- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Bu kadarı fazla bile. Sonuçta hayat onun hayatı, aynı şekilde üzüntüler de. Sizinle konuşurken dertlesirken başkasıyla konuşup konusmadigindan emin bile olamazsınız. Bu kadar yeterli vicdanınız rahat. Daha fazla iletişime geçmeyin32 yaşında bir mağazanın yöneticisi.Ben o magzanın müşterisi.Bu sekilde taniştik.Tanişali 1 buçuk yıl oldu.Sevgili olarak 6-7 ay git gelli bir ilişkiydi.1 aydır yüz yüze hiç görüşmedik ama bazı nedenlerden msjlastigimiz oldu tartışmalarımiz falan.Benden uzaklaştı hic bir anlam veremedim.O dönem minik yeğeni hsstanede yatıyordu çok seviyordu onu ve çok kafaya takıyordu başka hiç bir şey düşünemiyorum derken bayan iş arkadaşıyla çok samimi davranışlar sergiliyordu.Bunu dile getirdim aramizda bir seyler bitsede.Oda şu açıklamayı yaptı mahalle karısı gibi ben onunla yapamam ya dedi ne sacmaliyosun dedi.Evet ilgisi var bana aama ben senden bahsettim ona aklimda o varken seninle olmaz vs demiş çok inandırıcı gelmedi zaten bana.Kadinda gördü beni onunla bir iki kez konusurken belki biliyorda olabilir bilmiyorum.Ben tamamen iletisimi kestim 10 gun oldu bir duydum ki yiğeni vefat etmiş.Çok üzüldüm o dönem hep benimle paylaşirdi süreci dertlesirdi hastaneye falanda gitmistim onunla.iş arkadaşlari telefona bakmadigini soyledi sanirim kapanmis icine uzuntuden bende msj attim duydugumu üzüntümu falan paylastim sabir diledim oda guzel bir şekilde cvb verdi.Ne zaman dertlesmek konusmak isterse arayabilecegini yaninda olacagimi soyleyerek destek verdim aramiz bozuktu ama ters bir sey demedi kibar bir sekilde cvb verdi ben rahatsiz etmeyim daha fazla dedim ama o duygularindan cok zor bir şey oldufundan bahsetmeye devam etti sanırım ihtiyac duydu konusmaya sonra o minicik mezarın resmini falan attı bana ben yanlış bir sey soylemekten korkuma hep kısa kesmeye çalıştım sizce destek olmakla iyimi yaptim bilmiyorum benim duygularim daha bitmedi beyefendiye ama onun bittigini dusunuyorum arafta kaldım siz olsaniz nasıl davranirdiniz
Evet bende yeterli olduğunu düşündüm o iletişime gecmeden ben geçmem artıkBu kadarı fazla bile. Sonuçta hayat onun hayatı, aynı şekilde üzüntüler de. Sizinle konuşurken dertlesirken başkasıyla konuşup konusmadigindan emin bile olamazsınız. Bu kadar yeterli vicdanınız rahat. Daha fazla iletişime geçmeyin
Evet bende yeterli olduğunu düşündüm o iletişime gecmeden ben geçmem artık
DoğruZor günlerinde yanında siz olun, güzel günlerinde nasıl olsa başkasını bulacak. Ne şanslı biri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?