Eski sevgilim

Lile123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
419
53
98
Merhabalar moralim çok bozuk eski sevgilimle aynı iş yerindeyiz ayrıldıktan sonra arkadaş olduk oda arkadaşız diye dibimden ayrılmıyor ama sevgilisi var canımı yakmak için paylaştığı fotoğraflar yetmezmiş gibi şimdide iş yerine getirdi onu. Sevmiyormuş gibi yapıyorum ama içim yanıyor bana aşık olan bir arkadası vardı laf arasında sordu konuşuyomusun onunla diye telefonum elindeyken bakmaya çalışıyor kimle konuşuyorum diye neden yapıyor bunları sizce ben ne yapmalıyım uzak durmaya çalışıyorum dibimde bitiyor

Çünkü unutmuş seni ve artık takmıyor

Canını yakıp yakmayacağını düşünmüyordur artık arkadaşsınız diye

Erkekler bizim gibi ayrılığın yasını tutmuyor bak hemen başkasını bulmuş hayatına bakıyor bile.
Bir amacı olduğunu düşünmüyorum, en fazla sen onu kıskanırsan egosu tatmin olur o kadar.

resmen ego tatmini yapıyor nesini anlamadın? Aklınca kalbini ezmeye çalışıyor nabız yokluyor tepkin ne olacak diye yoksa telefonuna bakmaya niye çalışsın o çocuğu niye sordun dimi ?

resmen ego tatmini yapıyor nesini anlamadın? Aklınca kalbini ezmeye çalışıyor nabız yokluyor tepkin ne olacak diye yoksa telefonuna bakmaya niye çalışsın o çocuğu niye sordun dimi ?
En iyisi gerçekten sevebileceğim birini bulmak ve hayatımın ondan ibaret olmadığını ona göstermek

Sevgilisi sizin eskiden sevgili olduğunuzu biliyor mu? Bilmiyorsa bence YANLIŞLIKLA öğrenmeli. Başkasınım başıda yanmasın öğrensin sevgilisinin ne mal olduğunu. Resmen alay eder gibi sinir oldum

senin hala onu istediğin farkında ve bundan zevk alıyor.

sorun aynı iş yerinde biriyle ilişki yaşamak.
çünkü hiçbir şeyin garantisi yok, evliliğin bile.
şimdi illa ki yüzyüze geleceksiniz ve ikiniz de yolunuza bakmak zorundasınız.
anlam yüklemeyin hareketlerine. şayet imkan varsa iş değiştirin . olmadı birim değiştirin.
velev ki sizin de bir ilişkiniz olsa ve bu kişiyi iş yerine getirseniz içiniz hiç rahat etmeyecektir.

Merhabalar moralim çok bozuk eski sevgilimle aynı iş yerindeyiz ayrıldıktan sonra arkadaş olduk oda arkadaşız diye dibimden ayrılmıyor ama sevgilisi var canımı yakmak için paylaştığı fotoğraflar yetmezmiş gibi şimdide iş yerine getirdi onu. Sevmiyormuş gibi yapıyorum ama içim yanıyor bana aşık olan bir arkadası vardı laf arasında sordu konuşuyomusun onunla diye telefonum elindeyken bakmaya çalışıyor kimle konuşuyorum diye neden yapıyor bunları sizce ben ne yapmalıyım uzak durmaya çalışıyorum dibimde bitiyor
sende erkek ark edin yanı dostca biri olsun onunla vakıt bgecır gelemez yanınıza

Onu ne diye ilgilendiriyor ki görüşüp görüşmediğinniz o arkadaşla ,belliki oda kıskanıyor gibi geldi bana sizinle ilgili şeyleri merak ettiğine göre.
Ayrıca sevgili iken ayrılıp dost arkadaş kalanları anlamıyorum.

Back
X