Eski sevgilim ve kocam..

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Merhaba.. konu baslığı çok itici değil mi ? :( önce eşimden baslayayım.. biz yeni evliyiz ama hala birbirimize alışamadık sanki bişeyler hep eksik..

ben çok takıntılı bi insanım eşimle evlenmeden önce bi erkek arkadaşm oldu 3 sene konultuk tanıştık.. askerden gelmesini bekledim evlenecektik.. ama o ailem istemiyo diye benden ayrılmayı baskasıyla olmayı secti.. kihalbuki en bastan belli bişeydi bu.. neyse ben onun ailesiyle tanışmıştım cok güzel bi diyaloğumuz vardı .. bitti gitti o baskasıyla ben baskasıylayım ama aradabir aklıma geliyor, üzüyor bu beni bi miktar.. Eşimi aldatmış mı oluyorum bu şekilde?
Evet eski sevgilimin adı ahmet olsun ahmeti sevmiyorum suan iyi ki onla evlenmemişim diyorum ama eşimle de iyi ki evlenmişiz diyemiyorum ne ailesiyle anlaşabiliyoruz ne kendisiyle.. hergün kavga her gün trip o da beni sevmiyo gibi .. o kadar uzağız ki aynı evin içinde anlatamam.. kndimi çok kötü hissediyorum.. napacağımı bilmiyorum

Eşimle konuşamıyorum ki bana o kadar uzak ki bişey konuşmaya calışsam kaçıyor benden sürekli çok yorgunum vs vs diyor. O da eskisevgilisinş unutamamış gibi ondan bi kac kere görümcem konu actı ve bana o zamanlarda hiçyaklasmadı. Sanki zorla evlenmiş gibiyiz :(
Ama ahmet öyle değildi hep benlr konuşup dorun çözme odaklıydı benim için ağladığını biliyorum ahını mı aldım da mutlu olamıyorum bilmiyorum.. bide bu var hep kıyaslıyorum :( :’(

Merhaba.. konu baslığı çok itici değil mi ? :KK43: önce eşimden baslayayım.. biz yeni evliyiz ama hala birbirimize alışamadık sanki bişeyler hep eksik..

ben çok takıntılı bi insanım eşimle evlenmeden önce bi erkek arkadaşm oldu 3 sene konultuk tanıştık.. askerden gelmesini bekledim evlenecektik.. ama o ailem istemiyo diye benden ayrılmayı baskasıyla olmayı secti.. kihalbuki en bastan belli bişeydi bu.. neyse ben onun ailesiyle tanışmıştım cok güzel bi diyaloğumuz vardı .. bitti gitti o baskasıyla ben baskasıylayım ama aradabir aklıma geliyor, üzüyor bu beni bi miktar.. Eşimi aldatmış mı oluyorum bu şekilde?
Evet eski sevgilimin adı ahmet olsun ahmeti sevmiyorum suan iyi ki onla evlenmemişim diyorum ama eşimle de iyi ki evlenmişiz diyemiyorum ne ailesiyle anlaşabiliyoruz ne kendisiyle.. hergün kavga her gün trip o da beni sevmiyo gibi .. o kadar uzağız ki aynı evin içinde anlatamam.. kndimi çok kötü hissediyorum.. napacağımı bilmiyorum
esinle mutsuz oldugun icin olsa gerek,esini yeterince sevmeden tanımadan evlenmissin heralde

esinle mutsuz oldugun icin olsa gerek,esini yeterince sevmeden tanımadan evlenmissin heralde
Evet çok kısa bi sürede evlendik benimki biraz ahmete inat evlilik oldu diyebilirim ama eşimi zamanla sevdim alıştım ve evlendik o şekilde ama cok mutsuzum ya ölücem mutsuzluktan. Tek bi sorunumuz u bile halledemiyouz cünkü hep üstünğ kapatıyor.

peki kocanla neden evlendin sevmiyorsan? ya da kocan senle neden evlendi seni sevmiyorsa? canim aklimiza her gelen sey yuzunden kocaya ihanet ediyor olsakkk...oohhh

bazi seyleri beynimize soylerizde..yani duygularuimizda var dimi? mutsuzsan tabiiki eski guzel seyleri dusuneceksin. bundan daha dogal birsey yok. burdaki en mukemmel kadin bile bu durumda eskiyi dusunup biraz mutlu oldugu zamanlari anismar

peki kocanla neden evlendin sevmiyorsan? ya da kocan senle neden evlendi seni sevmiyorsa? canim aklimiza her gelen sey yuzunden kocaya ihanet ediyor olsakkk...oohhh

bazi seyleri beynimize soylerizde..yani duygularuimizda var dimi? mutsuzsan tabiiki eski guzel seyleri dusuneceksin. bundan daha dogal birsey yok. burdaki en mukemmel kadin bile bu durumda eskiyi dusunup biraz mutlu oldugu zamanlari anismar
Haklısınız ama onla mutsuz oldukça ben eski sevgilimle iletişime gecmek istiyorum.. sürekli rüyamda onu görüyorum çıldırcam , çok üzgünüm.

