eski sevgilimi korumam gerek

elllif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
56
0
86
Ankara
merhaba arkadaslar benim cok öenmli bir sorunum var birkaç gün önce kuznle kavga ettik kuznm hep kıskanmıstr nekadar inkar etsede bu cok belli ve herkez söyler bunu ama ben cok severim kuzenimi üsütme bir iftira atıldı ve bende ıspatlayamadm bunu cnküü bana gıcık olmaya basladı sanırım bir kötülük yapmasndn korkuyorm bende yaparm istesem ama kıyamıyorm ona oda insan soncta okadar acımasz olamadım ben neyse olay su kzılar ben eski sevgilimi hala unutamadm ve bikaç aydır da görssmüyorz fakat bun ukuznm bilio onu unutamadıgımı ona olan düşknlüğümü zamanında güvnp derdimi anlttıgım için ee insn akrabasndn baska kime güvnrki ama ben yanldım sanırım ve oda smdi büyük ihtimal bnim canımı yakmak istiyo şimdide bundan faydalanacak eski sevgilim beni kıskandrmak için bnmle konusablmek için kuznme msj atms bir arkadaslık sitesndn ama snr atmams bida smdide kuznm onunla bir seklde konsuup beni ondn sogutabilir kötüleyebilir oysaki ben onu cok seviyorm kzılar nolur yardım edin kuzenime zarar vermek istemiyorm ama bir seklde eski sevgilimi ondan uzak tutmalıyım yok sa dayanamam buna kuznm yapar bana böyle bir kötülüğü daha öncede yaptı cnkü ama cocugu sevmedigim için cok durmadm üstnde ama bunu cok seviyorm kızlar nolr yardm edn ben bir çözm buldm ama işe yararmı kime sorucaımı bilemedm en iyisi burda yazmk diye düşündm nasılsa kmse kmseyi görmüo die düşüncemm su eski sevgilimle bir seklde tekrardan konsmaya baslayayım aslnda ona bazı seylerdn dolayıda cok kzgnm ama bunun için gururumu cigncm yapıcak bişiy yok amacm sevgili olmk diil hem ondn intikam alıcam hmde kuznme iyi bir ders vermk isitorm cnkü kuznm hep satmstr beni bu durumlarda bende bişi y diemem kırılmasn die işte eski sevgilimle knsp gezsem tozsam nblm bicok aktivitelerde bulunsak hem bana yavas yavas baglnr arkadas gibi yaklassm uzak dururmu acaba ondn kızlar lütfen cevaplarınızı bekliyorm

biraz zor sanki :) benm kuzenimde aynı.. sevgilimle arama girmeye calıştı ama başaramadı uzak durmakk lazm uzakkk

kuzeninizle konuşsanıza,neden böyle yaptığını sorun!
onun zoru neki sizinle?
madem bu eski sevgilinizden önceki insan da foyasını meydana çıkarmış,kuzeniniz,ne diye tekrar derdinizi anlattınız?

Valla bu durum da kuzenim ne yapar diye uzaktan izlemez,çeker kenarı onun haddinin olmadığı şeylere burnunu sokmamasını söylerdim!!!

canım denemedmmi sanıosn asık olucaıgımı hiç düşünemedm ama yaptm bi hata dost gördm anlttm işde oda smdi bunu kullanıcak cok knstum ama kuznm biraz farklıdır afedersn bana dediki bn okadar kötü biri değilim bunun argosunu düşün cnm sen burda yazmk dgru olmz dedi msjına dahi cevp vermemsti kuznm ama smdi knsmuorz ve görsmemeye karar vermd onunla o iftiradan snr am asmdi yapar emnm cnkü bnm ona kötlk yaptıgımı sanıo ispat etmeyi cok denedm ama bana inanmamak için elndn geleni yapıo resmn düşmmn bana bu küçüklktn beri böyleydi am abn hep bign vazgcr die düşündm ama gecmedi ve yapıcm bign on ubkliorm

eski sevgilinle görüşüp iki medeni insan gibi görüşsen ve anlatsan.kuzeninle görüşmesini istemediğini söylesen,dinlermi seni?

Kaç yaşındasınız cidden merak ettim?
Durumlar fazla çocukça geldi rahatsızsan ve eski sevgilinin hayatında hala söz sahibiysen alır karşına konuşursun ama bir sorun var ki eski sonuçta değil mi?
Bir de bence türkçeye biraz daha dikkat ederek yazmalısın.

önerin için saol ama böyle alıstm sncta insnlar yazmak istedigim seyleri rahtlıkla anlayabildklerini sanıorm senin türkcen güzl dmkki ozmn baskasının türkcede ki kullandıgı ve yazdkları seni pek ilgilendirmemeli diye düşünüyorm cnm

ah bir de türkçeyi kullanmaya dikkat edip de sms yazıyormussun gibi abuk subuk kısaltmalar kullanmasanız,sesli harfleri yok saymasanız.Okudugumu anlayabilmek icin canım cıktı.

kuzenin mi kazan mı belli değil öyle bi kısaltmışsın ki.. anlaşılsa bile çok itici yazma şeklin..
ve okuyabildiğim bi konu olduğuna göre ilgilendirir beni.. forum hepimizin forumu.

abartmaya gerek yok arkadaslar anlayan bi şekilde cevap verebilmş demekki siz vermesenizde olur

Ortada yaptığın bir hata var.Sms lerde mesaj sayısı artmasın diye kısaltma yaparak anlatılabilinir bir çok şey fakat burada veya mail yazarken buna gerek yok.Senden büyük insanlar seni uyarmışlar ve sen "aaa evet kusura bakmayın sms alışkanlığı işte"demek yerine zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun.Tavırlarından da anlaşılan o ki,kuzeninin seni eski erkek arkadasına kötülemesine hiç gerek yok.Erkek arkadaşının birinden korunması gerekiyorsa o da sensin :)

Eski sevgilim diyorsun, adı üstünde "eski". seni alakadar etmez artık onun hayatı. Kuzeninle görüşmesini istemiyorsan, bunu kuzenine söylemelisin eski sevgiline değil. ! Zaten eski sevgiline söylersen senin inadına daha çok kuzeninle ilgilenecek ! Adam gibi kenara çekip, dil dökeceğin kişi kuzenin olmalı. Ha olmadı seni dinlemiyor kuzenin, bırak ne halleri varsa görsünler. Ama ilk olarak sen kuzeninle konusarak elinden geleni yap ...

Dipnot: Noktalama işaretleri ve kısaltmalara dikkat etmelisin ...

ben zeytnyağ gibi üste cıkmıyorm alıskanlıgım olmus olabilir ama seninde bu tarz konsuman gerekmiyor beni tanımadıgın halde nasıl aklınca yorum yapabiliyorsn ve korunması gerekn biri varsa oda sensn diyebiliyrsn beni tanıyormus gibi kosnma anlamıyorm amac kendini ifade etmekse yanls yerdesn cnm hadi iyi günler sana düzgnce uyarn olsa dikkate alırım zaten saygılı bir seklde yazarm ben ama senin giibler kalkıpta bana akıl vermsn gerek yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…