• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin amacı ne

cicekbuketi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
9
10
1
29
Merhabalar, yaklaşık 2 buçuk yıllık evlilik yolundaki ilişkim maalesef sevgilimin evlilikten korkması ve yorulduğunu hissettiğini söylemesiyle yaklaşık 1 ay önce bitti. Ayrılık buluşmasında sarıldık, öpüştük, ikimiz de ağladık ve vedalaştık; yani nefret ile biten bir ilişki değil.

Ayrılık sonrası ben instagramdan fotoğrafları sildim, o ise sadece birbirimizi öptüğümüz fiziksel yakın bikaç fotoğrafı silip arkadaş gibi olduğumuz fotoğrafları silmedi. Whatsapp profil resminde de bizim çocukluk fotoğraflarımızın birleşimi vardı onu da kaldırmadı. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kendi içinde aralık kapı mı bırakıyor?

Ben 2-3 hafta sonra eşyalarımı almak ve onun eşyalarını vermek için yazmayı planlıyorum. Ayrıldığımız günden beri hiç konuşmadık. Sizce eşyalar için yazmak yanlış bir adım mı olur? Taktikleriniz var mı? Gerçekten yoğun ve güzel bir ilişkimiz vardı. Spesifik kötü hiçbir şey yaşanmadı. Sizce dönüş mümkün mü? Teşekkürler şimdiden

Merhabalar, yaklaşık 2 buçuk yıllık evlilik yolundaki ilişkim maalesef sevgilimin evlilikten korkması ve yorulduğunu hissettiğini söylemesiyle yaklaşık 1 ay önce bitti. Ayrılık buluşmasında sarıldık, öpüştük, ikimiz de ağladık ve vedalaştık; yani nefret ile biten bir ilişki değil.

Ayrılık sonrası ben instagramdan fotoğrafları sildim, o ise sadece birbirimizi öptüğümüz fiziksel yakın bikaç fotoğrafı silip arkadaş gibi olduğumuz fotoğrafları silmedi. Whatsapp profil resminde de bizim çocukluk fotoğraflarımızın birleşimi vardı onu da kaldırmadı. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kendi içinde aralık kapı mı bırakıyor?

Ben 2-3 hafta sonra eşyalarımı almak ve onun eşyalarını vermek için yazmayı planlıyorum. Ayrıldığımız günden beri hiç konuşmadık. Sizce eşyalar için yazmak yanlış bir adım mı olur? Taktikleriniz var mı? Gerçekten yoğun ve güzel bir ilişkimiz vardı. Spesifik kötü hiçbir şey yaşanmadı. Sizce dönüş mümkün mü? Teşekkürler şimdiden
Siz geri donmesini umut ediyorsunuz sanirim . Ama evlilik konusunda belliki kendine guvenmiyor karsinizdaki eger niyetiniz evlilik olmicaksa tekrar deneyin ama evlenmeyi dusunuyorsaniz bence her yerden engelleyin karsiniza ciktikca acaba diye bocalicaksiniz cunku

Siz geri donmesini umut ediyorsunuz sanirim . Ama evlilik konusunda belliki kendine guvenmiyor karsinizdaki eger niyetiniz evlilik olmicaksa tekrar deneyin ama evlenmeyi dusunuyorsaniz bence her yerden engelleyin karsiniza ciktikca acaba diye bocalicaksiniz cunku
Evet dönmesini umut ediyorum. İlişkimiz boyunca evlilik fikrine benden daha çok yüksekti, sonra sorumluluk fikrinden korktu maalesef anlayamadım ben de :(

Evet dönmesini umut ediyorum. İlişkimiz boyunca evlilik fikrine benden daha çok yüksekti, sonra sorumluluk fikrinden korktu maalesef anlayamadım ben de :KK43:
O zaman tekrar denemek icin esya alma verme firsatini degerlendirin

Bence yapmayın ne olacak eşya alıp verince sizi kaybettiğini anlayıp tekrar barışalım mı diyecek?Kolay değildir elbet yaşanmışlıklar vardır ama siz değil o umut etsin döner misiniz diye. Beklentiye girmeyin üzülürsünüz.

Bence yapmayın ne olacak eşya alıp verince sizi kaybettiğini anlayıp tekrar barışalım mı diyecek?Kolay değildir elbet yaşanmışlıklar vardır ama siz değil o umut etsin döner misiniz diye. Beklentiye girmeyin üzülürsünüz.
Çok haklısınız ya beklenti rezalet bir şey. Fotoğrafları kaldırsa bi acabam kalmayacak ama kaldırmıyor, bilerek mi yapıyor o da anlamadım.

Birisi bir seye karar verdiyse kararindan donmesi cok zor. Hele ki dediginiz gibi kavgasiz gurultusuz, hersey iyi giderken sizden ayrilmaya karar vermis birinin geri donmesi bana pek olasi gelmedi. Kavga sonrasi ayrilsaniz, siniri gecince donebilir derdim. Ama burda ne ofke var, ne kin, ne sinir. Adam devam etmemeye karar vermis.. Zaten sizden bir kere vazgecen geri donse ne olur? Her incelme noktasinda basar gider.

