Eski sevgilimle aynı yerde calısıyoruz:(((

Yazılarınız için hepinize çok teşk ediyorum.karar verme konusunda yardımcı oldunuz....sonuç bilidiriyorum PARMAĞIMI BİLE OYNATMİCAM

ya Allah askına tabıkı oynatmıcan yanı ne olmus gormezden gel geç ozaman kafaya dank eder bunun bosver ısıne gucune bak..hoscakal

Kızlar merhaba ben eski sevgilimle aynı yerde calısıyorum ona nasıl davranacağımı bilmiyorum.sevmiyorum 2 yıl boyunca bana cok cektrdi hırslıyım sürünmesini istiyorum...not::: işyerimizde müdür yrd cok yakısıklı ...önerilerinize ihtiyacım var!!!:KK43:(

müdüre yaz da hani evli değilse sonra kötü durumlara düşme orası bir iş yeri

Kızlar merhaba ben eski sevgilimle aynı yerde calısıyorum ona nasıl davranacağımı bilmiyorum.sevmiyorum 2 yıl boyunca bana cok cektrdi hırslıyım sürünmesini istiyorum...not::: işyerimizde müdür yrd cok yakısıklı ...önerilerinize ihtiyacım var!!!:KK43:(

Eski sevgili kac yasinda müdür yardimcisi kac yasinda canim? Bu arada benim de eski sevgilimle ilgili böyle bi planim var, intikam plani.

Haha ya sen intikam icin mi yaziyosun bu yakisikli mudur yardimcisina simdi? Prenses gozlerim neler okuyacak daha

Gormemezlikten gel kudursun en guzel intikam bu. Yillar once eski sevgilim beni aldattiktan sonra kendimce intikam almaya calistimda elimde patladi ama sen baskalarini alet etme

Back
X