Eski Sevgilimi Unutmak İstiyorum..

Bulyon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
105
0
0
Gümüşhane
Artık aramızda bişeyler olma ihtimali yok..ama ben hala unutamıyorum onu..:( hatta kıskanıyorum..çok anlamsız ama öyle..çivi çiviyi söker dediler ama ben sevemedim çivi falan..denemedim bile.kendimi eve kapamıştım dışarı çık dediler çıktım onu görmedim yine de rahatladım biraz.görsem çok mu üzülürdüm bilmiyorum..çok özlüyorum...bazen onun da mutsuz olduğunu bilsem rahatlicam diyorum..ama bilmemin de imkanı yok..off çok mutsuzum yaaaa..:( nasıl unutulur bu eski sevgili???

of cnm yaa seninle aynı dertten daha öncede konuşmuştuk. bende senin gibiyim yapılan önce kötülüklere yaşanan acılara rağmen yüreğim onun yerine kimseyi koyamıyor. şuan biriyle görüşüp eve yeni geldim. kafam allak bullak. karşımdaki insan polis memleketimden birisi safça konuşuyor birazda kaba ama çok iyi niyetli benimle tanışmak için 1 günlük izninde bile 8 saatlik yolu çekti geldi kalsam yarında görüşürmüyüz diye bana bakıyo aman sen rahatsız olma diyor. ben ya ben o öküz eski sevgilimin beni adam yerine koymamasına sen bilirsin dememesine 2 çift laf konuşturmamasına rağmen ona verdiğim değeri bu çocuğa veremiyorum ben nasıl bir insanım yaaa. kendime lanet olsun...

bı zaman daha bu acıyı çekeceksın sonra hafifler gıbı olacak yıne bırını seveceksın ve unutacaksın uzun bı zaman hiç aklına gelmeyecek..

symc hiç deneme sevemezsin..ben bi kez aynı senin deiğin gibi biriyle görüşüp hatta nişanlanmıştım..ama kopamadım eski sevgilimden ayrıldım attım nişnı 1 ay dayanamadım..yazık oldu diğerine..ha biz yine biraraya gelemedik..benim kararsızlıklarımdan..şimdi evlendi eski sevgilim artık hiç bi iletişimimiz kalmadı ama ben unutamıyorum onu..

symc hiç deneme sevemezsin..ben bi kez aynı senin deiğin gibi biriyle görüşüp hatta nişanlanmıştım..ama kopamadım eski sevgilimden ayrıldım attım nişnı 1 ay dayanamadım..yazık oldu diğerine..ha biz yine biraraya gelemedik..benim kararsızlıklarımdan..şimdi evlendi eski sevgilim artık hiç bi iletişimimiz kalmadı ama ben unutamıyorum onu..

bizim acilen psikolojik destek almamaız lazım. yoksa onlar yüzünden hayatımızı karartıp kimseyle mutlu olamayacağız ve benimkide seninkide şuan çok mutlular...ben bir psikiyatriste gitmek için görüştüm 1,5-2 saati 90 liraymış para ah para beni dara koyuyor yoksa birinin karşısına geçip konuşmaya ağlamaya hertürlü yanlışımla yüzleşmeye ve adam olmaya çok ihtiyacım var...

Kızlar anlıyorum sızı,üzülmemeye çalısın bılıorum soylemek kolay ama dua edın her gun rutın bı seklde dualar okuyun,bana zamanında cok ıyı gelmıstı,Allah bı sans daha verdı,yastıga basınızı koyunca gene gelıcek aklınıza ama bıraz ınanclıysanız cok ferhlarsınız,,bu arada ben sızı dınlerım her zaman

Zamanla her şey unutulur. Evlat acısına bile alışıyor insanlar..
Yaşadığınız çok güzel anılar,günler olabilir ama hayırlısı değilmiş ki bitmiş Allah'ın bir bildiği vardır. Mümkünse yalnız kalma,arkadaşlarınla vakit geçir hobiler edin aklına gelmesini sağlama. Gerekirse günlük tut içindekileri dök. Bir süre sonra tebessüm ederek okursun,nelere üzülmüşüm dersin..
Mutlu olman için bir çok sebep vardır eminim ki.. Onları düşün.

