Eski sevgilimin yeni sevgilisiyle tanıştım

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Resmen bugün eski sevgilimin sevgilisiyle tanıştım evet adi üstünde eski diyebilirsinizki sizene ama çok tuhaf oldum yaa kendimi kötü hissettim ben önce anlamadım sonradan tanıdım kızı. Bi kurumda calisoyorum kız geldi işlemlerini yaptım felan .Diyebilirsinizki neden kötü oldun onun üzerine gittiğimi söylüyordu ki haklıymışım üzerine düşmekte ayrılalı biz iki ay oldu kendimi suçlamıştım çoğu zaman. İçimde ona söyleyemediklerim vardı nebileyim yaa işte ilişkilerde yari yolda kalıyorum ben hala içimde geçmişin hesaplaşmasını yaparken insanların nasıl da güzel hayatlarına devam etmelerine hayran kalıyorum taktir ediyorum keske bende herkes gibi az da olsa şanslı olsaymışım diyorum .Amacım olayı trajediye bağlamak değil sadece yoroldum sanırım:(

Benim bakacak bi yolum yok sanki onu hiç inanın dusunmiycem de çok bu konularda nasipli değilimdir zaten çok güvenmiştim yaa ona

Herkesin hayatında olur yarım kalan şeyler.
Tabii ki de bakacak bir yolunuz var,siz dünyaya onunla mı geldiniz sanki yapmayın lütfen.Ondan önce nasıl yaşadıysanız ondan sonra da öyle yaşayacaksınız,güçlü olun.

Herkesin hayatında olur yarım kalan şeyler.
Tabii ki de bakacak bir yolunuz var,siz dünyaya onunla mı geldiniz sanki yapmayın lütfen.Ondan önce nasıl yaşadıysanız ondan sonra da öyle yaşayacaksınız,güçlü olun.
Tabiki ben zaten onsuz yaşayamam felan modlarında değilim asla sadece artık insanların kötü bir insan olupda herseylerinin rast gitmesini anlamiyorum

bu yeni sevgiliyi siz nerden biliyordunuz ki kuruma gelince tanıdınız? demek ki hala takip ediyordunuz yoksa size orda anlatacak hali yok kızın. bence yüzleşmenix iyi olmuş artık kendi yolunuza bakarsınuz insanların oturup yas tutmasını mı bekliyordunuz tabii ki yeni insanlar tanıyacak siz de öyle

Canım çöpe attığım şeyi almışsın güle güle kullan deseydin :KK53:
Şaka bi yana, zaten artık sevgilisi varmış hiçbir şekilde ulaşma.
İlerde sevgili yapınca onunla tanıştırcam falan demişsin böyle saçmalıklara girişme.
Zaten bunu aklından atmadan da bir ilişkiye başlama.

Canım çöpe attığım şeyi almışsın güle güle kullan deseydin :KK53:
Şaka bi yana, zaten artık sevgilisi varmış hiçbir şekilde ulaşma.
İlerde sevgili yapınca onunla tanıştırcam falan demişsin böyle saçmalıklara girişme.
Zaten bunu aklından atmadan da bir ilişkiye başlama.
:)canm hayir onu bi arkadaş esprisine yazınca bende öyle yazdım zaten hayatıma biri girince onu unutmuş olucam umrumda olmaycak .Yok zaten hiçbir şekilde üzerine düşmedim aramadım sormadım gururluyumdur bu konuda

bu yeni sevgiliyi siz nerden biliyordunuz ki kuruma gelince tanıdınız? demek ki hala takip ediyordunuz yoksa size orda anlatacak hali yok kızın. bence yüzleşmenix iyi olmuş artık kendi yolunuza bakarsınuz insanların oturup yas tutmasını mı bekliyordunuz tabii ki yeni insanlar tanıyacak siz de öyle
Evet hala takip ediyordum ama şuan etmiycem zaten .Bakın ilişkilerimde hicbirzmaan yüzsüz olmadım acımı kendi içimde yaşadım asla zaten ulaşmaya çalışıp kendimi düşürmedim asla da düşürmem sadece görünce kötü oldum ki çok normal bu

Amaaan bi hoşsunuz valla siz erken yaslanirsiniz birakiverin sanki olacak la öleceğe çare mi var

zamanında bende sevgilimin eski sevgilisi ile muhatap olmuştm daha doğrusu kız kendinle beni zorla muhatap etmişti de çok kötü bir his

Trajediye bağlamamışsınız zaten ben sizi anladım . Yazı dilinizden de bağlı adamın pesine düşüp bunaltmamissiniz. Kimse istemez karşılaşmak o an sizi üzmesi çok normal. Bir an önce en güzel mutlulukları yaşasın kalbiniz

Tanıştım derken sadece işlemlerini yapmışsınız o sizi bilmiyor anladığım kadarıyla. Siz de muhtemelen sanal ortamda fotosunu filan gördüğünüz için tanıdınız. Doğru mu?

Back
X