• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi unutamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rockçı dediğin adam barda halay mı çekiyor? Kesin rockçı sandığın adam türkü barda elektro bağlama çalan bi tip 🤭

Aşk değil bu, kara sevda. Asla unutamazsın🙄

Şaka şaka. Boşluktan adama sardın, başka biri hayatına girer gibi olunca geçer, unutursun.
Anadolu rock 😆

Aşık değilsin gurur ve takıntı yapmışsın, geçer. Mantıksız olduğunun sen de farkındasın. Farklı hobiler edin, takip etmeyi bırak. Abidik gubidik tiplerle takılma lütfen.

Kendisine ben Rock 'ciyim diyordu ama aslında anadolu Rock, kulağında kupe, Cem Karaca , Barış Manco, Mogollar gibi grupları seviyor. Duman ,Teoman gibi sanatçıları da sevdiğini söylüyordu ama şarkılarının hepsini bilmiyordu sanırım bana uyum sağlamak için öyle souledi. Özgün muzik yapiyor😃tarzlarımiz çok uyuşmuyor ama dinlemeyi severdim . Takibi bıraktığım halde keşfette önüme çıkıyor. Dinlemeye gelen kızlarla halay çekerken, turku söylerken falan😂
Sende müzisyen hayranlığı var 😂 bende de vardı bekarken. Benim de müziğe ilgim ve yatkınlığım var sanırım direkt yakınlık kuruyor insan bu şekilde duygudaş sanıyor kendini. Yakışıklıymış çirkinmiş hiç sorun değil o sahnede enstrüman çalıyor ve söylüyorsa bi çekicilik geliyor sanki ve yanılıyorsun aşık değilsin. Hayranlık ya da platonik bi şeyler gençken herkeste var. ve epeydir kimseyle yakınlık kurmamamın getirdiği duygular.

Evet eski sevgilimi unutamiyorum. Hiç bana uygun biri değildi. Heryerden sildim.ailemle görüşmeye calisiyorum, ama her zaman görüşemiyoruz.arkadaslarimla çıkmak istiyorum hafta içi her gün bulusamjyoruz. Evde asla yalnız kalmak istemiyorum.spora gidiyorum sahile gidiyorum işlere kendimi veriyorum ama gun sonunda gece aklıma yine o geliyor. Ve benimle ilgili bir şarkı söylediğini gördüm.profiline koymuştu. Benj emek vermemekle suclamisti.sarkida resmen bana söylediği sözler var. " Anladim..." yazarak paylasmos kendisi söylüyor.ben üzerime alındım.arkadasim da öyle tahmin etti.
Iiki hafta oldu ne aradi ne sordu. Zaten bitmesi gerekiyordu. Ancak başka kadınlarla halay cektigini🤣 sadki söylediğini görüyorum. Caldigi mekanda şarkı souleuen bir kız vae. Cok guzel.bjr kiz .Ona asık oldu ve unuttu beni kolayca..
Kendimi.kullanklmis hissediyorum.
Daha once de aşık oldum acı çektim.ama unuttum.bu kisiyi unutamamaktan korkuyorum.. birlikte olmak da istemiyorum.
Ne yapmaliyim? En hızlı nasıl unuturum.
( bu arada bizim gittiğimiz meyhaneye o da bir daha gitmemiş. Ben başka bir kızla gider diyendusunmustum.her hun kendi caldigi mekanda. Her gun raki içiyor. Muzik dinliyor arada bazı günler kendisi soyluyor.ama musteri olan kadınlarla baya samimi.berabee halay çekilmiş danslar edilmiş.arkqdasimin keşfetine düşmüş. Hiç ayrılık yaşayan bir erkek gibi değil.

Onun hayatında hiç olmamışım. Evet biliyorum kart zamparanin teki. Evet beş para etmez biri.
Evet psikolojik sorunlarım var.
Terapiye gidiyorum.
Ama ben aşık oldum.ne yapayim? Kotu birine aşık oldum.
Ne yapacagim ben de unutmak istiyorum
Onu takip etmeyi, sağdan soldan onunla ilgili
Bilgi almayı kesmezseniz daha kötü günler sizi bekliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X