eski sevgilimin bana nasıl saldırdığını unutamıyorum..

ah be canım sen 12 yaşındayken 19 yaşındaki birinin yanında işin ne.
çocukmuşsun daha.
bundan sonra kendine çok dikkat et, üzme kendini, senin suçun sadece yanlış kişiye güvenmek olmuş

12 değil 15tim :31: ama tabı bu demek değil ki bu yasta normal düzeltmek istedim sadece.
evet, umarım hersey güzel olur, tesekkur ederm

evet bu işte anlamıyosun noluyo diyosun konu mankeni gibisn sadece etraftaki şeyler hareket ediyo falan..
bu muzik olayı evet biz bulustugumzdada acmıstı. niyet işte..:31:

ya düşünmeyeceksin işte...

ne bilim ben 1 hafta falan şoktaydım ama unuttum...

herkesi aynı kefeye koymak olmazdı....herkese sapık gözüyle baksaydım zordu işim..

ama insan büyük hayal kırıklığı yaşıyor...

yani ihanet bile hiç kalıyor o piskolojinin yanında...

allaha havale ettim gitti

Son düzenleme:
ahhh kardeşim diyorum artık. Sevgili kardeşimm 13-14 yasındayken bende bi ilişki geçirdim. çok sevmek gözü kör ediyormuş. Benden iki yaş büyüktü ama, erkek hep erkek.... yaptığı bazı şeyleri hoş görürdüm. tabi çok ileri gitmezdi hiçbir zaman. Ama kullandırma konusuna gelince kendimi saf gibi kullandırmışım. İnsan sevgisinden ve saf yaşlarından farkedemiyor neyin ne olduğunu.. ayrılınca anladım ki kendimi harcamışım bi ilişki ugrunda.. sonrası ne oldu sonrsı hiç sevgi falan tuz buz bu yaşlarda boşşş bak 4 sene oldu hala görüyorum hala yaşıyorum o derin acıyı kendimi kullanılmış gibi hissediyorum hala unutamıyorum... düşünki 18-19 yaslarda bile dogru karar veremiyorsun. ki yaşın çok küçük ablacım. bunlar yaşandı ve bitti senin gibi maruz kalanları düşün daha kötüsü Allah korudu da olmadı. Çok şükür. Kafandan sil at ve Allah a cok dua et canım şeytan görünümlü insanlardan Uzak tutsun RABBİM bütün herkesi... bu da sana bana bi tecrube olsun hayat tecrubesi.. bundan sonrassı temkinli olur. ama innanki aradaki yaş farkı ne kadar fazlaysa art niyet o kadar oluyor bu yaşlarda aman dikkat et canım. Sevda ugruna ne gemiler batırmış bi ablan olarak bundan sonra hayatına giren insanları gözünü kör edecek kadar sevme hiç kimseyi.......

ya düşünmeyeceksin işte...

ne bilim ben 1 hafta falan şoktaydım ama unuttum...

herkesi aynı kefeye koymak olmazdı....herkese sapık gözüyle baksaydım zordu işim..

ama insan büyük hayal kırıklığı yaşıyor...

yani ihanet bile hiç kalıyor o piskolojinin yanında...

allaha havale ettim gitti

yaşanılan hersey bir olmuyor işte:31: atlatablmene sevndım:39:

ahhh kardeşim diyorum artık. Sevgili kardeşimm 13-14 yasındayken bende bi ilişki geçirdim. çok sevmek gözü kör ediyormuş. Benden iki yaş büyüktü ama, erkek hep erkek.... yaptığı bazı şeyleri hoş görürdüm. tabi çok ileri gitmezdi hiçbir zaman. Ama kullandırma konusuna gelince kendimi saf gibi kullandırmışım. İnsan sevgisinden ve saf yaşlarından farkedemiyor neyin ne olduğunu.. ayrılınca anladım ki kendimi harcamışım bi ilişki ugrunda.. sonrası ne oldu sonrsı hiç sevgi falan tuz buz bu yaşlarda boşşş bak 4 sene oldu hala görüyorum hala yaşıyorum o derin acıyı kendimi kullanılmış gibi hissediyorum hala unutamıyorum... düşünki 18-19 yaslarda bile dogru karar veremiyorsun. ki yaşın çok küçük ablacım. bunlar yaşandı ve bitti senin gibi maruz kalanları düşün daha kötüsü Allah korudu da olmadı. Çok şükür. Kafandan sil at ve Allah a cok dua et canım şeytan görünümlü insanlardan Uzak tutsun RABBİM bütün herkesi... bu da sana bana bi tecrube olsun hayat tecrubesi.. bundan sonrassı temkinli olur. ama innanki aradaki yaş farkı ne kadar fazlaysa art niyet o kadar oluyor bu yaşlarda aman dikkat et canım. Sevda ugruna ne gemiler batırmış bi ablan olarak bundan sonra hayatına giren insanları gözünü kör edecek kadar sevme hiç kimseyi.......

