Eski sevgilimin bana ettiği ahlaksizliği

Ay her zaman prenses olunur mu ya? Arada boz çizgini. Tamam susan edebinden susar da niye edepsiz ben susturdum sansın ki?

:oha:Nasil yuz veriyorsunuz elin adamlarina boyle.Sakin ilestisime girmesine bi daha izin verme her yerden engelle.Hatta boylesine hakaret davasi acacaksin ki kadinlara bu tur hakaretler edemesin.Ne yani benim bi erkek arkadasim olsa oro. olcam.Pislik

16 17 olsam anlicam çocuk cahil diye de kazik kadar kizsin senin aklinda mi yok ? Ananiz babaniz kalksa bagirsa ortaligi ayaga kaldirirsiniz elin adami neler siraliyo hala sinirliyim ofkeliyim diye konu aciyosun insan utanir pes yani !

evli degilsin çoluk yok çoçuk yok. adamlar ben öküzüm diye sinyal veriyorda kizlar anlamiyor.
sen simdi kizarsin yarin yine affedersin. bize niye sorup durursun ki!!

Arkadaslar, kimisi konularımı biliyor, kusuruma bakmayın yine eski sevgili konusu ama cidden bunu söylemem lazım.

Eski sevgilim, en son geri dönmüştü pişmandi sözde o pazarda olan kızıda telefon rehberine eklemişti, ve başka kızları.. bende bir erkek görünce rehberimde üstelik kardeşim diyorum o çocuğa. Bana demedigi hakaret bırakmadı.. S. .Gt. . Srfsz. kaltk Ne bol olduğun belli oldu, orsp***lara isim olmaz benim... sen o kıza kurban ol. Halbuki o kız bisürü erkek takip ediyor.. Çok karmaşık anlattım çünkü hiçbişey anlamadım. Ona gelince hersey serbest bana gelince yasak. Bide pislik küfür etti bana. Bana bukadar adiligi yaparken bile sayımı bozmadim. Nefret ediyorum ondam
tedavi diyorummmm:işsiz:

Hemen bir ruh sağlığı merkezine başvur psikolojik yardım al, saplantı haline getirmişsin adamı. Bir insanı kafaya takacak kadar nefret etmek dahi saplantıdır. Hiç sağlıklı bir ruh halinde değilsin, ne özsaygın yerinde ne özgüvenin. Giderek kötüleşiyorsun.

Olsun seviyorsun katlan sen desin nolcak. Haddini bildirirsin nasıl olsa :) konun vardıya öyle..

Bu adamdan bi cacık olmaz dünyada başka erkek yokmuşçasına onlasın . o kızları övüyor sen hâlâ onlasın allah şifa versin

Arkadaslar, kimisi konularımı biliyor, kusuruma bakmayın yine eski sevgili konusu ama cidden bunu söylemem lazım.

Eski sevgilim, en son geri dönmüştü pişmandi sözde o pazarda olan kızıda telefon rehberine eklemişti, ve başka kızları.. bende bir erkek görünce rehberimde üstelik kardeşim diyorum o çocuğa. Bana demedigi hakaret bırakmadı.. S. .Gt. . Srfsz. kaltk Ne bol olduğun belli oldu, orsp***lara isim olmaz benim... sen o kıza kurban ol. Halbuki o kız bisürü erkek takip ediyor.. Çok karmaşık anlattım çünkü hiçbişey anlamadım. Ona gelince hersey serbest bana gelince yasak. Bide pislik küfür etti bana. Bana bukadar adiligi yaparken bile sayımı bozmadim. Nefret ediyorum ondam
Sepetle neyini cekiyorsun. Boyle sevgimi olur. Saygisizlik dizboyu.

Erkeksiz kalamiyormusun?
İşte günümüz kızlarının kanayan yarası bu. Yok erkeksiz kalamazlar. Sirf kizlar icinde degil aslinda, erkek kiz fark etmez artik tvden dizilerden internetten vs oyle yoğun bir sevgili edinmelisin baskisi varki eger sevgilinin yoksa arkadaslarina karsi okulda ortamlarda vs eziksin eksiksin sorunlusun. Sevgilin olsunda icabinda taştan olsun. Oysaki yalniz kalabilen insan guclu olandir. Ve arti onune gelenle olacagina dogru kisi ile olmali bu isler.
Cidden bu toplumsal bir sorun oldu artik, 13 14 yasindaki cocuklarin bile sevgilileri var, cok cok yazik.

Azcık gurur gerekiyor o kadar. Asla ne telefonlarına cevap verin ne de yüzüne bakın

Back
X