Eski sevgilimin bana olan kini tamamen geçmiş gibi görünüyor?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Olaylı ayrılmıştık. Yüzüme bile bakmıyordu. Sonra barıştık. Aynı şirkette çalışıyoruz. İlk başlarda dengesiz davranıyordu. Bir iyi bir kötü. Bir güleryüzlü davranıyordu, bir tersliyordu. Ben de vazgeçtim aramızı düzeltmeye çalışmaktan. Bırakınca bu sefer o geldi. Hiçbirşey olmamış gibi selam vermeye, hal hatır sormaya başladı. Ben de o selam verirse selam veriyorum. Vermezse vermiyorum. Geçen baktığımda beni whatsapp dan engellemişti. Engeli kaldırmış. Bana hakaretler eden kardeşi güler yüzle selam vermeye başladı. Ne oldu da kini bitti anlamadım.

Ne olduğunu bilmem de kaç yaşında? 1hafta sonra yine engeller gibi geldi. Çok dengesiz mi ne.

Bosta kalinca yenisini bulana kadar eskiye sarar erkekler genelde. Dengesiz bosverin. Yine mutsuz olursunuz.

Ne olduğunu bilmem de kaç yaşında? 1hafta sonra yine engeller gibi geldi. Çok dengesiz mi ne.
Yoo engellemesi için bir sebep yok çünkü aramızda bir iletişim yok. Görünce merhaba merhaba. Ama keyfi yerine geliyor, salak salak espriler yapıyor aynı ortamda olduğumuz zaman. Ben de hususi yanına gidip bişi yapmıyorum yani.

Çizgini bozma. Bozarsan 3 gün sonra azıtır gene.
Yo zaten aramızda bir ilişki yok. Ama dengesiz davrandığı kesin. İlk barıştık çok sevindi. Sonra birden bire küstü. Sonra ben baktı sallamıyorum geldi yine barıştı, yine mutlu. Böyle bir tuhaf. Ama sadece şirkette merhaba merhaba. O kadar.

Su an bir sevgilin olsa zerre umursamazdin bu durumu. Hatta onun bu dengesizliklerine sinir olurdun.

hatırladığım kadarıyla yakın zamanda annesi vefat etmişti.eğer umutlanıyorsanız umutlanmayın.şu an duygusal boşlukta muhtemelen kin tutmaya hali yok.

Olaylı ayrılmıştık. Yüzüme bile bakmıyordu. Sonra barıştık. Aynı şirkette çalışıyoruz. İlk başlarda dengesiz davranıyordu. Bir iyi bir kötü. Bir güleryüzlü davranıyordu, bir tersliyordu. Ben de vazgeçtim aramızı düzeltmeye çalışmaktan. Bırakınca bu sefer o geldi. Hiçbirşey olmamış gibi selam vermeye, hal hatır sormaya başladı. Ben de o selam verirse selam veriyorum. Vermezse vermiyorum. Geçen baktığımda beni whatsapp dan engellemişti. Engeli kaldırmış. Bana hakaretler eden kardeşi güler yüzle selam vermeye başladı. Ne oldu da kini bitti anlamadım.
Tmm da niye size istediği zaman istediği gibi davranmasına fırsat veriyosunuz ki. Bence tavrınızı koyun böyle rahat takılmasına izin vermeyin. Yarın bi gün tekrar kavga eder engeller gider öylece bakarsınız.

Tmm da niye size istediği zaman istediği gibi davranmasına fırsat veriyosunuz ki. Bence tavrınızı koyun böyle rahat takılmasına izin vermeyin. Yarın bi gün tekrar kavga eder engeller gider öylece bakarsınız.
Aslında şöyle şubatta istanbulda başlıyorum çalışmaya. Bir daha görmeyeceğim. Ondan daha uğraşmak istemiyorum.

Back
X