Eski sevgilimi nasıl unuturum?

meraketme

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2024
8
-6
6
Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum.O da beni odasına alıyordu beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyordu.Sanki hiç ayrılmamışız gibi yoğun duygu seline kapılıyordum.sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyordum.Bana sık sık ‘sen bana lazımsın’ diyordu.Bir gün yine ben habersiz şekilde evine gittim odasına aldı beni ve küçük bir not gözüme ilişti.Biri ona "İyi ki doğdun dağ ayısı kocammm"yazmıştı ve 2 rakamlı mum vardı.Sordum ilişkisi varmış.Kız bakireymiş 3-5yıl sonra onunla evlenmeyi düşünüyormuş.Ama 2 rakamını soramadım çünkü biz ayrilali 1 sene oldu.2 rakamı olduğuna göre ikimizi aynı anda yürütmüş.benden bir miktar borç almıştı.Borç alırken ailevi sıkıntılarından bahsetti,ama ertesi gün tatile gittiğini ve gezip fotoğraflar paylaştığını gördüm.Sonra bana, ‘Biliyorsun sevgilim var, sinirimiz belli olsun. Sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin’ gibi şeyler söyledi.Üstelik sevgilisine dertlerini anlatamadığını, dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü de söylüyor.Ben hâlâ hayatıma ondan başka kimseyi alamıyorum.Biz ayrılalı bir yıl oldu ve kimseden hoşlanamıyorum.İçimde bu konuyu nasıl halledebilirim?Ona karşı çok yumuşak kalıyorum ve hayır diyemiyorum.

Son düzenleme:
Ama aynı anda beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyor.

Diğeri koklatmıyor demek ki aferin sen böyle devam et fikir vermeye değer bulmadım unutma tıyneti yok sende. Erkekler zevk aldıkları herşey de bir düzine laf üretir o his heyecan bitti mi Ebu cehile döner gerçek fabrika ayarlarina bilmem anlatabildim mi?

Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum. Oysa bana yeni bir ilişkisi olduğunu söylüyor ve gelmememi istiyor. Ama aynı anda beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyor. Haliyle ben de sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyorum.Bana sık sık ‘sen bana lazımsın’ diyor. Geçen gün evime geldi, sabaha kadar birlikte olduk ve benden bir miktar borç aldı. Borç alırken ailevi sıkıntılarından bahsetti, ama ertesi gün tatile gittiğini ve gezip fotoğraflar paylaştığını gördüm. Sonra bana, ‘Biliyorsun sevgilim var, sinirimiz belli olsun. Sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin’ gibi şeyler söyledi.Üstelik sevgilisine dertlerini anlatamadığını, dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü de söylüyor. Ben hâlâ hayatıma ondan başka kimseyi alamıyorum. Biz ayrılalı bir yıl oldu ve kimseden hoşlanamıyorum. İçimde bu konuyu nasıl halledebilirim? Ömür boyu onu bekleme isteğinden kendimi nasıl vazgeçirebilirim?
Herife bak ayranim dökülmesin yogurdum ekşimesin mantığı mi bu. Bacım kurban olayim sevgilim var diyip yapan erkek (eski sevgili bile olsa) sana döndüğünde eski olana da aynisini yapar. Unut yahu yaptığı kötü şeyleri düşün yeni ilişkiye basla zor olur başlarda aklina gelir ama sonra geçer gider

Ayyy inşallah kurgudur yaa😭
Umarım ama gerçek olanlar da oluyor. Zaten bunu kullanıyor fb olarak buda kabul etmiş gurur denen birşey yok. Senden sonradan ne kadar iğrenç bahsedecek Merak etme.. konu sahibi.
Değer verdikleri kadınlarla evlenirler şu düştüğün bataklıktan mutlu musun ya. Gram değerin yok.

Eski sevgiliniz durumundan memnun ve açık bir şekilde diğer kızla evleneceğini söylüyor. Bu konuda rahatsızlık duyan sizsiniz.
Erkekler cinsellik yaşamak için duygu olup olmamasını önemsemezler. Siz izin verdikçe cinsel olarak sömürmeye devam edecek. Bu ilişkiden çıkması gereken sizsiniz.

Azıcık gururlu olun. Adam sizi fikfik için kullanıyor gelmiş burada "seviyom böhüğ" diyorsunuz.
Allah akıl versin.

Adam evlenene kadar bakire kızı öpüp koklayamıyor elin altında siz varsınız nefsi kabardıkça o kızı arzuladıkça onu tatmin görevi size düşmüş.Size hiç üzülmedim adama zorla beni ....... diyorsunuz ,gurursuz onursuz olmaya razıyım arada gel beni kullan git dediğiniz için adam çok rahat,para da veriyorsunuz her türlü açlığını giderdiğiniz için gölgelerde sürününen ışığa çıkmadan yaşayan bir tür olarak hayatınıza devam edebilirsiniz,adam sıkılıp biricik aşkına dönünce hemen üzülmeyin sevdiği kadın incinmesin diye yapamadığı her türlü pis cinsel eğlemi gelir sizin üstünüzde dener ....

Ne işiniz var sizin sevgilisi olan adamla bir de öpüşüp koklaşıyoruz yazıyorsunuz utanmadan,
pardon adam diyorum ama ağız alışkanlığı, o insanımsı varlığın gram saygısı yok ne sevgilisine ne size orası ayrı
siz kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz bu durumu, hiç mi utanmıyorsunuz sevgilisi olan birine yapışmaktan.

Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum.O da beni odasına alıyordu beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyordu.Sanki hiç ayrılmamışız gibi yoğun duygu seline kapılıyordum.sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyordum.Bana sık sık ‘sen bana lazımsın’ diyordu.Bir gün yine ben habersiz şekilde evine gittim odasına aldı beni ve küçük bir not gözüme ilişti.Biri ona "İyi ki doğdun dağ ayısı kocammm"yazmıştı ve 2 rakamlı mum vardı.Sordum ilişkisi varmış.Kız bakireymiş 3-5yıl sonra onunla evlenmeyi düşünüyormuş.Ama 2 rakamını soramadım çünkü biz ayrilali 1 sene oldu.2 rakamı olduğuna göre ikimizi aynı anda yürütmüş.benden bir miktar borç almıştı.Borç alırken ailevi sıkıntılarından bahsetti,ama ertesi gün tatile gittiğini ve gezip fotoğraflar paylaştığını gördüm.Sonra bana, ‘Biliyorsun sevgilim var, sinirimiz belli olsun. Sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin’ gibi şeyler söyledi.Üstelik sevgilisine dertlerini anlatamadığını, dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü de söylüyor.Ben hâlâ hayatıma ondan başka kimseyi alamıyorum.Biz ayrılalı bir yıl oldu ve kimseden hoşlanamıyorum.İçimde bu konuyu nasıl halledebilirim?Ona karşı çok yumuşak kalıyorum ve hayır diyemiyorum.
Ne bu yalı çapkını dizisi falan mı? Evine nasıl pat diye giriyorsunuz çatıdan balkondan mı? " Sen bana lazımsın" derken açık açık sevişmemiz gereken konular var demiş. Sevgilisi olan biriyle nasıl ilişki kurarsınız? Hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz, gururunuz yok mu? Herifin kapısına kadar hediye göndermeler, ayağına gitmeler, borç vermeler falan. Böyle böyle kaldırıyorsunuz bunların g.tlerini işte. Ne kadar para vermiştiniz? Geri ödemedi mi?

aslında çok yanlış yolda olduğunu biliyorsun kendine değer versen bunları layık görmezsin Aşkından ölsen bile bu çapsız insana gölgeni bile göstermemen gerekir.verdiğin borcu geri al o parayla mis gibi ıkı gün tatil yap ve asla bir daha evininin önünden bile geçme. zaman herşeyin ilacıdır

Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum.O da beni odasına alıyordu beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyordu.Sanki hiç ayrılmamışız gibi yoğun duygu seline kapılıyordum. sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyordum.
Hanımefendi ne anlatıyorsun sabah sabah içim şişti" özsaygı"sızlığından. geçen sosyal medyada bi yerde gördüm kadının biri aynen böyle yaşadığı abuk subuk şeyi sanki çok dramatik ve romantik büyük bir aşkmış gibi anlatıyordu. yok kopamıyoruz yok gözlerime baktı yok benim için çok değerlisin dedi şöyle ağladım böyle oldu bilmem ne. Magandanın biri gelmiş yorum olarak "bi de ç*kmıştır sonra sana" yazmış. Çok terbiyesiz ve üslupsuz bir cevap ama ne yazık ki sonuna kadar haklı. Çünkü bu adamların bakış açısı bu. Olayları amaçları bu.
neymiş efendim yok "sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin" diyormuş yok "dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü" söylüyormuş bilmem ne. e bi de ç*kmıştır sonra sana. Romantize etme, kendini kandırma, seni seks için kullanıyor. Gerçi sadece seks değil maddi olarak da dolandırmış da neyse

Hiç inandırıcı gelmiyor, son zamanlardaki yeni üyelerin dertleri. Normal zamanda olsak okullar açılır; canları sıkılıp fantazi yapan öğretmen-öğrenciler artık buralara uğramaz denilir de başımızda artık yapay zeka var. Senaryo yazdırıp uygulamaya koyarız ofiste yapay zekaya; burada dert üretiyorlar habire sanki :KK48:Başlık açarken deneyim,referans filan istesinler bence ekşi sözlük gibi kk ekibi de.

Kızlar, aslında ondan kopmam gerektiğini biliyorum.Hatta bu konuda psikologdan terapi bile aldım.Bana yazarsa nasıl reddedebileceğim üzerine yöntem öğretti.Ama iş ciddiye binince, yani o bana yazdığında bütün öğrendiklerimi unutuyorum, resmen yelkenlerim suya iniyor.
Sanırım özsaygım çok zayıf… İnsanlara “hayır” demekte zorlanan biriyim.Karşımdaki ise kendini çok seven, özsaygısı yüksek biri.Ona borç verirken aslında bütün birikimimi verdim…Beni sevsin bana dönsün diye daha önce yapmadığım fedakarlıklar yaptım.Normalde kıskanç biriydim;başka bir erkek herhangi bir kızla konuşsa anında silebilen bir yapım vardı.Ama bu kişiyi, sevgilisi olduğunu açıkça söylemesine rağmen bırakamıyorum.
Biliyorum çoğunuz bana “gurursuzluk, özsaygısızlık” diyeceksiniz,farkındayım.Zaten bu sözleri en çok kendi içimde ben kendime söylüyorum.“Nasıl izin verdim, nasıl bu kadar kendimi hiçe saydım?” diye kendimi sorguluyorum.Ama işte mesele bu: kalbimle aklım çelişiyor. Akıl tarafım bırakmam gerektiğini biliyor, kalbim ise hâlâ ona bağlı.
Lütfen beni yargılamayın, zaten kendime yeterince yükleniyorum.Ben sadece böyle bir durumda olan biri bu bağı nasıl koparırnasıl kendi özsaygısını geri kazanır,onu bilmek istiyorum. Dışarıdan bakınca çok kolay görünüyor ama işin içinde olunca insan çıkış yolu bulamıyor.

Back
X