Eski sevgilinin doğum günü kutlanmalı mı ?

Eski sevgiliye doğum günü mesajı atılmalımı ?

• Ankete Katılan
    37

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
373
Arkadaşlar bugün eski sevgilimin doğum günü demin farkettim.

Ve işin ilginç tarafı gece hiç aklımda yokken onu rüyamda gördüm.Rüyamda şöyle ;

[Rüyamda bi ablanın telefonundan telefon sapıklığı yapıyoduk ve bn onu aradım.Ablaya küfürler etti ablada kocama söylüycem fln dedi her nasıl olduysa bu benim olduğumu anladı ve bana mesaj attı.Dediki senin olduğunu anladım sen özlediğin 100 kişi kim derseler onlardan birisin kmle çıkarsam çıkayım unutmadım lütfen mesaj atma şeklnde bişey yazdı.

Herneyse ona çok kırgın bi şeklde ayrıldık daha doğrusu o benden ayrıldı ama ayrıldık ayrılalı hiç ciddi ilşkisi olmadı şuan bile sevglisi var.Aynı sınıftayız ve 12 mayısta benim doğum günümdü tüm sınıf arkadaşlarımı davet ettim onuda tabi oda glemicni söyleyerek doğum günümü kutladı.Gçen senede bi arkadaşı aracılığla kutlamıştı ama çok çok üzdü ne yapsam bilmiyorum rüyam bi msaj mı veriyo onuda anlamadım çok karışık bi durumdayım.Mesaj atsam sen kmsin dicek mosmor kalıcam diye korkuyorum.N yapıcamı bilmiyorum onu umursamadığımı düşünsün istiyporum çok karışığım yardım edin

Rüyamda böyle bi mesajlaşma olayı görmesem kafama takmazdım ama bi işaretmi diye de düşünmeden edemiyorum.Demin google ı açarken yazın ilk günü 21 Haziran değince aklıma geldi bi anda yoksa tamamiyle unutuckmışım

Hala duygularin var demekki ona karsi,ayrilik sebebinize bagli birazda tekrar birseylere baslamanin yolunu acmak.

Yani bir yandanda cekiniyormusun tel numarani bilmeyip derse kimsin,dogru anlamismiyim?

Hala duygularin var demekki ona karsi,ayrilik sebebinize bagli birazda tekrar birseylere baslamanin yolunu acmak.

Yani bir yandanda cekiniyormusun tel numarani bilmeyip derse kimsin,dogru anlamismiyim?

amacım yeniden başlamak değil öyle bişey olmaz benm açımdan olmamalıda.Sadece kutlayıp kutlamamakta kararsızım.Numaramı biliyodur kesinlkle ama genede bilmzdende geleblir

madem her şey bitmiş ve olmayacak,madem bir sevgilisi var, hiç gerek yok bunlara.
Hem sizin sevgiliniz olsa ve eski sevgilisi böyle bir mesaj çekse veya arasa sinirlenmezmiydinizx? size yapılmasını istemediğinizi siz de yapmayın..Hem aradğnızda konuşursanız duygusal olarak kötü olcaksınız, cvp.lamazsa da daha çok üzüleceksiniz.. ne gerek var..

madem her şey bitmiş ve olmayacak,madem bir sevgilisi var, hiç gerek yok bunlara.
Hem sizin sevgiliniz olsa ve eski sevgilisi böyle bir mesaj çekse veya arasa sinirlenmezmiydinizx? size yapılmasını istemediğinizi siz de yapmayın..Hem aradğnızda konuşursanız duygusal olarak kötü olcaksınız, cvp.lamazsa da daha çok üzüleceksiniz.. ne gerek var..

çok haklısınız hiç boşuna üzülmenn bi mantığı yok atmıycam .

Canim rüyan sana elbette birsey söylemek istiyor olabilir,hele birde böyle örnek baska rüyalarin varsa.

yani bende örnekleri var cok!

belki onunakli hala sende ama gurundan itiraf edemiyordur ve hatta bunu kendisine bile daha itiraf edememistir!

Arkadaşlar bugün eski sevgilimin doğum günü demin farkettim.

Ve işin ilginç tarafı gece hiç aklımda yokken onu rüyamda gördüm.Rüyamda şöyle ;

[Rüyamda bi ablanın telefonundan telefon sapıklığı yapıyoduk ve bn onu aradım.Ablaya küfürler etti ablada kocama söylüycem fln dedi her nasıl olduysa bu benim olduğumu anladı ve bana mesaj attı.Dediki senin olduğunu anladım sen özlediğin 100 kişi kim derseler onlardan birisin kmle çıkarsam çıkayım unutmadım lütfen mesaj atma şeklnde bişey yazdı.