Ben eski sevgilimden ayrildigimda o da ayni sizin gibi haftalar sonra esyalari verme bahanesiyle gelmisti kapima. Hic birsey olmadi. Esyalarimi aldim, bende kalanlari ona verdim. O da hayal kirikligiyla evine geri gitti.

Yani cok umitlenmeyin derim.

Birisi bir seye karar verdiyse kararindan donmesi cok zor. Hele ki dediginiz gibi kavgasiz gurultusuz, hersey iyi giderken sizden ayrilmaya karar vermis birinin geri donmesi bana pek olasi gelmedi. Kavga sonrasi ayrilsaniz, siniri gecince donebilir derdim. Ama burda ne ofke var, ne kin, ne sinir. Adam devam etmemeye karar vermis.. Zaten sizden bir kere vazgecen geri donse ne olur? Her incelme noktasinda basar gider.

Ben eski sevgilimden ayrildigimda o da ayni sizin gibi haftalar sonra esyalari verme bahanesiyle gelmisti kapima. Hic birsey olmadi. Esyalarimi aldim, bende kalanlari ona verdim. O da hayal kirikligiyla evine geri gitti.

Yani cok umitlenmeyin derim.
Evet çok haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum çok sakin bir ayrılık olduğu için. Ama sakin bir ayrılık olması da içimde kabullenmemi ve önüme bakmamı zorlaştırıyor maalesef :(

Bence bir süre hiçbir şey yapmayın, belli ki bazı konularda soru işaretleri var, biraz süre verin ona. Eşyaları vermekte acele etmenize gerek yok zaten kötü ayrılmamışsınız.

Evet çok haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum çok sakin bir ayrılık olduğu için. Ama sakin bir ayrılık olması da içimde kabullenmemi ve önüme bakmamı zorlaştırıyor maalesef :KK43:

Ayrilik sonrasi insanin hayatina hic birsey olmamis gibi devam etmesi imkansiz. Kavgali ayrilsaniz da oyle olurdu. Sonucta ayrilmak isteyen siz degil o imis. Yani siz istemediginiz bir ayrilik yasiyorsunuz. Karar size kalmis olsaydi, hala onunla birlikte olurdunuz. Yani burda kayipta olan kisi sizsiniz. Ve tabi ki bunun bir bedeli var. Uzuntu, cevaplanmamis bir suru soru, ozguven problemi, ofke vs cok dogal hisler ayrilik sonrasi. Herseyin hemen duzelmesini beklemeyin.

Malesef cok yardimci olacagina inanmadigim halde tavsiyem "zamana birakin". Simdi size ne soylesem belki bir an icinizi rahatlatir, sonra gece olunca yine keder gelir coker yureginize. O yuzden sizin ilaciniz zaman.

Bu kisiyi gozden cikartin. Kendinizi dusunun. Gururunuzu ayaklar altina alacak davranislarda bulunmayin. He, onu arayip sormak, sorulariniza cevap bulmak ilerde iliskiniz devam etmese bile sizi rahatsiz etmeyecekse, buyrun konusun mesaj atin, gidin gorun. Ama eger barismazsaniz, pisman olacaksaniz davranislarinizdan, hiiicccc iletisime gecmeyin. Hayatta degilmis gibi davranin

Bence hicbirsey yapmayın. Olduğu gibi bırakın. Bir kişi sakin bir şekilde ayrılıyorsa o alınan karar düşünülerek alınmıştır. Evliliğe hazırlık da değil bence mesele. Başka şeyler düşünmüştür. Çünkü gerçekten sevse seneler geçse umursamaz. Başka planları vardır. Zaman ilerledikçe ilişkiyi engel olarak görmüş olabilir. Üstelemeyin derim

Sizi boyle sürüncemede bırakması çok rahatsız edici değil mi ?
Ben çok rahatsız olurdum.

Bittiyse , bir ay oldu diyorsunuz, bir ay içerisinde şimdiye kadar eşyaların alınıp verilmesi gerekirdi.
Ki siz daha iki üç hafta sonra diyorsunuz.
Böyle uzun ayrılık süreci size zarar veriyor.
Beklenti oluşuyor.
Ne olduğunuz belli değil.

Bir gün fotoğrafı kaldıracak siz öylece kala kalacaksiniz.
Hislernizi kullanmasına müsade etmeyin bence. .

Şu eşya alma verme bahanesi de hiç bitmez. Dönüşü var mı var ama evlilikten korkuyorum yoruldum diye giden birine adam deyip evleneceksen tabi sen bilirsin ne diyeyim yok yere yarı yolsa bırakan tek sorun yaşasanız neler yapar neler. Bide böyle ağlamaklı ayrılıklar gereksiz dramlar falan sanki sizi birileri zorla ayırıyor. Herif durup dururken tüymüş hala severek ayrılıyoruz bu hayat bize hiç acımadı modları.

Back
X