eski sevgilime bağımlıyım :(

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
2 yıllık bi ilişkim oldu 1 ay önce ayrıldık ama daha öncede defalarca ayrılıp barışmıştık yani 2 yılda en az 10 defa ayrılıp barıştığımız oluyodu ve hep o beni terkediyo geri dönmek isteyen ben nadirde olsa o.. bu sefer kavga ederek ayrıldık bana asla geri dönme felan dedim karar verdim unutucam diye ama yapamıyorum sanki ondan başkasıyla olmaz gibime geliyo onsuz yaşayamam diye düşünüyorum ayrıca ya başkasıyla çıkarsa naparım gibi bi korkumda var tabi (daha önce birisiyle çıktığında bileklerimi kesmeyi düşünmüştümde :) ) bu artık bende hastalık haline geldi kopamıyorum artık utanmasam ayaklarına kapancam geri dön diye bukadar gurursuzluk olurmu demeyin oluyomuş her dakika her saniye çıkmıyo aklımdan rüyalarımda bile o.çok özledim dayanamıyorum ama bu sefer pes etmek istemiyorum size sorum şu daha önce hiç birini çok sevipte sonra onu unutup başkasına aşık olduğunuz oldumu yani olabilirmi öyle bişey bende başkasını sevebilirmiyim bi süre sonra ben hep onsuz ölürüm başkasıyla olamam gibi düşünüyorumda yardım edin dşüncelerinize çok ihtiyacım var

Canım hiç kimse birisiyle olmak zorunda diye bi şart yok. Sen bu dünyaya onunla gelmedin. Onsuz da çok güzel yapabilirsin. Sağlıklı bi ilişkiniz yokmuş gibi anladım anlattıklarından. Koşturan hep sen olmuşsun ve adam da alışmış bu duruma. Benim de yazın yaklaşık 2 senelik ilişkim bitti ve çok kötüydüm aradım yalvardım onlarca kez. Tamamen bitişinin üzerinden 4-5 ay geçmiş ve ben o yaptıklarıma gülüyorum şimdi :) Ne hallere düşürmüşüm kendimi diyorum. Ve hissettiğim de aşk değilmiş anlıyorum şu an :) O sadece önceki kız arkadaşlarına da yaptığı gibi beni kendine bağlamış bulduğu türlü kıskançlık numaralarıyla. Şimdi ne hali varsa görsün diyorum. Sevgilisi de var :) Ve inan ben de bu forumda başkalarının hikayelerini okurken eski sevgililerinin yeni sevgilisi olmasına nasıl katlanıyolar diyodum. Ama oluyomuş. İlk bi şaşırıyosun tabi. Sonra umrunda olmuyo.

Ben de hiç mutlu olamam zannetmiştim. Ama çok mutluyum. Beni ondan önce de seven bi adamla konuşuyorum. Gerçekten değer verdiğini hissediyorum. Ama gerçekten hissediyorum :) Onunla mutlu olacağımı hissediyorum. Önümüzde bir sürü engel var (yaş-dil-din-aile) ama ben elimden geleni yapıcam.

İçini ferah tut. Güçlü bi kadın ol. Öyle bilek kesmek de neymiş. Değersiz bi adam için canını mı verceksin. Saçmalama ! Aklından bile geçirme böyle şeyler. Biraz sabret. Daha da mutlu olacağın zamanların geleceğine eminim.

Sevgiliniz yabancimi? Bu yuzdenmi sorun cikabilir? Kusura bakmayin merak ettim

Sevgiliniz yabancimi? Bu yuzdenmi sorun cikabilir? Kusura bakmayin merak ettim

Yok canım sorabilirsin. Kusura bakılcak bi durum yok :) Hatta ben anlatıyodum abartmışım diyip sildim sonra. 2.5 sene önce Amerika'ya dil kursuna gitmiştim ben bi üniversitenin. Orada yüksek lisansını yapıyordu o şekilde tanıştık. Benden 9 yaş büyük. Müslüman değil. Türk değil :) Sorun çok ama olsun. Gittiği yere kadar. Elimden geleni yapıcam ben.

