Kızlar eski sevgilimin bana borcu vardı her ay ödüyordu ama Bn onla her ay muhatap olmamak için bitir diye ısrar ettim ve kavga ettik bana hayatımda duymadığım küfürler hakaretler kadınlığıma laflar o kdr seviyesiz bir diyologa hayatımda girmedim Bn ve akşamında borcu kapattım bunada uzunca bir msj attım hakkımı da helal ettim benden uzak durması gerektiğini söyledim geri cvp attı Tşkkürler yolun açık olsun ama Bn borcu her ay ödücem Dedi Bn cevap vermedim çünkü ondan gerçekten hiçbşy istemıorum ismini görünce bile deliriyorum sizce napmalıyım irtibatta olmak istemıorum
Borcu kapattığımı söyledim ve teşekkür etti yolun açık olsun Dedi ama her ay paranı ödücem yazdı bende msja karşılık vermedim numaramı onun için değiştirmek istemıorum napsam bilemedimBorcu kapadığını da söyledin mi? Söylemedinse söyle telefon numaranı vs değiştir. İmkanın varsa semtini bile değiştir bence.
madem kapatacak arkadaşının birine rica edersin o alır..yada ver kartını yatırsın oraya gerzek beyinli özgüveni yere düşmüş beyinsiz..bu erkeklerşn hakaret etme amacını ben hala çözemedim!!!!nerde yaşıyor bunlar yaBorcu kapattığımı söyledim ve teşekkür etti yolun açık olsun Dedi ama her ay paranı ödücem yazdı bende msja karşılık vermedim numaramı onun için değiştirmek istemıorum napsam bilemedim
Zaten o yatırınca benim cep telefonuma şifre geliyor ve Bn öyle çekiyorummadem kapatacak arkadaşının birine rica edersin o alır..yada ver kartını yatırsın oraya gerzek beyinli özgüveni yere düşmüş beyinsiz..bu erkeklerşn hakaret etme amacını ben hala çözemedim!!!!nerde yaşıyor bunlar ya
Borcu kapattığımı söyledim ve teşekkür etti yolun açık olsun Dedi ama her ay paranı ödücem yazdı bende msja karşılık vermedim numaramı onun için değiştirmek istemıorum napsam bilemedim
Ben ztn kapattım borcu msj fln atmadı atmaz HeraldeKapatmayacaksan da numarasını engelle
Görcez bakalım öder mi ödemez mi ödemesede umrumda deil kurtuldum başımın gözümün sadakası olsunÖdesin borcunu, belki gurur yapmıştır. Muhtemelen bir iki ay ödeyip bırakır.
Ben ztn kapattım borcu msj fln atmadı atmaz Heralde
Ben sadece özür beklerim en azından dürüstçe özür dilese ettiği hakaret ve küfürlerden dolayı mutlu olurum başka bşy İstemem ztn borcu ödedimUmarım atmaz böyle insanları hayatımızdan hemen defetmek lazm
Valla canım hani bi şarkıda geciyor ya ışığından ne hayır gördük ki etmesin üstüme gölge diye ondan gelecek öZür falan şöyle dursunBen sadece özür beklerim en azından dürüstçe özür dilese ettiği hakaret ve küfürlerden dolayı mutlu olurum başka bşy İstemem ztn borcu ödedim
Yani cahil elinden iş gelmeyen biri değilsin cok daha iyilerni bulup onla gecirsiğin zamana acıyacaksın inan.Aynen o kaybetti genç güzel ve kariyer sahibi Bi kızım ona hiç ihtiyacım Yok :)) ztn zamanla soğuyor içim
Şimdiden başladım acımaya zaten zamanıma yaşamam gerekiyormuş tecrübe edindimYani cahil elinden iş gelmeyen biri değilsin cok daha iyilerni bulup onla gecirsiğin zamana acıyacaksın inan.
Kesinlikle öyle bak bu olaya nerden dönsen kar artık dediğin gibi tecrübe oldu bir daha daha dikkatli seçimler yapar ve hayal kırıklığı yaşamazsınŞimdiden başladım acımaya zaten zamanıma yaşamam gerekiyormuş tecrübe edindim
Bana borcu vardı onu bıle sildim ödeyeceğini söyledi ama onun için bile iletişime geçmek İstemiyorum o kdr nefret doluyum hayatımın hiç bir yerinde Yok oKesinlikle öyle bak bu olaya nerden dönsen kar artık dediğin gibi tecrübe oldu bir daha daha dikkatli seçimler yapar ve hayal kırıklığı yaşamazsın
Aynen kesinlikle doğru düşünüyorsun borcu verdim verecem yine ister istemez iletişim olacaktı böylesi daha iyiBana borcu vardı onu bıle sildim ödeyeceğini söyledi ama onun için bile iletişime geçmek İstemiyorum o kdr nefret doluyum hayatımın hiç bir yerinde Yok o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?