Haklısınız ama onla mutsuz oldukça ben eski sevgilimle iletişime gecmek istiyorum.. sürekli rüyamda onu görüyorum çıldırcam , çok üzgünüm.
isteyebilirsin, ama o da evli dedin dimi? yapma bunu..cunku iste o zaman aldatmis olursun. suan dusuncede o kadar. zaten eski sevgilin seni bu saatten sonra isterse emin ol kendine kadin yapmak icin istemezki..kullanmak icin ister. yoksa o firsati ilkinde degerlendirirdi. dimi?

isteyebilirsin, ama o da evli dedin dimi? yapma bunu..cunku iste o zaman aldatmis olursun. suan dusuncede o kadar. zaten eski sevgilin seni bu saatten sonra isterse emin ol kendine kadin yapmak icin istemezki..kullanmak icin ister. yoksa o firsati ilkinde degerlendirirdi. dimi?
Yok o evli değil ama gecen gğn sosyal medyada gördüm biriyle birlikte sanırım. Buna da aşırı üzüldüm ya, sen evlensen bile ben evlenmem diyen adam daha ben evlenmeden bulmuştu birini . Kendimi onun tarafından kullanılmış gibi hissediyorum bu jis de gecmiyo.. gerçekten sevdiğimi düşünmüyorum onu sadece hazmedemiyorum ama esimden de soğuyorum aşırı .. çok korkuyorum bu evlilik bitecek diye.
Sorun bende mi ki ben anlamadım kendimi

Yok o evli değil ama gecen gğn sosyal medyada gördüm biriyle birlikte sanırım. Buna da aşırı üzüldüm ya, sen evlensen bile ben evlenmem diyen adam daha ben evlenmeden bulmuştu birini . Kendimi onun tarafından kullanılmış gibi hissediyorum bu jis de gecmiyo.. gerçekten sevdiğimi düşünmüyorum onu sadece hazmedemiyorum ama esimden de soğuyorum aşırı .. çok korkuyorum bu evlilik bitecek diye.
Sorun bende mi ki ben anlamadım kendimi
bitecekse bi an once bitsin o zaman. cocuk vs olmadan oylesi daha zor. yasadigin sey cok zor Allah yardimcin olsun. tum asiklar ayrilanlar verdikleri tum sozleri tutsaydi oooooo..unutulur tekrar sevilir vs. ozel birsey soracagim, kullanildigimi hissediyorum dedigin icin. cinsellik yasadiniz mi sevgilinle?

Yeni evlilikte dalgalanma olur diyeceğim de sizin ki dalgadan çok enkaza benziyor.Enkazi temizlemeden yuva kurmussunuz olmamış.Zor Allah yardım etsin diyorum 6 senelik sevdiğim biri vardı allahım ne dualar ettim allah şahit 6 senenin hergünü ağladım..Kültür farkı vardı ailem istemiyordu çok ağladım çok yıprandım evlenmek için neler yaptım allahım şansımı o kadar zorladım ki o kadarrrrrr olmadi olmadi olmadi zaten kendisi yalancının biriydi beni sevmemiş belli ettiğim dualar kabuk olmadi gittiiiii başkasıyla evlendi kahroldum canım bnde başkasıyla evlendim ve diyorum ki iyikiiii onunla evlenmemişim ve iyiki eşimle evlenmişim.Birtanede yavrumuz var mutluyum demem o ki mazi unutulmaz ama en azından içinden bi temizlersin.

evlenmişsin artık. geçmişe takılı kalmak sana bi fayda getirmez evliliğinde bocalıyor olabilirsin mutsuz olabilirsin bunun çözümü geçmişi düşünmek degil böyle devam edersen istemeden de olsa yanlış bişey yapabilirsin.bu arada ailen neden istemedi eski sevgilimi sen neden vazgeçtin o niye kolay pes etti demekki tam bi bağlılık yokmuş

Öncelikle eski sevgilinize bakmayı artık kesinlikle bırakın, bu şekilde işleri iyice zorlaştırıyorsunuz. Kendi evliliğinizdeki iletişim sorunlarına odaklanın, bu kadar çabuk pes etmeyin. Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim; zamansız bir evlilik olmuş, keşke bitmiş ilişkinizi sindirip o şekilde bu yola girseydiniz. Bu saatten sonra tek odağınız eşiniz olsun yoksa gittikçe soğursunuz.

Eşinle neden evlendin o zaman...artık eski sevgilin de sen de ayrı yollara gitmişsiniz onu düşünmen bile aldatmaktır
Eşinle olan sorunları nasıl çözebilirsin bence buna odaklan

Yani şöyle cevap vereyim eşimle iletişim kuramadıkça ben soğuyorum ondan cünkü ben eski sevgilimle ne olursa olsun konuşurdum derdimş anlatırdım ona .. benim psikolojimi de o bozdu zaten insanlarla iletişim kuramıyorum sürekli insanlara kuruyorum sanki herkes kötü ben iyilik meleği gibi davranıyorum.. eski sevgilimin ailesiyle cok iyidik ablaları olsun abisi olsun çok iyi di aramız. Şimdi eşimin ailesiyle de bi o kadar kötü. :( gerçekten cok mutsuzum umutsuzum

bitecekse bi an once bitsin o zaman. cocuk vs olmadan oylesi daha zor. yasadigin sey cok zor Allah yardimcin olsun. tum asiklar ayrilanlar verdikleri tum sozleri tutsaydi oooooo..unutulur tekrar sevilir vs. ozel birsey soracagim, kullanildigimi hissediyorum dedigin icin. cinsellik yasadiniz mi sevgilinle?
bitsin istemiyorum arsmızdaki sorunlar çözülsün ben de diğer pisliği unutuyim istiyorum. Ya stresten sürekli bi yerlerimde biley cıkıyo bugğn de gözğmde arpacık a nasip oldu

Back
X