- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
yaaaa inanamıyorummm yaa hala şoktayım erkek arkadaşımın yani eski sevgilmin en yakın arkadaşı kardeşim gibidir hepte kardeşim dedim oda bana kızdan hoşlandı bana geldi yenge yardımcı ol diye bi yere gittik hep yanımda oldu hep beraber fotograf çekinirdik bulgaristandan geldikten sonra yalnız buluştuk 4 aydan sonra eski sevgilimle olan tüm bilgileri aldım ondan hatta kızdım sen mi ayarladın kızı diye ve çok duygusal alıngan biridr bilirim içerledi sözüme yapmadım dedi neyse uzun lafın kısası bana galenia büyük boşluktayım artık çıkmak istiyorum bu kuyudan dedi bende bişileri hissediyodum saçmalama diyodum kendime hatta emin oldugum halde yanılıyorum demiştim sonunda dayanamadım sen bana mı aşıksın dedim. zaten şok oldu ama yalan söleyemem sana evet dedi nasıl biliyodun ben asla söyleyemezdim dedi bildim işte içime doğdu ne zamndır dedim liseden beri dedi ya karaktersiz bi insan olsam çocugu harcardım kardeş kazığını eski sevgilime yaşatırdım ama işte çocugu dşünüyorum ve çok sağlam arkamı yasladıgım bi insandı artık eskisi gibi olmaz diyorum :/ bilmiyorum çok üst üste geldi herşey napıcağımı şaşırdım sizce napmalıyım ona nasıl davranıcağımı bile bilmiyorum artk dayanamadım dedi ama dedim sen nasıl tahammül ettin yani bilmiyorum hep boşluktaydım senin gözlerine o baktıkça içim gidiyodu ama anlamasaydın ölüme kdar giderdi benle keşke anlamasaydında öyle devam etseydik dedi
offff offf
:26: