merhaba arkadaslar benim cok öenmli bir sorunum var birkaç gün önce kuznle kavga ettik kuznm hep kıskanmıstr nekadar inkar etsede bu cok belli ve herkez söyler bunu ama ben cok severim kuzenimi üsütme bir iftira atıldı ve bende ıspatlayamadm bunu cnküü bana gıcık olmaya basladı sanırım bir kötülük yapmasndn korkuyorm bende yaparm istesem ama kıyamıyorm ona oda insan soncta okadar acımasz olamadım ben
neyse olay su kzılar ben eski sevgilimi hala unutamadm ve bikaç aydır da görssmüyorz fakat bun ukuznm bilio onu unutamadıgımı ona olan düşknlüğümü zamanında güvnp derdimi anlttıgım için ee insn akrabasndn baska kime güvnrki ama ben yanldım sanırım ve oda smdi büyük ihtimal bnim canımı yakmak istiyo şimdide bundan faydalanacak eski sevgilim beni kıskandrmak için bnmle konusablmek için kuznme msj atms bir arkadaslık sitesndn ama snr atmams bida smdide kuznm onunla bir seklde konsuup beni ondn sogutabilir kötüleyebilir oysaki ben onu cok seviyorm kzılar nolur yardım edin kuzenime zarar vermek istemiyorm ama bir seklde eski sevgilimi ondan uzak tutmalıyım yok sa dayanamam buna kuznm yapar bana böyle bir kötülüğü daha öncede yaptı cnkü ama cocugu sevmedigim için cok durmadm üstnde ama bunu cok seviyorm kızlar nolr yardm edn
ben bir çözm buldm ama işe yararmı kime sorucaımı bilemedm en iyisi burda yazmk diye düşündm nasılsa kmse kmseyi görmüo die
düşüncemm su eski sevgilimle bir seklde tekrardan konsmaya baslayayım aslnda ona bazı seylerdn dolayıda cok kzgnm ama bunun için gururumu cigncm
yapıcak bişiy yok amacm sevgili olmk diil hem ondn intikam alıcam hmde kuznme iyi bir ders vermk isitorm cnkü kuznm hep satmstr beni bu durumlarda bende bişi y diemem kırılmasn die
işte eski sevgilimle knsp gezsem tozsam nblm bicok aktivitelerde bulunsak hem bana yavas yavas baglnr arkadas gibi yaklassm uzak dururmu acaba ondn kızlar lütfen cevaplarınızı bekliyorm