eski sevgilimle olan fotograflar

agkceyldrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
9
0
1
32
şimdi arkadaşlar ben erkek arkadaşım tarafından aldatılıp terkedildim ve intikam almak istiyorum. Öğrendiğime göre şimdiki sevgilisine kendini melek gibi tanıtmış. Bende onun gerçek yüzünü göstermek istiyorum intikam alıp rahatlamak istiyorum. Watsapta benle yaptığı özel konuşmaları ve beraber samimi fotoğraflarımızı şimdiki sevgilisine göndersem daha sonra şikayet halinde yaptırımı olurmu. Foto videolar gizli alınmış değil ikimizin isteğiyle yazılmış mesajlar fotoğraflar. Birde foto göndermeyip sadece yaşadıklarımızı anlatsam onu tanıyanlara onu 5 vakit namazında dini bütün bilen insanlara ona olan güvenleri sarsılsa bana hukuki dönüşü olurmu bu yaptıklarımın...

şimdi arkadaşlar ben erkek arkadaşım tarafından aldatılıp terkedildim ve intikam almak istiyorum. Öğrendiğime göre şimdiki sevgilisine kendini melek gibi tanıtmış. Bende onun gerçek yüzünü göstermek istiyorum intikam alıp rahatlamak istiyorum. Watsapta benle yaptığı özel konuşmaları ve beraber samimi fotoğraflarımızı şimdiki sevgilisine göndersem daha sonra şikayet halinde yaptırımı olurmu. Foto videolar gizli alınmış değil ikimizin isteğiyle yazılmış mesajlar fotoğraflar. Birde foto göndermeyip sadece yaşadıklarımızı anlatsam onu tanıyanlara onu 5 vakit namazında dini bütün bilen insanlara ona olan güvenleri sarsılsa bana hukuki dönüşü olurmu bu yaptıklarımın...
Ne geçecek eline??
Zararlı çıkacaksın.
En büyük intikam unutmaktır ;)

Cnm boşver hiç uğraşma derim. Bırak Allaha havale et. Sana yaptıklarını başkalarınada yapicaktir. Sen yaşamana bak. Benim hep inandığım bişey var, sabret eden bulur. Sen şimdi bence hiç akma kokma bulaşma otur izle bekle. Boş işlere zaman harcama boşa vakit kaybı.

Herkese katılıyorum . Ben de bildiğim kadarıyla aldatılmadım ama terkedildim.Üstelik herşey ciddiyete binip de aileler tanışma evresinde. Aklımdan kalkıp O'nun yaşadığı şehre gitmek , O'nla yüzleşmek gözüme bakıp da gitmemi söylemesini falan istedim . Havaalanında uçaktan döndüm.. Düşün sadece düşün. Gitgide daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın . Aslında uğraşmayı düşündüğün onca şeyin boşa olduğunu kavrayacaksın. Eline bişey geçmeyecek , mutluluğunu istemiyorum diyosun . Görmezden gel. yitip giden yıllar olarak görme , hepsi bir tecrübe de.Önce kendi içinde affetmeye çalış ki geçmişi arkana at , önüne temiz bir gözle bakabil.(O'nu affet demiyorum , ama O'nun üzerine ölü toprağı atıp , olanları kendi içinde sindirmeni tavsiye ederim.)Burda bi üye yazmıştı bana ismini hatırlayamadım , affetsin. O da benzer bi şey yaşamış hatta evliliği bitmiş. Biraz zaman almış ama 'inan Evren sana yapılanı bi'şekilde çıkartıyo ' demişti. Haklı.. Hz. Muhammed dememiş miydi ' Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ' diye..

Herkese katılıyorum . Ben de bildiğim kadarıyla aldatılmadım ama terkedildim.Üstelik herşey ciddiyete binip de aileler tanışma evresinde. Aklımdan kalkıp O'nun yaşadığı şehre gitmek , O'nla yüzleşmek gözüme bakıp da gitmemi söylemesini falan istedim . Havaalanında uçaktan döndüm.. Düşün sadece düşün. Gitgide daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın . Aslında uğraşmayı düşündüğün onca şeyin boşa olduğunu kavrayacaksın. Eline bişey geçmeyecek , mutluluğunu istemiyorum diyosun . Görmezden gel. yitip giden yıllar olarak görme , hepsi bir tecrübe de.Önce kendi içinde affetmeye çalış ki geçmişi arkana at , önüne temiz bir gözle bakabil.(O'nu affet demiyorum , ama O'nun üzerine ölü toprağı atıp , olanları kendi içinde sindirmeni tavsiye ederim.)Burda bi üye yazmıştı bana ismini hatırlayamadım , affetsin. O da benzer bi şey yaşamış hatta evliliği bitmiş. Biraz zaman almış ama 'inan Evren sana yapılanı bi'şekilde çıkartıyo ' demişti. Haklı.. Hz. Muhammed dememiş miydi ' Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ' diye..
Katılıyorum. Sen bişeyler yapikca onun için hep kenarda biri var olcaksin. Bişey yapma umursama ki bu ona batsın.

