Eski sevgilimle ne yapmaliyim?

laramoron

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
2
0
1
24
Yaklasik 8-9 aylik bir iliskim vardi birbirimize cok hizli baglandik ve cidden birbirimizi çok seviyorduk.
Iki hafta once ayrildik ve bizim cok toxic bir iliskimiz var surekli ayril baris iliskindeyiz ben 5. ayriliktan sonra saymayi biraktim sahsen.
Bu son ayriligimizdan bir oncekisinde dogum gununden dort gun once ayrilmistik agir konusmustu ama ben yine de dg gunu geldiginde dogum gununu sade aciklayici ve anlamli bir sekilde yazdim 00.00da bana sert bir sekilde cikisti konuyu uzatmamak icin kapatmaya calistigimda sirf canimi yakmak icin daha cok uzatti bana ‘sildigim birinin olusune bile yazmam’ , ‘sildigim bir insansin’ , ‘yazmasan da olurdu’ tarzi seyler demisti cidden cok kotu olmustum uyuyamaz hallere dusmustum 1 hadta sonra bana yazdi ‘gorusmek istiyorum’diye ilk basta reddedim sabaha kadar benimle mesajlasti beni ikna etmeye calisti ikna olmadim sonraki gun bana adim atti barismak icin bende mal bir insan oldugum icin geri baristim onca lafina ragmen ama asla icimde affedemedim. Her neyse iste baristiktan dort gun sonra bana ‘ ben aslinda barismak istemiyordum, seninle konusurken kapiliyorum, neden baristik bilmiyorjm’ tarzi konustuk ve sktr cektim bana yalvardi lutfen kontakta kalalim diye eyvallah dedim arada sirada konusuyorduk ki zaten ayrilmasak yurt disina gidicekti temelli olarak illaha bir soni olucakti ama boylr olmasini istemezdim. her neyse biz yine sohbet muhabbete bir sekil devam ettik bu cumartesiye bir gorusme ayarladik gorusuo napicagimizi bilmiyorum ama son kez gormek istedigini dn azindan helallesmek istedigini soyledi.
Ve biz bu dort gunde baya bi konustuk ayri olmamiza ragmen simdi ise kendisi tatile gitti erkek arkadaslariyla cesmede ama cidden haberim bile yoktu sevgiliyken bile boyle bir planlari olsugundan bahsetmemisti. Cesmeye gittifinden beri club xlub geziyor ve asla bana yazmiyor bir tane bile naber mesaji bile yazmadi hal hatirimi bile sormadi kisacasi. Ben ne yapmam gerekitor bilmiyorim onunla gorusmeli mitim yoksa her yersen cikartip hayatima devam mi etmeliyim cunku psikooata bagladim takipcilerine bakip duruyorum surekli kizlari stalkliyorjm kendime zarar veriyormusum givi hissetmeye basladim artij.

Takipçilere bakılan ilişki bir yere varmaz enerjinden eğitim hayatından olduğunla kalırsın.

Tecrübeli insanlar bilirki bir insan başka partner adayını takip edene kadar onlarca red flag verir;
Saygısızlık yapar
Bekletir
Özel güne önem vermez
Argo konuşur
Kıskandırır
Sınırlarına saygısızlık yapar

Mune Mune konu bdv nin konusu değil mi?

Canım bu eleman ben red flag bir erkeğim diye bağırıyor zaten. Sana daha iyi davranacak birisi illa vardır. Bir de emin ol bu kişinin başka biriyle çıkma ihtimali olsun pat diye gider. Sonra ondan ayrılınca geri döner falan😒

7 ay kısa bir süre değil, sen zaten çocuğu stalkladığına göre unutmamışsın hala arka planda bir yerde. Kendine zarar verme konusunda da haklısın, veriyorsun. Tavsiyem uzak durman. Belkş o zaman anlar ki sen her zaman keyfine göre gidip gelebileceği bir yer değilsin. O yüzden karşı tarafın sana bakış açısı, tavrı değişir.

Benim bir eski sevgilim bana karşı çok kötü davranıyordu. 9. Sınıftaydım tabi o zamanlar benim ilk ilişkim falan. 8 ay sevgili olduk. Sürekli ayrılıp barıştık falan sonra ben bundan gerçekten bıktım. Konuşmayı kestim her yerden de engelledim. En son bana notlar şiirler yazıp sırama koyuyordu (kendisi ayrılmak istediği halde) bir sürü sevgilisi oldu ama bana ulaşmayı denemekten asla vazgeçmedi. Ben de her seferinde elimin tersiyle ittim. Sana verebileceğim en iyi tavsiye budur

Back
X