Son düzenleme:

Anladim cnm görusuyomusunuz peki? Omu gelio sizmi gidiosunuz yanina? Yaslariniz tam olarak kac :)

Canim bilek kesmek falan sil bunlari aklindan.emin ol unutuluyor.hemde karsina oyle biri cikiyorki ben daha once hic boyle olmamistim dedirtiyor.bende su an ayrilik yasadim..yapmadigim kalmadi ama donmuyo iste napiyim onun icin hayatima son veriyim yanii...ondan oncesi nasilki varsa ondan sonrasida olucak elbet hayat devam ediyor...su an hava super herkes sevgilisiyle esiyle mutlu bi pazarin tadini cikariyor ben evde bi basima onu aramamak icin cildiriyorum ama napalim kismet degilmis..bosverr oyle biri cikicakki karsimiza hatirlamiycaz bile onlari..onune bak..aklindan sil o dusunceleri..ve ac neseli muzikler kendini motive et..ben oyle yapiyorum su an..onu dusunme aklini oyala bi sekilde )

umarım dediğin gibi olur sabredip bekliycem artık..

söylediklerini yapmaya çalışıcam

Takıntınız bileklerinizi kesmek isteyecek kadar hastalık boyutuna ulaştıysa psikologa gitmenizi öneririm.
++ Kimse vazgeçilmez değildir.

canım cocuk seni arıomu dönmen için bişi yapıomu ?? bnde 1 ay önce ayrldım aynı senin gibiyim bildiğin bağımlıyım ben 1 bucuk aydır tutuorm kendimi o hiç bişi yapmadıkca daha cok üzülüorum merk ettim senin kide aynımı

Takıntınız bileklerinizi kesmek isteyecek kadar hastalık boyutuna ulaştıysa psikologa gitmenizi öneririm.
++ Kimse vazgeçilmez değildir.

çevremdeki herkes bunu söylüyo galiba destek almadan olmıycak çünkü bu gerçekten takıntı haline geldi onun etrafında sadece ben olucam yoksa çıldırıyorum elimden gelse onu öldürcem okadar yani allahım deliriyomuyum yoksa

bak biz daha önce defalarca ayrıldık sonra bi iki ay sonra özedik ya o arardı özledim derdi yada ben arardım böyle böyle 2 sene geçti ayrıldık barıştık sürekli kopamadık şimdi yine bekliyorum o arasın diye birazda o yüzden unutamıyorum hep geri gelir umudum var çünkü daha önce hep geri geldi ama bu sefer hiç bişey yapmadı çünkü ayrılırken sakın ama sakın bana dönme dedim beni biraz sevdiysen dönme beni çok üzüyosun dedim senin ilişkin ne durumda bilmiyorum ama onun seni sevdiğini düşünüyosan sende bişeyler yapabilirsin ama eğer gerçektn sevildiğine emin değilsen benim yaptığım hatayı yapıp dönme ona bak sonra bu hale geliyosun dahada çok bağlanıyosun

bizim 6 yıl olmuştu hiç uzun süre ayrı kalmadık maksimum 10 gün sürerdi ondada öle böle konusurdk derken ben inat ettim aramadım cunku dönen taraf çoğu zaman ben oluodum haklı olsam da arardım artık aramıcam dedim ve bi bucuk ay hiç aramadım oda aramadı dün mesaj attım nasılsın dedim özledin mi dedim iii sen nasılsın, insan alışıo die cvp verdi. bende ben herseye rağmen özledm dedim cvp atmadı...

canım ozaman onunla hiç uğraşma biliyorum çok zor ama vazgeçmen gerekiyo galiba bunu sana söylüyorum ama bende yapamıyorum

Bilek kesmek nedir ya sen onu yapınca, o da seni sevecek mi sanıyorsun?? yaptığınla kalırsın valla ve evet başkasına aşık olabiliyorsun ama o da senin canını acıtabilir. Dikkatli olmak lazım

asla ondan başkasını sevemem diyordum 5 koca sene ona aşık olarak yaşadım ama elbet karşına unutturacak insanlar çıkıyor, şu an başkasıylayım ve çok mutluyum.. inan bana hissettiğin şey aşk değil aşkta acı çekmek yoktur bence.. gerçek aşkı hissettiğinde beni anlayacaksın 5 koca sene ona aşık sandım kendimi halbuki sadece acıya bağlılıkmış :)

Ah canım benimmmm öylede bir geçiyorki. Çünkü gerçekten sevdiğini çaresizlikten mecburiyetten vs sebeplerden ayrıldıgızı bilsen hiç vazgecme derim ama bunlar böyle bende 1.5 yıl ilişkim oldu sözlendim aileler tanıştı ve ayrıldım. Defalarca kez aradım yalvardım biraz zaman ver deyip durdu sonra biri girdi hayatıma bu sefer bigün ansızın o geldi 3 gun yalvardı onu bırak die ben bırakmadım simdi o yolunda ben yolumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…