Eski sevgilimi yanlışlıkla aradim 😤

Engellemek yerine
“ yanlışlıkla oldu , kusura bakma “ yazarsın gider
Engellemek saçma ve çocukça değil mi ?

Ben liseye giderken Trendy, Salsa kız dergileri vardı. Oraya yazılırdı böyle şeyler.

Off eski sevgilime rezil oldum yaa s.s. Siz bir de 30 yaşındaymışsınız.

Neyse bir fincan kahve için geçer.
Daha gecen gun o dergilerin isimlerini hatirlamaya calismistim, deli gibi ger carsamba alirdim ya 😁

Konu sahibi, bosverin, iki gune akliniza bile gelmez. Hatta hatirlayinca guler gecersiniz 😁

Daha gecen gun o dergilerin isimlerini hatirlamaya calismistim, deli gibi ger carsamba alirdim ya 😁

Konu sahibi, bosverin, iki gune akliniza bile gelmez. Hatta hatirlayinca guler gecersiniz 😁
Abuk subuk testler olurdu içinde, utandıran anlar rezil anılar, yabancı şarkı sözleri... :KK70:

İyi Yapmışsınız cevap vermemekle.
Eğer bir daha yazarsa da yanlışlıkla oldu cevap vererek kendimi yormak istemedim.
Asıl sana hayırdır ne iki de bir soruyon niye aradın diye.

İyi Yapmışsınız cevap vermemekle.
Eğer bir daha yazarsa da yanlışlıkla oldu cevap vererek kendimi yormak istemedim.
Asıl sana hayırdır ne iki de bir soruyon niye aradın diye.
Yazmaz bir daja çünkü kendini bir halt sanıyor 😂 yeni ayrildik bir iki kez yazdım ona pesinden koştuğumu düşünüyor kendileri

Bence yanlışlıkla olmuş bir daha böyle bir yanlışlık olmasını bende istemiyorum o yüzden numaranı siliyorum iyi günler yaz kapa konuyu.

Havalanmamis goruntulu cevapsiza heryerden geri donmus😂 sen havalanabilirsin cunku hemen atlamis. Umrunda olmasa o sana geri donmezdi

Back
X