Eski sevgilimi özlüyormuyum seviyormuyum kararsizim

Minyon elif

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
41
21
88
27
2 sene önce tanıştım onunla kafedeydik karşisinda oturuyordum utanmaktan bakamiyordum yüzüne yanima oturmuştu beni rahatlatabilmek için sıkılmamam için başlarda bir şeyler hissetmiyor gibiydim ama onunla mutluydum ilk onunla öpüştüm elini tuttum sonra ayrıldık kurtulduğuma sevinmiştim ama şimdilerde onu tekrar hayatimda istiyor gibiyim sonra pişman olurmuyum diye düşünüyorum mesaj atmak istiyorum faceden ama atmiyorum da belki terslicek yada cevap vermicek görüp çok kararsizim onunla ilgili düşüncelerim de gerçekten özlüyormuyum onu yada duygusal boşluktamiyim diye böyle bir şey düşünüyorum çok kararsizim napicağimida bilmiyorum

Duygusal boşlukta olmak ne kadar berbat bir şey ya niye 2 sene önce ki sevgilim aklima geliyor hayatima bu sene giren kişilerde oldu üniversitede niye o kişilerden birisi değil de hep eski sevgilim aklima geliyor

Duygusal boşlukta olmak ne kadar berbat bir şey ya niye 2 sene önce ki sevgilim aklima geliyor hayatima bu sene giren kişilerde oldu üniversitede niye o kişilerden birisi değil de hep eski sevgilim aklima geliyor

Hayatına giren diğer kişilerle değilde o eski sevgilinle mutluluğu yakaladığın ve gerçekten sevdiğin içindir.

Ona mesaj atip atmamakta ikilemdeyim bir yanim yaz nolucak diyor diger bir yanim ya yazdiğina değmezse diyor hani onu istiyormuyum istemiyormuyum acayip şekilde kafam karışık

Ona mesaj atip atmamakta ikilemdeyim bir yanim yaz nolucak diyor diger bir yanim ya yazdiğina değmezse diyor hani onu istiyormuyum istemiyormuyum acayip şekilde kafam karışık

Her iki seçeneğin doğuracağı sonuçları düşünüp ona göre karar ver.

Bu zamana kadar yazmadim ona her dalıp gittiğimde o aklima geliyor yüzü gülüşü bakışları sebepsizce dalip gittiğimde bile hep o var başkalarini görüyorum bakiyorum baktiğim kişilerde onu arar gibiyim ona benzeyen biri olduğunu görünce o kişiye kitleniyorum niyeyse olumsuz cevap vermesi yüksek gibi de geliyor bana olumluda verebilir gibide

Bana da bu gibi durumlarda kesip atmak gerektiği fikri geliyor.
Çünkü onun ne hissettiğini bilmiyorum ve o benim kadar hissediyor mu onu bilmiyorum.

Ben açılırsam ben kaybederim onu biliyorum.
En iyisi gerçekçi olup önüme bakarım.

Bende o yüzden de yazmakta istemiyorum hatta onun kuzeniyle konuşmuşluğum var bi konu açilmişti dedi iyidir kendisi ama kendi aramizda birisine odun deriz ya dedi o tam bir odun dedi öylede biraz hiç yazmasam diyorum

Bence de istediğini bulamayabilirsin çabanla kalırsın.
İlk olarak emin olmalısın bazı şeylerden.

Sinyal vermem sebep olmam -- Başarılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…