Eski sevgilimi hali seviyorum galiba

Angelmelekk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
140
174
33
29
Merhaba büyüklerim ve varsa kardeşlerim. Daha önce konu açmıştım ama bu konuyla bağlantısız.Eski sevgilimi çok özlüyorum sanırım.2 yıl önce ilişkimiz oldu ona o kadar aşıktım ki utançtan elini çok bile tutamadım.O da bu durumu hep onu sevmediğime ona karşı soğuk olduğuma yordu.Ama gerçekten hayatımda kimseyi onun kadar sevmedim.Hani bana soğuksun diyordu elimi bile sadece bi kere tuttu yanyanayken benden daha utangaçti.Ama evlere dağılıp mesajlasma faslına geçince bana saydiriyor du da saydiriyor du.Yok işte hayatımda başkası varmış ondan ona karşı soğukmusum.Yok birsürü erkekle konuşup onu aldatiyormusum.Kafasinda kurup bana hakaretler saydirip iki dakika sonra canım napiyorsun diye mesaj atardı.Bi çok ta yalan söyledi bana okuluyla alakalı.Sandi ki bu yalanları söylemese ondan uzaklasirim. Neyse en son çok büyük bi kavga ettik bana inanılmaz kötü hakaretler etti namusumla alakalı ve orada bitti herşey. Ya düşünün sosyal medyaya fotoğraf atardım gayet kapalı fotoğraf fotoğraf attım diye engellerdi beni.Bana da yüzyuzeyken facebook hesabım çalındı derdi.Eve geçince mesaj atardı engelleidm ben seni calinmadi diye. Herneyse ayrıldık işte.Ama ayrıldığımız 'dan beri her iliskisinin bitiminde bana geri dönüyor. Kimseyi senin kadar sevmedimler yok sen benim kadersimsinler hep inandirdi beni kendine.Ben bir ara yolumu kaybetmiştim geçen sene yani beni yarı yolda bırakınca.Clublerden cikmiyordum.Acik açık fotoğraflar cekiniyordum ne yazık ki şuan çok pişmanım orası ayrı tabi. Eylül ayında bu yıl yine buluştuk son bulusmamizdi zaten şuan Hakkari de görevde.Bulustuktan sonra bana hakaretler etti durduk yere yok sen o..... olmussun ben senin gibi biriyle evlenmem .Ki ben daha 19 yaşındayım ona hiçbir zaman evlenelim demedim. O da 21 yaşında. Sonra yine başladı yok benim kaderinde sen varsın seninle evlenecem falan.Bagimiz buluştuktan sonra koptu. Malesef yeni bir sevgili yapmıştı kızla evde fotoğraf falan cekilmisler.Yanlis anlamayın herkesin kendi hayatı evde olmasını şu açıdan vurguladım ben onun elini tutmaya utanırken o kiz evine gitti diye inanılmaz değerli yaptı onu.Gecen ay ayrıldılar. Bende 2 hafta önce mesaj attım gururuma yenik düştüm malesef.Ve bana 2 kelime yazdı.Suan onu malesef o kadar çok özlüyorum ki.Gercekten çok acı verici bi duygu.Icimi buraya dökmek istedim. Ben şuan kendime çeki düzen vermisken onun da hayatımda olmasını çok isterdim.Ona sarılıp ağlamayı derdimi anlatmayı ama o çok uzakta ve işin bir kötü tarafı da mesleğini eline aldı diye inanılmaz havalandı.Cok karmakarışık kafam.Sizlerr içimi dökmek ve tavsiye almak istedim.....

Back
X