• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim yıllar sonra hesabıma bakıp duruyor

Yazsa anlam çıkar derdim fakat oyle bakıyormuş merak ediyordur.

İstisnai durumlar hariç erkeklerin düz mantık istediğini o an söyleyen insanlar olduğunu düşünüyorum. Yani pişman olsaydı bir iki defa baktıktan sonra iletişime geçmeye çalışırdı bence. Ayrıca 4-5 yıl sonra ne pişmanlığı. Hele ki saçma sapan bir sebepten ilişki bitirdikten sonra (bunun altında da genelde 3. Bir kişi çıkıyor). Belki şu an boştaysa ne var ne yok diye bakıyordur eskilerde.

Size tavsiyem şayet adım atarsa bile tekrar bir ilişkiye başlamayın. Olacak olsaydı zaten ilk seferde olurdu.

Hikayeler otomatik olarak izleniyor , açılıyor

Eğer kasten bakıyorsa ya pişman adım atmak istiyor cesareti yok
Ya da sadece merak ediyor
İnsan zaman zaman geçmişi merak eder.

kişisel hesaplar iş vs dışında neden herkese açıktır cidden anlamıyorum. özelinizi milyonlarca insanın erişimine açık hale getirmek sizi germiyor mu
bakma kısmına gelince merak ediyordur. zaten herkese açıkmış

Arkadaşlar merhaba kafama takılan bi konu oldu sizlerden de fikir almak istedim. Yıllar önce deli gibi aşık olduğum biri vardı. 2 yıllık ilişkimizi çok saçma bi nedenle bitirdi. Deli gibi aşk acısı çektim geçti gitti sonra. Aradan yıllar geçti 4 5 yıl olmuştur instagram hikayelerime bakıp duruyor. Mesaj falan atmıyor ama sadece hikayelerimi izliyor. Sizce amacı ne ? Yıllar sonra pişman mı oldu yoksa sadece meraktan mı bakıyor ?

Tecrübe eden herkesin vereceği ortak yanıt aynı : MERAK..!
Aslında onun da altında yatan şey ego. Eğer hayatınızda biri yoksa, bak bak beni unutamadı; hayatınızda biri varsa, ıyyt benden sonra bunu mu bulmuş diyebilmek istiyor. Kendince paylaştıklarınızdan çıkarımlar yaparak kendi g*tünü kaldırma çabasında.
Ayrıca pişman olsa kaç yazar?
Yani ilişkiniz neden bitti bilmiyorum ama 4-5 yıl aklına bile gelmemişsiniz. Şimdi muhtemelen bir boşluğa düştü diye geri mi döneceksiniz? Kendiniz bu kadar değersizleştirmeyin.
Hee ola ki mesaj atarsa falan cevap da vermeyin. Şu erkeklerin bir tarafını kaldırmayın

Arkadaşlar merhaba kafama takılan bi konu oldu sizlerden de fikir almak istedim. Yıllar önce deli gibi aşık olduğum biri vardı. 2 yıllık ilişkimizi çok saçma bi nedenle bitirdi. Deli gibi aşk acısı çektim geçti gitti sonra. Aradan yıllar geçti 4 5 yıl olmuştur instagram hikayelerime bakıp duruyor. Mesaj falan atmıyor ama sadece hikayelerimi izliyor. Sizce amacı ne ? Yıllar sonra pişman mı oldu yoksa sadece meraktan mı bakıyor ?
Boşta kalmıştır,anlam yüklemenize gerek yok.

Ümitlenme boşuna.Zaten pismansa bile sen pişman olduğuna pişman et postala.Zamaninda öyle acımasız olan birine yeni bir şans vermek çılgınlık olur

Boşta kalmistir

Boşa düşmüştür, aklına siz gelmişsinizdir. Pişman falan deyip de tribe girmeye gerek yok. Hesabınızı sadece kendi arkadaşlarınıza özel ayarlarsanız problem çözülmüş olur. Influencer, ünlü biri ya da kanaat önderi falan değilseniz açık olmasına pek de gerek yok zaten.

bir kere hayatına girdiği kadına dönüp dönüp kendini hatırlatma hakkını kendinde buluyorlar işte bencil terbiyesizler ya.
Sebebi ne. kafa karıştırmak ne olacak. Sen soracaksın niye bakıyorsun, cesareti bile yok bir selam demeye, demek ki kabahati baya büyük.
Pişman olacak insan en fazla üç bilemedin altı ay sonra döner. Dört yıl sonra hikayelere bakanın canı sıkılmıştır. Müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış. Birini bulamamıştır eskilere sarmıştır. Tek sardığı eski sen değilsindir merak etme. Bizim duygusallığımızı çok güzel kullanıyor bu erkekler. Kullandırmayalım kendimizi.

Amacının ne olduğunun bir önemi var mı? Ayrılmış ve Allah bilir kaç kıza yazmış etmiş kaç kızla beraberlik yaşamış adam geri dönse ne dönmese ne?

Profil bilgilerinizdeki yaşınız dogruysa, ex'inizin yasida ortalama o civardadir.
Bahsettiginiz tarih araliklarinda 17-18 yasindaydiniz. Daha karakterinin oturmadigi bir yaş.
5 sen sonra exinin sosyal hesabini takibe aldiYsa boşta kalmıştir o, kendine yem edecek av ariyordur.
Boşlugunuza gelipte iletişime gecmeyin.

Yalnız kalmış yürüyecek yeni birini bulamamış. Hikayelerine bakıp senin aklını karıştırıyor. Engelle geç.

bir kere hayatına girdiği kadına dönüp dönüp kendini hatırlatma hakkını kendinde buluyorlar işte bencil terbiyesizler ya.
Sebebi ne. kafa karıştırmak ne olacak. Sen soracaksın niye bakıyorsun, cesareti bile yok bir selam demeye, demek ki kabahati baya büyük.
Pişman olacak insan en fazla üç bilemedin altı ay sonra döner. Dört yıl sonra hikayelere bakanın canı sıkılmıştır. Müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış. Birini bulamamıştır eskilere sarmıştır. Tek sardığı eski sen değilsindir merak etme. Bizim duygusallığımızı çok güzel kullanıyor bu erkekler. Kullandırmayalım kendimizi.
O kadar haklısınız ki :)

Back
X