Eski sevgilimin bana ettiği ahlaksizliği

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Arkadaslar, kimisi konularımı biliyor, kusuruma bakmayın yine eski sevgili konusu ama cidden bunu söylemem lazım.

Eski sevgilim, en son geri dönmüştü pişmandi sözde o pazarda olan kızıda telefon rehberine eklemişti, ve başka kızları.. bende bir erkek görünce rehberimde üstelik kardeşim diyorum o çocuğa. Bana demedigi hakaret bırakmadı.. S. .Gt. . Srfsz. kaltk Ne bol olduğun belli oldu, orsp***lara isim olmaz benim... sen o kıza kurban ol. Halbuki o kız bisürü erkek takip ediyor.. Çok karmaşık anlattım çünkü hiçbişey anlamadım. Ona gelince hersey serbest bana gelince yasak. Bide pislik küfür etti bana. Bana bukadar adiligi yaparken bile sayımı bozmadim. Nefret ediyorum ondam

Son düzenleme:
Kendi düşen ağlamazmis der susarım.

Ay şok oldum. Allah korusun böyle insanlardan. Umarım bu yaşadıkların ayrılman için yeterli olur. Yoksa çok üzülürüm sana.

Nasıl yani buluştunuz ve rehberini mi inceledi anlamadım?

Bütün konuların nerdeyse eski sevgilin anlam veremiyorum gencecik kadınsın işin gücün yok mu hayatin bu kadar değersiz mi cidden yok o kız kötüymüş sen iyisin ne yani sana ağız dolusu küfür ediyor herifcioğlu gelmiş konu açıyorsun insan bunları kendine yediremez yazık gençliğine doğru düzgün adam gibi biri çıkana kadar aşk hayatına ara ver bence yoksa daha çok küfür yersin malesef

Arkadaslar, kimisi konularımı biliyor, kusuruma bakmayın yine eski sevgili konusu ama cidden bunu söylemem lazım.

Eski sevgilim, en son geri dönmüştü pişmandi sözde o pazarda olan kızıda telefon rehberine eklemişti, ve başka kızları.. bende bir erkek görünce rehberimde üstelik kardeşim diyorum o çocuğa. Bana demedigi hakaret bırakmadı.. S. .Gt. . Srfsz. kaltk Ne bol olduğun belli oldu, orsp***lara isim olmaz benim... sen o kıza kurban ol. Halbuki o kız bisürü erkek takip ediyor.. Çok karmaşık anlattım çünkü hiçbişey anlamadım. Ona gelince hersey serbest bana gelince yasak. Bide pislik küfür etti bana. Bana bukadar adiligi yaparken bile sayımı bozmadim. Nefret ediyorum ondam

Nefret etmekle de kalın ve muhattap olmayın önünüze bakın ;)

Gerçekten anlamiyorum, anlamadigim için soruyorum!
Erkeksiz kalamiyormusun? küfür ediyor demediği kalmıyor ama ayrılmıyorsun.
Bak sende normal değilsin bacım. Şimdi yazarken bile benim gözünde küçüldün. Gözümde çok tuhaf bir kız canlandırdım neden olmuyor neden ayrılmıyorsun? Seviyorum deme. Böyle sevgi olmaz. Sen kendine değer vermezsen, elin oğlundan değer felan bekleme. Herşeyi hakettin..

sen niye laf dinlemiyorsun acaba?
gidip barışırsan olacağı bu. iki lafa kanmışsın.

Ailen hakaret etse sana buraya “evi terkedicem” yazarsın sevgilin neler söylemiş hala konu açıyorsun..
Bak canım o haberlerde izlediğimiz kadın cinayetleri var ya.. O adamlar bir anda böyle bir vahşeti yapmıyorlar şiddet ufak ufak artar.. Seninki başlamış bugün küfür,yarın tokat,sonra ki gün Allah korusun..
Arkana bakmadan kaç git millet kocasını boşuyor sen sevgilinden neden vazgeçemiyorsun?

Back
X