Eski sevgilimle yeniden birlikte olmak istiyorum

aramakea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
154
6
48
Balıkesir
Selam kızlar..Forumu bayadır takip ediyorum..Buradaki dostluklar,sohbet,yardımlaşma çok iyi..
Ve bende sonunda üye olmayı basarabildim.

Şimdiden derdimi paylasan okuyan herkese çok tesekkür ediyorum.
Benim sorunumu anlatmaya baslayayım;
1 buçuk sene öncesine kadar sözlüydüm ...
4senedir birlikteydik her şey güzeldi..Arada sırada sorunlar oluyordu ama hiç büyütmüyorduk en fazla bir iki gün dayanabiliyor hemen barısıyorduk.
Ama sözlendikten sonra sorunlar sanki arttı her şey tersine döndü..Ne oldu anlayamadım..
Ben baska baska hayaller kurmustum ama her şey bir anda tepetaklak oldu..
Ve sonunda da ayrıldık :(

Bu tartısmalar,sorunlar bizim sonumuz oldu....Hem de bos yere :(
Güçlü bir kız olamadım elimde tutamadım onu.
Hani bir çok insan görüyorum eşleri,sevgilileri bir dedigini iki etmiyorlar yani kadınlar eşlerinin suyuna gitmeyi basarabiliyorlar ama ben basaramadım.

Şimdi sorunum ise;ben onunla tekrar bir gelecek kurmak istiyorum.
Onu çok seviyorum çünkü,ondan sonra kimse olmadı ...Hep onu sevdim.
Birkaç kez konustuk oda benle olmak istiyor ama korkuyor .
Hem sorunlardan hem de yasanmıslıklardan..
Tekrar aynı şeyleri yasamak istemiyor..

Ve tabi aile sorunsalı var.
Ailelerimizden çok çekiniyoruz.
Onlara tekrar nasıl söylüyecegiz böyle bir şeyi bilmiyoruz.
O da çok çekiniyor ve bir adım atmaya yanaşmıyor.

Benim beynim durdu,siz bu durumda olsaydınız ne yapardınız ?...
Nasıl bir yol izlerdiniz ?..
Eski sözlümde beni dinleyecek,sözümü ikiletmeyecek potansiyel var ama ben yapamıyorum.
Galiba kadınlık nasıl olur bilmiyorum hep çocuk gibiyim

Yani fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz.
Yardım eder misiniz ?..
Ben onla tekrar baslamak ve çok mutlu olmak istiyorum.
Ama erkekleri hiç tanımıyorum o yüzden böyle oldu. :(

Kendine guvenerek baslayabilirsin. Yazinda hep kendini bir kucuk gorme sezdim ben. Sanki hersey senin sucunmus gibi. Ayrilik varsa karsiliklidir, birlesme varsa karsiliklidir. Tek tarafli degildir. Kendini cok fazla ezdirme. Zaten ezdiriyorsun ve daha ezdirmek istiyorsun sanki.

Son düzenleme:
Uzun süre birliktelikten sonra ayrilmak ,mutlaka cok zor ve can aciticidir.

Ama su an ne olursa olsun onu istiyorum diyorsun ya,evlenirsen hayatinin en büyük hatasini yaparsin.

Su an en iyi olmaniz gereken zamanda ,henüz ev gecindirme kaygisi,aileleri ,özellikle kayinvalideni ve türevlerini idare etme derdin yokken,anlasamiyorsunuz.Evlenince inan daha zor olacak,toz pembe degil hayat.

Bak sen istiyorsun,oysa eski sözlün ,bilmiyorum,emin degilim,korkuyorum ,diyor.

Sana sahip cikmiyor.Simdi bunu yapan ,evlenince seni pamuklara sarip sarmalayacak mi zannediyorsun?

Biliyorum disardan böyle demek kolay geliyor diyebilirsin, ama bazen bizim ser bildiklerimizde hayir vardir.

Cok zor zamanlar geciriyorsundur tamam,hele su an ondan baskasini istemiyorsundur ona da tamam,ama evlenince hic degismez.

Siz kendi aranizda anlasamamisiniz ki daha ailelere nasil söyleyecegiz diyorsun.