Herneyse ona çok kırgın bi şeklde ayrıldık daha doğrusu o benden ayrıldı ama ayrıldık ayrılalı hiç ciddi ilşkisi olmadı şuan bile sevglisi var.Aynı sınıftayız ve 12 mayısta benim doğum günümdü tüm sınıf arkadaşlarımı davet ettim onuda tabi oda glemicni söyleyerek doğum günümü kutladı.Gçen senede bi arkadaşı aracılığla kutlamıştı ama çok çok üzdü ne yapsam bilmiyorum rüyam bi msaj mı veriyo onuda anlamadım çok karışık bi durumdayım.Mesaj atsam sen kmsin dicek mosmor kalıcam diye korkuyorum.N yapıcamı bilmiyorum onu umursamadığımı düşünsün istiyporum çok karışığım yardım edin

valla evet aynen böyle olcak bence, tanışıyor muyuz çıkaramadım:27:

canım sen o rüyayı görmek istediğin için görmüşsün, mesaj falan değil o rüya

unut gitsin bence onu

Son düzenleme:
Rüyalar bilinçaltının oyunlarıdır, sen kabul etmesen de zihninde biraz o var.

Ama sakın mesaj falan atma çünkü sevgilisi varmış, bozma bunu.

Madem birleşmenizin ihtimali yok o zaman düşünme tamamen unut.

Canim rüyan sana elbette birsey söylemek istiyor olabilir,hele birde böyle örnek baska rüyalarin varsa.

yani bende örnekleri var cok!

belki onunakli hala sende ama gurundan itiraf edemiyordur ve hatta bunu kendisine bile daha itiraf edememistir!

ona aşık değilim ama olanları hazmedemiyorum mesela yada ilk aşkım kalbimde bi yerde bi yeri vardır.Ben aramızda tekrardan bişey olmasını istemiyorum hiç hemde.Çok üzüldüm ama hani onca yaşanmışlık var ne biliim insanlık bende kalsın gibilerinden mi bilmiyorum.Hiç aklımda yoktu tamamen unutmuşum saat 20.00 da dank etti kafama ve hemen gördüüm rüya geldi aklıma atma taraftarı değilim ama belki yanlış düşünüyorum diye de düşündüm akıl almak istedim

sevgilisinin onun için öylesine biri olduğunu biliyorum aynı sınıftayız ister istemez duyoysun.Yani onun sevgilisi olması problem değil atıcak olsam bende atmak istemiyorum zaten ama atmamakta yanlış olablir sadece düşüncemi onaylatmak istedim

Tabiiikii Hayıııır!!!!Adı ustunde ""eski""bırak nasıl kutlarsa kutlasın..:33::33::33:...biten bıtmişse ;eskımış se duyguların hala devam etmiş olsa bıle:16::16::16: kesın kararlıysa ınsan asla kutlamamalı :43::43::43::58::58::58::58:

Umursamadığımı düşünsün ama doğumgününü kutlayayım.Bu nasıl olacak ?
İstemeden,onun isteğiyle ayrılmışsın.Egon bunu kabullenmiyor.
İstiyor ki O dönsün,ayaklarına kapansın,özür dilesin,seni hiç unutmadım desin.
Beklemekle olmayınca,dürtmek,kendini hatırlatmak ihtiyacı hissediyor.Kanma egona :)

Umursamadığımı düşünsün ama doğumgününü kutlayayım.Bu nasıl olacak ?
İstemeden,onun isteğiyle ayrılmışsın.Egon bunu kabullenmiyor.
İstiyor ki O dönsün,ayaklarına kapansın,özür dilesin,seni hiç unutmadım desin.
Beklemekle olmayınca,dürtmek,kendini hatırlatmak ihtiyacı hissediyor.Kanma egona :)

amacım bu değil hiç bi şekilde :20: zaten kutlamak istemiyorum ki kutlamalımıyım diye sordum .ortada bi üzüntü kabullenememe var ama o doğum günlerimi kutladı gayet rahat .Bende rahat bi şeklde kutlayıp arkadaşça uyaklaşmak istedim biz aynı sınıftayız.O benim doğum günümü kutladığında ben ondaki rahatlığı hissetmiştim.Hepsini geçtim yaşanmışlıkalrın hatrına kutlanmalımı ddiye düşündüm yoksa kutlama taraftarı değilim geçmiş geçmişte kaldı

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

sonuç ne olursa olsun bence gerek yokk böyle şeylere sevgilisi varmış ve artjık o geçmişte kalmış biten bitmiş

Back
X