eski sevgilimi unutamiyorum.

rarip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
165
3
0
Bolu
Ben her yolu denedim ama onu unutamiyorum.ayrildigimiz ilk gunden beri bos ve amacsiz yasiyorum.deniyorum deniyorum onsuz gucum yok.ustelik bu yeni bir ayrilik degil uzerinden 2yildan fazla zaman gecti.buna ragmen hergece aglamaktan uyuyamiyorum.hayata dair hicbir sey yapmak gelmiyor icimden.dunyada ondan baska yasayan her canlidan nefret ediyorum.sohbetler beni sikiyor.hele ki ona dair birsey duyayim daha da beter dagiliyorum.uc ay yataktan cikamiyorum.o beni istemiyor,soyluyor bunu da anlamiyorum.hayatimda hic boyle olmamistim.resmen olmeyi brkliyorum bir kenarda oylece.ne yapicam nasil gececek.psikolog,psikiyatr,ilaclar yeni bir sevgili hepsini denedim olmuyor.tamam unutmayayim aklimin bir kosesinde kalsin ama nasil ilk gunki gibi aci cekiyorum bu aci ne zaman biter ne olur birseyler soyleyin.

Canim yasin kac ne kadar zamanlik bi ilskiydi sanki biraz takinti olarak kalmis sende iliskin okul'is su an ne yapiyosan ona konsant ol bence

Son düzenleme:
tüm hayat bağlarını bir varlığa baglarsan o varlık çekip gittiğinde, o bağların hepsi kopmuş hayatın bitmis gibi hissedersin. o yüzden sevginizi dağıtın. annenizi çok sevin mesela, işinizi, arkadaşinizi, Yarataninizi her şeyden önce...birinin bağı koptu mu diğer bağlar tutar sizi en azından..

Her gün onu kendine hatırlatıyorsun bunu farkında değilsin ama belki bir gün dönerse yeri hala sıcak kalsın,onu unutmuş olmak canını daha çok yakıyor çünkü ondan uzaklaşmak istemiyorsun..tamamen sen de bitiyor yani,onu unutmaya karar verdiğin gün unutmaya başlayacaksın:34::34:

Unutmak mümkün değil . Sadece yerine birini/birilerini koyarsın. İçindeki acı her gün "ilk günkü gibi" kanar durur.
Kendimden biliyorum.
Yaptığı hiçbir kötülük aklıma gelmiyor. Sadece güzel günlerimiz. Sadece en güzel zamanlar.
Ben başka biriyle nişanlandım üstelik. Ekimde evleniyorum.
En mutlu olmam gereken anlarda vicdanım beni bırakmıyor .
Bunun çözümü ne gerçekten çok merak ediyorum.

Unutmak mümkün değil . Sadece yerine birini/birilerini koyarsın. İçindeki acı her gün "ilk günkü gibi" kanar durur.
Kendimden biliyorum.
Yaptığı hiçbir kötülük aklıma gelmiyor. Sadece güzel günlerimiz. Sadece en güzel zamanlar.

aklınız eski sevgilinizdemi hala :44: en mutlu olmanız gereken zamanlar nişanlınızı sevmiyormusunuz

bazen ben de bu hataya düşeceğim diye korkuyorum. 2 yıldan fazla oldu ayrılalı farklı bir fotoğrafını gördüm mü hemen gözlerim doluyor. çok istiyorum başkasına aşık olmayı karşıma da bir sürü insan çıkıyor ama kimseyle bir ilişkiye başlamaya cesaret edemiyorum . O yüzden sadece bekliyorum. Sen de bekle arkadaşım her şeyin çözümü zaman

bazen ben de bu hataya düşeceğim diye korkuyorum. 2 yıldan fazla oldu ayrılalı farklı bir fotoğrafını gördüm mü hemen gözlerim doluyor. çok istiyorum başkasına aşık olmayı karşıma da bir sürü insan çıkıyor ama kimseyle bir ilişkiye başlamaya cesaret edemiyorum . O yüzden sadece bekliyorum. Sen de bekle arkadaşım her şeyin çözümü zaman

ya aynen beni anlatmışsın :43::43::43: onun gibi kimseyi sevemiyorum nolcak halim çok mutsuzum :25:

ya aynen beni anlatmışsın :43::43::43: onun gibi kimseyi sevemiyorum nolcak halim çok mutsuzum :25:

o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de kimseye anlatamıyorum derdimi takıntı diyorlar bana da. Tamam diyorum bitsin kurtulayım onu gördüğüm de kalbim atmasın. Gözlerim dolmasın artık başkası olsun ama yok olmuyor. çok istiyorum biliyorum ki zamanı var. Dua etmekten başka çaremiz yok