Düsün ki aileler onay verdi diyelim,evlendiniz.Imzayi atinca karakter degismiyor.
Bir kez geliniyor dünyaya ,kendine yazik etme,iyi düsün karar ver.

Kendine guvenerek baslayabilirsin. Yazinda hep kendini bir kucuk gorme sezdim ben. Sanki hersey senin sucunmus gibi. Ayrilik varsa karsiliklidir, birlesme varsa karsiliklidir. Tek tarafli degildir. Kendini cok fazla ezdirme. Zaten ezdiriyorsun ve daha ezdirmek istiyorsun sanki.

Haklısın ..Ama hayır ezdirmek istemiyorum aksine çok güçlü olmak istiyorum.

Uzun süre birliktelikten sonra ayrilmak ,mutlaka cok zor ve can aciticidir.

Ama su an ne olursa olsun onu istiyorum diyorsun ya,evlenirsen hayatinin en büyük hatasini yaparsin.

Su an en iyi olmaniz gereken zamanda ,henüz ev gecindirme kaygisi,aileleri ,özellikle kayinvalideni ve türevlerini idare etme derdin yokken,anlasamiyorsunuz.Evlenince inan daha zor olacak,toz pembe degil hayat.

Bak sen istiyorsun,oysa eski sözlün ,bilmiyorum,emin degilim,korkuyorum ,diyor.

Sana sahip cikmiyor.Simdi bunu yapan ,evlenince seni pamuklara sarip sarmalayacak mi zannediyorsun?

Biliyorum disardan böyle demek kolay geliyor diyebilirsin, ama bazen bizim ser bildiklerimizde hayir vardir.

Cok zor zamanlar geciriyorsundur tamam,hele su an ondan baskasini istemiyorsundur ona da tamam,ama evlenince hic degismez.

Siz kendi aranizda anlasamamisiniz ki daha ailelere nasil söyleyecegiz diyorsun.

Düsün ki aileler onay verdi diyelim,evlendiniz.Imzayi atinca karakter degismiyor.
Bir kez geliniyor dünyaya ,kendine yazik etme,iyi düsün karar ver.

Aramızdaki sorunlar aşılmayacak şeyler degil canım.
Sadece tecrübesizlik.
Ben bu sorunları aşabilecegimizi düşünüyorum,çünkü birbirimizi seviyoruz.
İstedigim sadece yöntem.

Bunun dersi birinden alınılmaz bence yaşayarak öğrenilir.
Şimdi biri sana ben böyle böyle davranıyorum çok rahatım valla oh mis diye.
O taktikler onun eşine sevdiğine söker ama her erkeğe söker mi?
Hayır diye düşünüyorum..

Çeşit çeşit hepsinin huyu,yapısı.
Sen kaç yıl birlikte olduğun erkeği kavgalarla tanımış olmalısın.
Düşe kalka yürümeyi öğreniyoruz.
Düşe kalka iletişim sanatını öğreniriz..
Ama yıpranıyorsun o süreçte ona da çözüm yok malesef...
Hakkında hayırlısı olsun..

sen sözlünü geri kazanmışsın kadınlık dersıne ihtiyacın kalmamış hatta bıze bıle ders verecek durumdasın

sözlün hallletsın tekrar ıstemeye falan gelsinler

tekrar birleşmek istediğimizi ailemızze nasıl söylıcez demisşin yeterınce anlaşılır

Nasıl yani ?..Ben söylediklerinizden hiçbir şey anlamadım.
Ben sorunumu halletsem zaten sormam kii bunu size.
Ayrıca öyle gel tekrar iste falan demekte okadar kolay degil ki
Ben bunu yapmanın yöntemini arıyorum.