o kullanılmışlık duygusu mahvediyo zaten insanı.. bende öyle düşünüyorum en kötüsünden bi tecrübe. kendime daha dikkat edecegim kesin.
cok teşekkür ederim. yas konbusunda çok haklısın ablam yaşlı yaşlı heriflerin genc kızlara nasıl baktıklarını goruyoruz:50:

canım benim ya bende 19yaşındayım çok üzüldüm yaşadıkların kolay şeyler değil :( erkeklere güvenmiyordum bu yazıyı okuyunca artık hepsine sapık gözüyle bakııyorm:/

seni cok iyi anlıyorum aynısı banada olmustu bende 15 yasındaydım o gun gercekten cok korkmustum yanlıs anlamazsan doktordan yardım almanda fayda var ben yardım aldım suan aklıma bile gelmiyor artık :17:

seni cok iyi anlıyorum aynısı banada olmustu bende 15 yasındaydım o gun gercekten cok korkmustum yanlıs anlamazsan doktordan yardım almanda fayda var ben yardım aldım suan aklıma bile gelmiyor artık :17:

alıcam ama once su sınav btsin yeni hayatıma baslayayım.. aslında ne kadar cok kişi yaşıyor bunu degil mi..

ah canım çok geçmiş olsun
insanlar boşa demiyorlar her şeyin bir zamanı var diye..
12 yaş sevgili için çok erken değil mydi
niye erken diyorlar çünkü insan o yaşta çok saf oluyor daha
iyiyi kötüyü ayırt edemiyor..

en kısa sürede bir psikoloğa gitmeni öneririm..
her insan iyi ya da her insan kötü değildir..
hayata karşı güvenini kaybetme

ah canım çok geçmiş olsun
insanlar boşa demiyorlar her şeyin bir zamanı var diye..
12 yaş sevgili için çok erken değil mydi
niye erken diyorlar çünkü insan o yaşta çok saf oluyor daha
iyiyi kötüyü ayırt edemiyor..

en kısa sürede bir psikoloğa gitmeni öneririm..
her insan iyi ya da her insan kötü değildir..
hayata karşı güvenini kaybetme

bu arada yanlıs anasıldı sanırm o sıra 15 yasındaydım. suan 18im..
genelleme dogru olmaz elbet ama tedbirimi alacagm, teşekkrler..

Canimsin ya.. Güzelim ins cok güzel bir hayatin olur.. Cektilerinin mükafatini iki dünyada da alacagindan eminim ben sende inan buna.. Allah daima yardimcin olsun..

olmuyo işte. ben daha 15 yasındaydım. 3 yıl geçti unutumıyorum. hayvan herif.
dün rüyama girdi yine. ama o kadar iğrençtiki boyle uzaktan kendimi izliyorum. ona kur yapıyorum kötü kadınlar gibi bi gözmde kendimde sanki kendi kendime nispet yapıyorum gibi.
o gun bişey yapmadı bana yapamadı cok ugrastı ama olmadı. ruyalarımda hep istediğini yaptıgını görüyorum.uyandıgımda her yanımda bi acı..

ya bu o kadar zor ki. biliyorum ki asla normal bi hayatım, sağlıklı ilişkilerim olmayacak. hep acaba tek derdi o mu diye düşüneceğm.
böyle ailem bu tarz haberleri izlerken Allah cocuklarımızı esirgesin falan diyolar ya bi oturuyo içime.

günlerce agzım yuzum şiş gezdim. ağrılarmdan uyuyamadım. kaç gece uykumda haykırdım.

kimse bilmiyo bunları işte. bazen diyorum bi duysalar.. korktugumdan değil, mahvolurlar. bunları nasıl yaşadıda anlatmadı derler
demek bundan kalp hastası oldu diye kafaları dank eder..

yaşıtlarım okuyosa şayet, belki cok klasik ama güvenmeyin işte herkese. koruyun kendinizi.. bir rmusibet bin nasihattan iyi ama illa olmasına gerek yok..

tek dileğim okumyup şu hayatımı kurtarabilmek. kendi ayaklarımın ustunde durabileyim defoluym şu memleketten..

canım bnm sakın geçmişte yaşadıklarının bugunu etkilemsıne izin verme geçti bitti artık guvenme herkese bunun bilinçnde çok saplıklı mutlu ilşkilerin olur sakın karamsar düşünme şükret bişe olmadı diye bizde geçmişte neler yaşadık ilerde aklına bile gelmıcek gelse bile aman geçti gitti diceksin şükür diceksin önune bak devam et hayatna değmez böle pis insanları sürekli düşünmeye onun aklının ucundan bıle geçmıosun belkide kaç kıza aynısını yaptı sen gçlü ol ve sil..