öncelikle eski erkek arkadaşınıza verdiğiniz değerin ve onu görme şeklinizin "olduğundan farklı" olduğunu kabullenmeniz gerekiyor. onu muhtemelen çok yücelttiniz ve çok başka bir gözle bakıyorsunuz. onu idealize etmeniz unutmanızı zorlaştırıyor. bu konularda bilimsel konuşmak insanlara bazen hakaret gibi gelebiliyor çünkü duyguların ve acıların böyle matematiksel değerleri olması olayın vahamiyetini düşürüyor gibi hissedebiliyoruz. kısacası, böyle bir üzüntünün maksimum 6 ayı geçmemesi gerekir. geçtiğinde buna sıkıntı, sorun ve takıntı gözüyle bakarlar. ki sizinki de muhtemelen bir takıntı. aşk sanıyorsunuz ama tek tek oturup tüm duygularınızı yumak ayırır gibi ayırsanız içinde en az aşkı bulursunuz.

bir de kendinizi hayata kapamanız olduğunuz yerde saymanıza ve yeniliklerle tanışmamanıza sebep oluyor. yeni insanlar, yeni tecrübeler olmadıkça 2 yıl önce neyseniz öyle kalarak acınızı taze tutuyorsunuz. ki bu çok yanlış. istemeye istemeye de olsa hayata karışmanız gerekiyor. biz kadınlar aşk acılarımızı abartmayı ve onları canlı tutmayı çok seviyoruz. böyle çok başka bir şey, çok özel bir şey yaşamanın gururunu yaşıyoruz içten içe. acınıza tutunuyorsunuz siz sebebi bu. tutunmayın. zaten hiçbir şey işe yaramayacak ben bu konuyu aşamayacağım derseniz de daha kaç 2 yıl geçer bu sıkıntınız geçmez. zorla yaşamaya başlayın ve daha umutlu olun. psikologa gidin tekrar ama umutlu ve istekli bir şekilde.

o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de kimseye anlatamıyorum derdimi takıntı diyorlar bana da. Tamam diyorum bitsin kurtulayım onu gördüğüm de kalbim atmasın. Gözlerim dolmasın artık başkası olsun ama yok olmuyor. çok istiyorum biliyorum ki zamanı var. Dua etmekten başka çaremiz yok

benimkide takıntı ben hiç görmedim yıllardır sadece fotoğraflarından görüyorum allah kimsenin başına vermesin umarım en yakın zamanda biri çıkar karşımıza herşeyi unutturacak

benimkide takıntı ben hiç görmedim yıllardır sadece fotoğraflarından görüyorum allah kimsenin başına vermesin umarım en yakın zamanda biri çıkar karşımıza herşeyi unutturacak

amin inşallah bacım :) :)

Kendimden biliyorum.

evleneceğin adama haksızlık etmiyor musun ? haberi var mı eski sevgilini unutamadığından.

Evleneceğim adam çok iyi biri, beni eski sevgilim gibi aldatmayacak koruyup kollayacak güven verici . Sadece ben kafamdan atamıyorum. Haksızlık yapıyorum :(

ahh biz kadınlar.. aldatmasa siddin sene aklına gelmezdi ama aldatmış ya ondan değerlidir. başkasının ilgi duyduğu olan neden hep kıymetli geliyor bize bilmiyorum, ben de nişanlımı çok sallamazdım. eski sevgilisinin nişanlımın peşinde dolandığını öğrendim öğreneli deliriyorum tabi bunu ona çaktırmıyorum.