Nasıl yani ?..Ben söylediklerinizden hiçbir şey anlamadım.
Ben sorunumu halletsem zaten sormam kii bunu size.
Ayrıca öyle gel tekrar iste falan demekte okadar kolay degil ki
Ben bunu yapmanın yöntemini arıyorum.

benmi anlamadım acaba neyse anladığımı yazayım :26::26:

sen sözlünle tekrar orta yol bulmuşsun

ve ailene söyleme kısmı kalmamışmı

Sekerim asil sorunun ne. Kadinlik mi, sozlun mu, ailen mi. Kadinsi mi olmak istiyorsun. Sozlun etrafinda pervane mi olsun istiyorsun. Ailene mi soyleyemiyorsun. Bunu bir soyle de ona gore yardim edelim.

benmi anlamadım acaba neyse anladığımı yazayım :26::26:

sen sözlünle tekrar orta yol bulmuşsun

ve ailene söyleme kısmı kalmamışmı

Evet öyle dogru.
Ama işte ona bunu söylemek ve yaptırmak konusunda beceriksizim ben..Yani bu konuda hala daha yeteneksizim :(
Ona karsı çok sinirli çok asabiyimdim artık öyle degilim anlayışlı olmayı ögrendim tamam ama işte biraz da benim sözümü dinlemesini istiyorum aslında.

Sekerim asil sorunun ne. Kadinlik mi, sozlun mu, ailen mi. Kadinsi mi olmak istiyorsun. Sozlun etrafinda pervane mi olsun istiyorsun. Ailene mi soyleyemiyorsun. Bunu bir soyle de ona gore yardim edelim.

bu söylediklerinin hepsini yapmak istiyorum aslında canım.
benim sözümü dinlesin istiyorum..

bu söylediklerinin hepsini yapmak istiyorum aslında canım.
benim sözümü dinlesin istiyorum..

Bir hobi bul kendine , baska ugraslar edin, onu dunyanin merkezine koyma. Bakacaksin tipis tipis sana dogru gelecektir. Erkekleri dunyamizin merkezine koyarsak ordan cikmaya calisirlar, ama dunyamizin merkezine koymazsak o zaman girmeye calisirlar. O zaman ugrassin dursun. :1:

Kadınlık dersi diye bir şey yok bence, karşındaki insan sana bağlanmak isterse kendiliğinden bağlanır zaten

Herkesin yapısı farklıdır, ben bu güne dek kimse bağlansın diye çabalamadım, sevmediğim yerde biter, alttan almayı bilmem, aşk konusunda biraz serttir mizacım. Bunun için gidecekse gitsin derim, arkasından öleceğimi bilsem tek adım atmam, içimdeki her şey o çizgiyi çekene kadardır.

Herkes kadınlığı farklı algılar, sözlün geri gelecekse seni sevdiği ve beraber olmak istediği için gelsin, sen politika öğrenme. Bu bence ilişkinin temeli. Onu kadınlık denen politika ile elinde tutacaksan hiç durmasın. Düşünsene istediği gibi olmazsan gitme tehtidi var hep, böyle hayat geçer mi. İyi niyetini göster ve oluruna bırak. Hayırlısını iste Allah tan

Kadınlık dersi diye bir şey yok bence, karşındaki insan sana bağlanmak isterse kendiliğinden bağlanır zaten

Herkesin yapısı farklıdır, ben bu güne dek kimse bağlansın diye çabalamadım, sevmediğim yerde biter, alttan almayı bilmem, aşk konusunda biraz serttir mizacım. Bunun için gidecekse gitsin derim, arkasından öleceğimi bilsem tek adım atmam, içimdeki her şey o çizgiyi çekene kadardır.

Herkes kadınlığı farklı algılar, sözlün geri gelecekse seni sevdiği ve beraber olmak istediği için gelsin, sen politika öğrenme. Bu bence ilişkinin temeli. Onu kadınlık denen politika ile elinde tutacaksan hiç durmasın. Düşünsene istediği gibi olmazsan gitme tehtidi var hep, böyle hayat geçer mi. İyi niyetini göster ve oluruna bırak. Hayırlısını iste Allah tan

Evet aslında son derece haklısın...Çok mantıklı..
Aslında bende vazgectim artık o tür şeylerden.
Sadece ona sevgimi şevkatımı göstermek istiyorum,çok yıprattım onu çünkü.
İyi niyetimi göstermek istiyorum gercekten evet dedigin gibi ama nasıl davranacagımı bilemiyorum

Back
X