Eski sevgilim..

forestfruitcake

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
685
486
303
28
Yakın zamanda ayrıldık, geçen gün içip beni aradı normalde içmez çünkü panik atak hastası ve antidepresan kullanıyor, alkol sigara baya tetikliyo bu hastalığını içtiğinde çok kötü oluyo kan falan kusuyo. Bile bile neden yapıyosun diyorum ölmek istiyorum diye bi cevap verdi. Psikolojisi bozulmuş durumda ilaçlarda kötü etkiliyo ve bi kaç gündür hergün içiyo. Ayrıldık ama ben hala değer veriyorum ve aklım onda kalıyo. Beni dinlemiycek ne dersem diyim o yüzden kardeşiyle konuşmak istiyorum bu konuyu belki konuşur ve onu dinler ne biliyim. Sizce kardeşiyle konuşmalı mıyım ters teper diye de korkuyorum. Ama değer verdiğim bi insanın göz göre göre bu hale gelmesine dayanamıyorum

Bence kardeşiyle konuş, yıpratmasın kendini bu kadar. Kardeşi durumunu anne ve babasına anlatsın toparlasınlar oğullarını böyle olmaz.

Bence kardeşiyle konuş, kardeşinden bu durumu senden duydugunu söylememesini rica et. O da abisinin üzerine daha fazla düşsün ve gerekirse ailesine haber versin. Orası onun bileceği iş artık. Senden çıksın iş.

Trip yapıyor. Gerçek olsaydı hemen sana yetiştirmezdi, duygu sömürüsü yspmszdı. Masanın altına girip sessizce ölmeyi beklerdi.
Barışmak istese bende öyle düşünürdüm ama kendim gördüm alkol aldıktan sonra nasıl kötü olduğunu, bide bunu hergün yapıyo ayrılma sebebimizde bana işte olduğunu söyleyip arkadaşlarıyla içiyo olmasıydı. Normalde ağzına sürmez korktum durum böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…