgilisi falan yok mu? Başka bir konu ile karıştırdım herhalde. Kusura bakmayın. Siz burada sürekli bu beyefendi yi konuşuyorsunuz hala aşıksınız yada takıntı olmuş. Hayırlısı olsun inşallah güzel şeyler olur onunla yada başkası ile.

Eski sevgililerimden birisi kendisi düğününden bir gün önce engelimi açmıştı evleniyorum gör diye herhalde :D
Adamın yarın düğünü var düşündüğü şey benim görüp görmemem mi demiştim ben engellemiştim.
Sen de öyle yap bas engeli şok olsun:D

Back
X