• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin dengesiz tavırları

LoVeLy_DeViL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
83
2
98
İstanbul
Daha önce eski sevgilimi faceten eklemiştim ve kabul etmemişti.Sonra ikimizin de ortak bir arkadaşı vasıtasıyla beni ekledi ve ben de kabul ettim.Normalde çok seyrek facebooka girdiğini söylüyorlar;ama beni eklediğinden beri her gün giriyor ve her gün havadan sudan konuşuyoruz.Ona karşı son zamanlarda içimde bir şeyler uyanmaya başladı;ama o aramızda geçen çok özel olayları güvenilmez bir kişiye anlatmış.Sizce affetmeli miyim,arkadaş mı kalmalıyız,yoksa ona olan hislerimi göz önüne alarak adım mı atmalıyım?

Aranızda geçen olayları 3. şahısa anlatıyor. Ve siz hala affetmelimiyim diyorsunuz ?
Bence arkadaş listenizden çıkarsanız daha iyi olur. :ssz:
Bi sözle yorumumu noktalayayım.:ssz:

"En rezil erkek, sevgilisiyle yaşadıklarını arkadaşlarına anlatandır.
En rezil kadın, 2günlük sevgilisiyle anlatılmıycak şeyler yaşayandir."

diyelim ki barıştınız yine birşeyler yaşadınız
tekrr anlatmıcağndan nasıl emin olabilirsin

Koşarak uzaklaşman gereken erkek tiplerinden biri......

bencede ya olur mu öle şey .erkekler önemsedikleri kızları anlatmaz canım .bu adam seni öenmsememiş ne demek çok ayıp bence .yaptığı sil o adamı bir dahada konuşma .gerek yok .hayır gelmez sana ondan .

cok adice bi hareket ya,ki sen bunu biliyosun. sakin kabul etme.biraktim onun mahremiyetini,senin mahremini onemsemeyen bir insan karsindaki.. bu insan seni namusu olarak goruyo mudur sence?
kesinlikle def et hayatindan. hatta sil engelle bisey demeden ya,cok ayip!!

Kusura bakma ama sen onunla konuştuğun sürece daha neler neler anlatır o 3.şahıslara...
Lütfen bir defa düşün onunla konuşmadan:34:

Back
X