hepiniz haklısınız ama çok acı çekiyorum 6 kilo verdim 1 ayda iştahsızım kendimi odaya kapatıyorum çıkasım gelmiyo. sonra onu unutacam diyorum arkadaşlarımla zaman geçiriyorum ama eve gelip gece o yastığa başımı koyduğumda ağlamaya başlıyorum. yaşadıklarımız geliyo aklıma verdiğimiz sözler. biz birbirimizin ilkiydik teki ve sonu olacaktık öyle hayaller kurduk sözler verdik düşündükçe aglıyorum. aklımdan çıkıyo ama yolda el ele bi çift görüyorum aklıma geliyo gözlerim doluyo bana yardım edin nasıl atacam beynimden :KK43:(

Sen unuttuğunda ya da senin unuttuğunu düşündüğünde acı çekmeye başlayacak zaten
Katılıyorum. Sen bişeyler yapikca onun için hep kenarda biri var olcaksin. Bişey yapma umursama ki bu ona batsın.

hepiniz haklısınız ama çok acı çekiyorum 6 kilo verdim 1 ayda iştahsızım kendimi odaya kapatıyorum çıkasım gelmiyo. sonra onu unutacam diyorum arkadaşlarımla zaman geçiriyorum ama eve gelip gece o yastığa başımı koyduğumda ağlamaya başlıyorum. yaşadıklarımız geliyo aklıma verdiğimiz sözler. biz birbirimizin ilkiydik teki ve sonu olacaktık öyle hayaller kurduk sözler verdik düşündükçe aglıyorum. aklımdan çıkıyo ama yolda el ele bi çift görüyorum aklıma geliyo gözlerim doluyo bana yardım edin nasıl atacam beynimden :((

hepiniz haklısınız ama çok acı çekiyorum 6 kilo verdim 1 ayda iştahsızım kendimi odaya kapatıyorum çıkasım gelmiyo. sonra onu unutacam diyorum arkadaşlarımla zaman geçiriyorum ama eve gelip gece o yastığa başımı koyduğumda ağlamaya başlıyorum. yaşadıklarımız geliyo aklıma verdiğimiz sözler. biz birbirimizin ilkiydik teki ve sonu olacaktık öyle hayaller kurduk sözler verdik düşündükçe aglıyorum. aklımdan çıkıyo ama yolda el ele bi çift görüyorum aklıma geliyo gözlerim doluyo bana yardım edin nasıl atacam beynimden :KK43:(

Bak düşün benim telefonumda telefon görüşmelerini kaydeden program var. O kadar seviyodum ki erkek arkadaşımı , nöbette veya görevde olduğunda konuşamadığımızda ses kayıtlarımızı dinliyordum gecelere kadar. böyle düzinelerce ve saatlerce konuşmalar. Depo doldukça Usb'ye atıyodum , boş kaldıkça Whatsapplarımızı , kurduğumuz hayalleri - son zamanlarda ben çeyiz alışverişi yapıyodum , ortak karar verdiğimiz eşyaların fotolarından oluşan dosyalar.. ben 2 gün yataktan çıkmadım. Şansıma o haftalar yıllık izindeydim, şansıma demeyeyim ailesiyle gelcekleri için izne çıkmıştım. İlk 2 gün acı çekmeme bıraktım. Ağlamazsam atamayacaktım.Arkadaşlarım çok yardımcı oldu herşeyde. Sonra silkelenmeye başladım önce heryerden herşeyimizi sildim. Bir defter tutuyordum, ilk sayfaları birliktiğimizde yazdığım.Aklıma gelen anlarda neler olduğunu, haberi yoktu.İzne geldiğinde O'na verecektim, bi dahaki izne kadar O yazsın diye. O defteri atmadım. Defter , bitişimizden sonra benim anı defterim hatta seyahat ettiğim yerlerde veya beğendiğim kitap , sözler ,söyleyişiler yer alan beyin boşaltma , terapi defterim oldu. Henüz cesaret edip ilk sayfalara dönüp bakmadım ama gün gelecek yüreğin bunları da atlatacak..Kendini eve kapatma , asosyal kalma. Ben yaptım acımı ailemden bağıra çağıra çıkarttım .Eğer böyle öfkeli biriysen sakın yapma . Hobi edin mesala. Örgü ör , kitaplara dal , puzzle yap.

demek ki bişeyler yolunda gitmemiş ve ilişkiniz bitmiş, o veya bu şekilde..

ilişkiyi bitiren siz de olabilirdiniz, yeni bir ilişkiye başlayan da siz olabilirdiniz ve şu an sizin planladıklarınızı eski sevgiliniz de planlıyor olabilirdi..

boşverin bence, kimse vazgeçilmez değildir, 3buçuk yılınızı çalmış halen çalmaya devam edecek siz kafanıza taktıkça..