bizim acilen psikolojik destek almamaız lazım. yoksa onlar yüzünden hayatımızı karartıp kimseyle mutlu olamayacağız ve benimkide seninkide şuan çok mutlular...ben bir psikiyatriste gitmek için görüştüm 1,5-2 saati 90 liraymış para ah para beni dara koyuyor yoksa birinin karşısına geçip konuşmaya ağlamaya hertürlü yanlışımla yüzleşmeye ve adam olmaya çok ihtiyacım var...

1,5 -2 saat hem de 90 tl iyiymiş,benimki 250 buyüzden yılda bir ancak gidiyorum..nereki orası ,özel msj atsana..
ayrılalı 2 ay olduysa yeni daha..zamanla azalacak..

Yaşadığın aşksa bidaha aynı duyguları hissetmezsin seversin mutlu olursun ama bidaha olmaz zamanla geçer ama aklındaki adamıda asla unutamazsın acısına alışırsın sadece.çok iç açıcı olmadı ama unutursun tekrar aşık olursun demekte şuan seni teselli etmez zaten malesef:(

Unut demekle olmuyor biliyorum kalbin dinlemez ki.
Ama ilk zamanlar dinlemez, sonra dinler emin ol.
Zamanla unutulur.
Herzaman zayıfta olsa bir umut vardır bir yerlerde.

insan tekrar içten sevebilir ayşegül..çok yıpranmadıysa daha kolay..hele de istediği,sevdiği özellikle sahipse o kişi ..iş ki öyle biri tekrar karşısına çıksın,rastlasın..rastlamıyor herzaman o sorun..yaşınız gençse rastlarsınız birgün..Ben 35 im benim vaktimle,durumumla sizlerin vakti ,durumu aynı değil,şanslısınız benden..kötünün kötüsü var..Ben o yaşlarda olsam böyle düşünürdüm..

Son düzenleme:
insan tekrar içten sevebilir ayşegül..çok yıpranmadıysa daha kolay..hele de istediği,sevdiği özellikle sahipse o kişi ..iş ki öyle biri tekrar karşısına çıksın,rastlasın..rastlamıyor herzaman o sorun..yaşınız gençse rastlarsınız birgün..Ben 35 im benim vaktimle,durumumla sizlerin vakti ,durumu aynı değil,şanslısınız benden..kötünün kötüsü var..Ben o yaşlarda olsam böyle düşünürdüm..

İçten sevmekten degil aşktan bahsedıyorum ıyı veya kotu ne şekilde biterse bitsin karşısındakı çok çok kotu bı ınsan bıle olsa ınsan 2.defa aşk olamaz bence. Yaşım 20 belkıde snın dedıgın gıbı yaşım yada yaşadıklarım geregi böyle düşünüyorumdur hayat herkese aynı şeylerı yasatmıyo. Umarım arkadaşın sorunu çözülür çok çok mutlu olur önemlı olanda o zaten :)

Bence sizde umudunuzu yitirmeyin, herzaman Allah'tan hayırlısını istemez miyiz inanki hayat süprizlerle dolu.
Yeterki siz umut etmeyi ve Allah'tan istemeyi bırakmayın..

Bence sizde umudunuzu yitirmeyin, herzaman Allah'tan hayırlısını istemez miyiz inanki hayat süprizlerle dolu.
Yeterki siz umut etmeyi ve Allah'tan istemeyi bırakmayın..

Bekledikçe içim çürüyor..Ne bir erkek, ne bir güvenilir çevre var yanımda..

Son düzenleme:
hep eskı sevgiliyi unutamayan kıza rastladım pekı bunun erkeği var mıdır sevdiği kızı unutamayan ondan ayrıldıktan sonrada başkasıyla yapamayan erkek var mıdır :26:

Back
X