• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin aylarıdr gözleri üzerimde.ama 1 hafta önce başka bi kızdan ayrılmış.

penelope35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
28
20
86
İzmir
Kendi isteğimle on ay önce ayrıldığım ama hala geri istediğim eski sevgilimle ayrıldığımız günden beri konuşmuyoruz.Beni seviyodu biliyodum ama anlaşamıyoduk.Sonra pişman oldum.Geri istiyorum ama gururumdan bişey diyemedim.İyi niyetli de bir insandır.balık burcu zaten.ama bunu nasıl yaptı ne düşünüyo anlamadım.üniversitedeyiz.aynı sınıftayız.ve sürekli gözleri üstümde.hatta son 2 bçk aydır resmen bakışıyoruz.Çevremde dolanıyo.Bende bakışlarımla karşılık veriyim bari demiştim ki geçen hafta arkadaşım geldi ve onun sevgilisi varmış hemde uzun zamandır ama şimdi ayrılmışlar dedi.zaten ben de farkındaydım durgundu ve az bakar olmuştu.Ne şimdi bu Allah aşkına.bana günah değil mi yani.eşşşek gibi ümit verdiğinin farkında.madem sevgilin var nasıl benimle uğraşabiliyosun.beni istiyosan beni seviyosan niye gelmiyosun.şu erkeklerin kafası nasıl çalışıyo bilen var mı lütefen bana yardım edin.Neden böyle yapıyo.Kendimi ah etmekten alamıyorum.canı yansın istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

Kendi isteğimle on ay önce ayrıldığım ama hala geri istediğim eski sevgilimle ayrıldığımız günden beri konuşmuyoruz.Beni seviyodu biliyodum ama anlaşamıyoduk.Sonra pişman oldum.Geri istiyorum ama gururumdan bişey diyemedim.İyi niyetli de bir insandır.balık burcu zaten.ama bunu nasıl yaptı ne düşünüyo anlamadım.üniversitedeyiz.aynı sınıftayız.ve sürekli gözleri üstümde.hatta son 2 bçk aydır resmen bakışıyoruz.Çevremde dolanıyo.Bende bakışlarımla karşılık veriyim bari demiştim ki geçen hafta arkadaşım geldi ve onun sevgilisi varmış hemde uzun zamandır ama şimdi ayrılmışlar dedi.zaten ben de farkındaydım durgundu ve az bakar olmuştu.Ne şimdi bu Allah aşkına.bana günah değil mi yani.eşşşek gibi ümit verdiğinin farkında.madem sevgilin var nasıl benimle uğraşabiliyosun.beni istiyosan beni seviyosan niye gelmiyosun.şu erkeklerin kafası nasıl çalışıyo bilen var mı lütefen bana yardım edin.Neden böyle yapıyo.Kendimi ah etmekten alamıyorum.canı yansın istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

üzülme canım... sevgili bulmuş ayrılmış seni sevse aynı sınıfta dayanamaz sen çıktın mı başkasıyla hayır! belkide unutmak istedi seni unutamadı onu biz bilemeyiz sevgilini tanıyan sensin ama öyle yada böyle herkes hayatına devam ediyor sende bi zamandan sonra bakışmaları bırakıp gerçek bişeyler yaşamalısın:23:

Son düzenleme:
Elle tutulur bir şey yapmamış aslında gelip seninle konuşmaya çalışmamış,uğraşmamış,sadece bakmış,aynı sınıftasınız illa ki göz göze geleceksiniz,aynı ortamda bulunacaksınız,belki hareketlerini yanlış anlamışsındır..bakmasının bir nedeni de senin hayatında biri var mı diye merak ediyor olabilir,onun biriyle çıkması seni merak etmesine engel değil..erkeklerin genel mantığı çivi çiviyi söker dir..

Back
X