- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
Amacı tam da buo yüzden kafam karıştı zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amacı tam da buo yüzden kafam karıştı zaten![]()
Arkadaşlar merhaba kafama takılan bi konu oldu sizlerden de fikir almak istedim. Yıllar önce deli gibi aşık olduğum biri vardı. 2 yıllık ilişkimizi çok saçma bi nedenle bitirdi. Deli gibi aşk acısı çektim geçti gitti sonra. Aradan yıllar geçti 4 5 yıl olmuştur instagram hikayelerime bakıp duruyor. Mesaj falan atmıyor ama sadece hikayelerimi izliyor. Sizce amacı ne ? Yıllar sonra pişman mı oldu yoksa sadece meraktan mı bakıyor ?
Boşta kalmıştır,anlam yüklemenize gerek yok.Arkadaşlar merhaba kafama takılan bi konu oldu sizlerden de fikir almak istedim. Yıllar önce deli gibi aşık olduğum biri vardı. 2 yıllık ilişkimizi çok saçma bi nedenle bitirdi. Deli gibi aşk acısı çektim geçti gitti sonra. Aradan yıllar geçti 4 5 yıl olmuştur instagram hikayelerime bakıp duruyor. Mesaj falan atmıyor ama sadece hikayelerimi izliyor. Sizce amacı ne ? Yıllar sonra pişman mı oldu yoksa sadece meraktan mı bakıyor ?
Ümitlenme boşuna.Zaten pismansa bile sen pişman olduğuna pişman et postala.Zamaninda öyle acımasız olan birine yeni bir şans vermek çılgınlık olurArkadaşlar merhaba kafama takılan bi konu oldu sizlerden de fikir almak istedim. Yıllar önce deli gibi aşık olduğum biri vardı. 2 yıllık ilişkimizi çok saçma bi nedenle bitirdi. Deli gibi aşk acısı çektim geçti gitti sonra. Aradan yıllar geçti 4 5 yıl olmuştur instagram hikayelerime bakıp duruyor. Mesaj falan atmıyor ama sadece hikayelerimi izliyor. Sizce amacı ne ? Yıllar sonra pişman mı oldu yoksa sadece meraktan mı bakıyor ?
Boşta kalmistirArkadaşlar merhaba kafama takılan bi konu oldu sizlerden de fikir almak istedim. Yıllar önce deli gibi aşık olduğum biri vardı. 2 yıllık ilişkimizi çok saçma bi nedenle bitirdi. Deli gibi aşk acısı çektim geçti gitti sonra. Aradan yıllar geçti 4 5 yıl olmuştur instagram hikayelerime bakıp duruyor. Mesaj falan atmıyor ama sadece hikayelerimi izliyor. Sizce amacı ne ? Yıllar sonra pişman mı oldu yoksa sadece meraktan mı bakıyor ?
Yalnız kalmış yürüyecek yeni birini bulamamış. Hikayelerine bakıp senin aklını karıştırıyor. Engelle geç.Arkadaşlar merhaba kafama takılan bi konu oldu sizlerden de fikir almak istedim. Yıllar önce deli gibi aşık olduğum biri vardı. 2 yıllık ilişkimizi çok saçma bi nedenle bitirdi. Deli gibi aşk acısı çektim geçti gitti sonra. Aradan yıllar geçti 4 5 yıl olmuştur instagram hikayelerime bakıp duruyor. Mesaj falan atmıyor ama sadece hikayelerimi izliyor. Sizce amacı ne ? Yıllar sonra pişman mı oldu yoksa sadece meraktan mı bakıyor ?
O kadar haklısınız ki :)bir kere hayatına girdiği kadına dönüp dönüp kendini hatırlatma hakkını kendinde buluyorlar işte bencil terbiyesizler ya.
Sebebi ne. kafa karıştırmak ne olacak. Sen soracaksın niye bakıyorsun, cesareti bile yok bir selam demeye, demek ki kabahati baya büyük.
Pişman olacak insan en fazla üç bilemedin altı ay sonra döner. Dört yıl sonra hikayelere bakanın canı sıkılmıştır. Müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış. Birini bulamamıştır eskilere sarmıştır. Tek sardığı eski sen değilsindir merak etme. Bizim duygusallığımızı çok güzel kullanıyor bu erkekler. Kullandırmayalım kendimizi.