- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
bende öyle düşünüyorum ama söyledim diye kızarsa diye korkuyorum..Bence kardeşiyle konuş, yıpratmasın kendini bu kadar. Kardeşi durumunu anne ve babasına anlatsın toparlasınlar oğullarını böyle olmaz.
Trip yapıyor. Gerçek olsaydı hemen sana yetiştirmezdi, duygu sömürüsü yspmszdı. Masanın altına girip sessizce ölmeyi beklerdi.
Blöf dicektim bende :)))Aynını diyecektim Bence de Blöf yapıyor :)
BenO mu ayrıldı sen mi
Hmm o zaman çok hassas.
Bana yalan söylediği için ayrıldık içmesi konusunda.. Aynen öyle yapıcam sanırımNeden ayrıldınız?
Ben kardeşine durumdan bahsederdim, sağlık söz konusu...
Barışmayı düşünmüyorum zaten o da barışmak istediğine dair bişey söylemedi ama durumuna üzüldüm sadeceHmm o zaman çok hassas.
Dönmeyi düşünüyor musun ?
Barışmak istese bende öyle düşünürdüm ama kendim gördüm alkol aldıktan sonra nasıl kötü olduğunu, bide bunu hergün yapıyo ayrılma sebebimizde bana işte olduğunu söyleyip arkadaşlarıyla içiyo olmasıydı. Normalde ağzına sürmez korktum durum böyle oluncaTrip yapıyor. Gerçek olsaydı hemen sana yetiştirmezdi, duygu sömürüsü yspmszdı. Masanın altına girip sessizce ölmeyi beklerdi.
Aynen ya konuşucamBence kardeşiyle konuş, kardeşinden bu durumu senden duydugunu söylememesini rica et. O da abisinin üzerine daha fazla düşsün ve gerekirse ailesine haber versin. Orası onun bileceği iş artık. Senden çıksın iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?