İyi de fotoğraflar ve yazışmalarda ne var ki?
Adamla ikinizin özel anları varsa etkileneceklerini sanmıyorum.
Sonuçta "benimki eski sevgiliyle öpüşmüş,sevişmiş" diyecek kadın en fazla.

İyi de fotoğraflar ve yazışmalarda ne var ki?
Adamla ikinizin özel anları varsa etkileneceklerini sanmıyorum.
Sonuçta "benimki eski sevgiliyle öpüşmüş,sevişmiş" diyecek kadın en fazla.

doğru diyosun tabi ama çevresindeki herkese göre o 5 vakit namazında serefli namuslu örnek bi insan. gizliden yaptığı sapkınlıkları pislikleri kimse bilmiyor ve ben bunları insanlara göstermek istiyorum kimin hakkında neler demiş onlarda dahil çektiğim acıyı en azından çevresine karşı yüzü olmadan çeksin belki ilişkisi zedelenir çünü kandırıldım kullanıldım. şimdiki kız arkadaşı din kültürü öğretmeni ve onun geçmişini öğrense asla tasvip edipte çocugun yüzüne bakacağını sanmıyorum

Canım biliyorum çok zor. Erkekler (geneli...) arkalarında yaralı bir kalp bırakmayı severler.
Beni çok sevdi, kolay unutamaz diye düşünerek kendilerini kusursuz ve vazgeçilmez görürler.
Ama sen mutlu görünmeye çalış (abartmadan)
Sosyal medyadan sana gizli gizli baktığında gülen bir fotoğrafını görsün, kendini geliştirmek için bir kursa başla mesela ve bunu da orada paylaş. Atıyorum "eğitim şart :)" yaz.
Arkasında enkaz beklerken yıkılmamış birini gördüğünde afallayacak emin ol. Sadece çok abartırsan inandırıcı olmaz.
Hayat devam ediyor imajı ver ona.
Bu sefer düşünmeye başlayacak "Nasıl böyle çabuk toparlandı, nasıl unuttu beni, acaba başkası mı var?" diye düşünmeye başlayacak.
Sadece bunları yaparken onu hiçbir yerden takip etme. Sık dişini 1 2 ay hiç bakmamaya çalış.
2 ay bakmazsam şöyle olacak gibi totemler yap.
Biliyorum yine üzüleceksin yine zorlanacaksın bir süre ama sendeki "ayaktayım" imajı onun içini çok pis kemirecek

doğru diyosun tabi ama çevresindeki herkese göre o 5 vakit namazında serefli namuslu örnek bi insan. gizliden yaptığı sapkınlıkları pislikleri kimse bilmiyor ve ben bunları insanlara göstermek istiyorum kimin hakkında neler demiş onlarda dahil çektiğim acıyı en azından çevresine karşı yüzü olmadan çeksin belki ilişkisi zedelenir çünü kandırıldım kullanıldım. şimdiki kız arkadaşı din kültürü öğretmeni ve onun geçmişini öğrense asla tasvip edipte çocugun yüzüne bakacağını sanmıyorum

O fotoğrafları silmezsen canın daha çok yanar.
Deli bir anında hepsini at, yak, yırt.. Yeter ki evde tutma ve bakıp durma.
Öyle hiç toplanamazsın. İstediğini verme ona ;)

Canım biliyorum çok zor. Erkekler (geneli...) arkalarında yaralı bir kalp bırakmayı severler.
Beni çok sevdi, kolay unutamaz diye düşünerek kendilerini kusursuz ve vazgeçilmez görürler.
Ama sen mutlu görünmeye çalış (abartmadan)
Sosyal medyadan sana gizli gizli baktığında gülen bir fotoğrafını görsün, kendini geliştirmek için bir kursa başla mesela ve bunu da orada paylaş. Atıyorum "eğitim şart :)" yaz.
Arkasında enkaz beklerken yıkılmamış birini gördüğünde afallayacak emin ol. Sadece çok abartırsan inandırıcı olmaz.
Hayat devam ediyor imajı ver ona.
Bu sefer düşünmeye başlayacak "Nasıl böyle çabuk toparlandı, nasıl unuttu beni, acaba başkası mı var?" diye düşünmeye başlayacak.
Sadece bunları yaparken onu hiçbir yerden takip etme. Sık dişini 1 2 ay hiç bakmamaya çalış.
2 ay bakmazsam şöyle olacak gibi totemler yap.
Biliyorum yine üzüleceksin yine zorlanacaksın bir süre ama sendeki "ayaktayım" imajı onun içini çok pis kemirecek

tmm dediklerini denicem canım benim çok sağol. ama işte "Nasıl böyle çabuk toparlandı, nasıl unuttu beni'' diye ben düşünüp duruyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum 4-5 kez intiharın eşiğinden döndüm Allaha olan inancımdan. mutlu neşeli hayat dolu bi insandım şimdi ruh gibiyim hayattan soğumuş hissediyorum bide havalar kapalı kötü dışarı baktıkça daha kötü hissediyorum Allah yanına bırakmasın yaşattığını yaşamadan öldürmesin onu :(

Back
X