• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi sevmiyorum ama onu arzuluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AyPerisiniKaybetti

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
82
138
43
Kızlar merhaba.kizacaksiniz ama gene ben. Aslında konu açık ve net. 3.5 yıllık sevgilimle ayrılmıştım 3 ay önce. Ondan ayrıldıktan sonra birisiyle seviştim ama ben hala eski sevgilimi arzuluyorum onunla yaptiklarimizda bir tutku vardı ondan sonra yaptığım kişiden zevk almadım çok fazla.iki hafta önce buluştuk eski sevgilimle aramızda öyle bir cinsel çekim var ki mevzu eninde sonunda sevişmeye geliyor.aslinda ben ayrıldım ondan ve birdaha barışmak istemiyorum olmaz kesinlikle ama deli gibi onun bedenini istiyorum. Benden sonra birisiyle yattı mı emin değilim umrumda da değil açıkçası. Ben sadece onun bedenini istiyorum. Hiç yaşadınız mı böyle bişey.

Kızlar merhaba.kizacaksiniz ama gene ben. Aslında konu açık ve net. 3.5 yıllık sevgilimle ayrılmıştım 3 ay önce. Ondan ayrıldıktan sonra birisiyle seviştim ama ben hala eski sevgilimi arzuluyorum onunla yaptiklarimizda bir tutku vardı ondan sonra yaptığım kişiden zevk almadım çok fazla.iki hafta önce buluştuk eski sevgilimle aramızda öyle bir cinsel çekim var ki mevzu eninde sonunda sevişmeye geliyor.aslinda ben ayrıldım ondan ve birdaha barışmak istemiyorum olmaz kesinlikle ama deli gibi onun bedenini istiyorum. Benden sonra birisiyle yattı mı emin değilim umrumda da değil açıkçası. Ben sadece onun bedenini istiyorum. Hiç yaşadınız mı böyle bişey.
Duygu olmadan nasıl arzuluyoruzsunuz ki eski sevgilinizi,peki yeni sevgilinize karşı da bişey hissediyorsunuz ki birliktesiniz ama arzulamiyorsunuz onu.hislerinizi gözden mi gecirseniz acaba

Bence çok erken ilişkiye girmişsiniz başkasıyla, tabi herkes için bu süre farklıdır ama bence çok erken. Bir de muhtemelen duygu yoktu. Eski sevgilinize gelince onu fiziksel olarak arzuluyor olabilirsiniz ama ayrılmış bitirmişiniz ilişkinizi. Onunla ilişkiye girerseniz muhtemelen f. buddy gibi bir şey olacak. Bir süre sonra kendinizi kötü hissedeceksiniz; bu sizi mutlu etmeyecek.

Seks farklı bir şey düşmanını bile arzulatır. İşte ten uyumu, cinsel çekim bu kadar önemli. Arzularınıza gem vurup uzak duracaksınız, görüşmeyeceksiniz, hayatımızdan tamamen çıkaracaksınız. Başka yolu yok. Zamanla hayatınıza yine ten uyumunuzun olduğu biri girdiğinde hatırlamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X