öncelikle eski erkek arkadaşınıza verdiğiniz değerin ve onu görme şeklinizin "olduğundan farklı" olduğunu kabullenmeniz gerekiyor. onu muhtemelen çok yücelttiniz ve çok başka bir gözle bakıyorsunuz. onu idealize etmeniz unutmanızı zorlaştırıyor. bu konularda bilimsel konuşmak insanlara bazen hakaret gibi gelebiliyor çünkü duyguların ve acıların böyle matematiksel değerleri olması olayın vahamiyetini düşürüyor gibi hissedebiliyoruz. kısacası, böyle bir üzüntünün maksimum 6 ayı geçmemesi gerekir. geçtiğinde buna sıkıntı, sorun ve takıntı gözüyle bakarlar. ki sizinki de muhtemelen bir takıntı. aşk sanıyorsunuz ama tek tek oturup tüm duygularınızı yumak ayırır gibi ayırsanız içinde en az aşkı bulursunuz.

bir de kendinizi hayata kapamanız olduğunuz yerde saymanıza ve yeniliklerle tanışmamanıza sebep oluyor. yeni insanlar, yeni tecrübeler olmadıkça 2 yıl önce neyseniz öyle kalarak acınızı taze tutuyorsunuz. ki bu çok yanlış. istemeye istemeye de olsa hayata karışmanız gerekiyor. biz kadınlar aşk acılarımızı abartmayı ve onları canlı tutmayı çok seviyoruz. böyle çok başka bir şey, çok özel bir şey yaşamanın gururunu yaşıyoruz içten içe. acınıza tutunuyorsunuz siz sebebi bu. tutunmayın. zaten hiçbir şey işe yaramayacak ben bu konuyu aşamayacağım derseniz de daha kaç 2 yıl geçer bu sıkıntınız geçmez. zorla yaşamaya başlayın ve daha umutlu olun. psikologa gidin tekrar ama umutlu ve istekli bir şekilde.

Yarin yine gidiyorum psikologa.ben ilk ayriligimizda cok iyidim onu gozumde buyutmemis kendi hayatima odaklanmistim.zamanla ailvi sorunlar yasadim baska bir iliski yasamaya uygun durumum olmadi.yaklasik 6 yillik bir hikaye bu 2007 yilinda basladi.o surekli geliyor sonra yeniden gidiyor.unutuyorum toparlaniyorum.guclu olcam diyorum hoop adam karsimda askla sadakatle baglilikla gelmis.sonra birden bir gunde kayboluyor acmiyor telefonlarimi.israr edersem kac yil oldu ayrildik unut takinti yaptin diyor.ben surekli terkediliyorum aslinda acim da bu yuzden taze kaliyor.

Yarin yine gidiyorum psikologa.ben ilk ayriligimizda cok iyidim onu gozumde buyutmemis kendi hayatima odaklanmistim.zamanla ailvi sorunlar yasadim baska bir iliski yasamaya uygun durumum olmadi.yaklasik 6 yillik bir hikaye bu 2007 yilinda basladi.o surekli geliyor sonra yeniden gidiyor.unutuyorum toparlaniyorum.guclu olcam diyorum hoop adam karsimda askla sadakatle baglilikla gelmis.sonra birden bir gunde kayboluyor acmiyor telefonlarimi.israr edersem kac yil oldu ayrildik unut takinti yaptin diyor.ben surekli terkediliyorum aslinda acim da bu yuzden taze kaliyor.

Ustelik bu gelislerinde hicbir kullanma durumu yok ortada.yani ne cinsellik ne baska bir durum.en fazla kahve icip oturuyoruz.bin yemin ediyor bu kez hersey farkli olacak.senden kopamiyorum.sensiz olamiyorum,her sikintimda ilk aklima sen geliyorsun diyor.ailemle sorunlarim oldukca onun her donusu bana umut oluyor.ben egitimli bir insanim,iyi bir kariyerim var.yillardir kendi ayaklarim uzerinde bir hayat yasiyorum ama bu adam butun hayatimi alt ust etti.

Baska bir iliski yasadim aklim hep ondaydi.sonra duymus iliskimi bu defa ayril evlenelim dedi.cocuktan ayrildim.soyledim buna ayrildim diye bu defa kendi hayatina bak beni unut dedi.

Back
X