canım bnm sakın geçmişte yaşadıklarının bugunu etkilemsıne izin verme geçti bitti artık guvenme herkese bunun bilinçnde çok saplıklı mutlu ilşkilerin olur sakın karamsar düşünme şükret bişe olmadı diye bizde geçmişte neler yaşadık ilerde aklına bile gelmıcek gelse bile aman geçti gitti diceksin şükür diceksin önune bak devam et hayatna değmez böle pis insanları sürekli düşünmeye onun aklının ucundan bıle geçmıosun belkide kaç kıza aynısını yaptı sen gçlü ol ve sil..

evet cok duydum parkta kucagında kızla yok orda burda söyle diye.. sildim umrumda bile değil andıgımda yok..
sadece bazen insanın aklına geliyor işte :50:

Allah'a şükür ki bir şey yapamamış. Sıkma canını ve geçmişi bu kadar kurcalama. :) Güzel şeyler düşünmeye umutlanmaya çalış. Elbet senin istediğin gibi biri çıkacak karşına :) Her şey gönlünce olsun.

Bence senden küçüklere de örnek olsun 15 yaşında kimseye güvenmesinler. o yaşta hayat tozpembedir çünkü zaten yenilen darbelerle gerçek hayata dönülüyor. bu kadar büyük bir darbe yemeye mahal vermesinler.
Senin de Allah yardımcın olsun :5:

Allah korumus,çok üzücü gerçekten.

İlişkiye karşı değilim sevebilir insanlar birbirlerini ama 15'nde 20 yasında biriyle nasıl sevgili olunuyor? Hayatınızı yaşayın bence,yada yaşıtlarınızla daha sempatik sevimli arkadaşlıklar kurun.Gençliğinizi yaşayın.

Yani o yastaki adamın niyeti belli,ama daha erişkin olmadığı için karşı taraf idrak edememiş olmalı. Ailenize bunu söyleyin,sevgiliniz olduğunu.Ve onların kararlarına güvenin,sizden daha iyi görüp biliyorlar. Sürcü lisan yaptıysam affola,umarım geçmişin izlerini siler,çok mutlu olursunuz..

Allah korumus,çok üzücü gerçekten.

İlişkiye karşı değilim sevebilir insanlar birbirlerini ama 15'nde 20 yasında biriyle nasıl sevgili olunuyor? Hayatınızı yaşayın bence,yada yaşıtlarınızla daha sempatik sevimli arkadaşlıklar kurun.Gençliğinizi yaşayın.
Yani o yastaki adamın niyeti belli,ama daha erişkin olmadığı için karşı taraf idrak edememiş olmalı. Ailenize bunu söyleyin,sevgiliniz olduğunu.Ve onların kararlarına güvenin,sizden daha iyi görüp biliyorlar. Sürcü lisan yaptıysam affola,umarım geçmişin izlerini siler,çok mutlu olursunuz..
cocuk aklı işte:50: teşekkürler, :)

Bence senden küçüklere de örnek olsun 15 yaşında kimseye güvenmesinler. o yaşta hayat tozpembedir çünkü zaten yenilen darbelerle gerçek hayata dönülüyor. bu kadar büyük bir darbe yemeye mahal vermesinler.
Senin de Allah yardımcın olsun :5:
zaten yazmamdaki amaç bu, burda cok kucukler de merak edip okuyor. umarım birilerinin aklına bişeyleri girdirebilmişimdir. teşekkürler :)
Allah'a şükür ki bir şey yapamamış. Sıkma canını ve geçmişi bu kadar kurcalama. :) Güzel şeyler düşünmeye umutlanmaya çalış. Elbet senin istediğin gibi biri çıkacak karşına :) Her şey gönlünce olsun.

elbet hersey guzel olacak,teşekkürler :16:

alıcam ama once su sınav btsin yeni hayatıma baslayayım.. aslında ne kadar cok kişi yaşıyor bunu degil mi..

evet canım malesef oyle aslında bu olay sonraki yasamı etkilemiyo değil bu saldırı olayından sonra hiç bir erkege güvenemedim biliyomusun onu yasadıgımdan beri 3 senedir dogru düzgün sevgilim olmadı kimseye güvenemedim hep yalnızdım ve hiç bi kız arkdasıma anlatamadım doktora bile zar zor anlattım annemler hala bilmiyo en kötüsüde bu yaz hiç tanımadıgım biri tarafından oldu ondan sonra güven duygusu iyice gitti

Back
X