Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bugün eski sevgilimin doğum günü demin farkettim.
Ve işin ilginç tarafı gece hiç aklımda yokken onu rüyamda gördüm.Rüyamda şöyle ;
[Rüyamda bi ablanın telefonundan telefon sapıklığı yapıyoduk ve bn onu aradım.Ablaya küfürler etti ablada kocama söylüycem fln dedi her nasıl olduysa bu benim olduğumu anladı ve bana mesaj attı.Dediki senin olduğunu anladım sen özlediğin 100 kişi kim derseler onlardan birisin kmle çıkarsam çıkayım unutmadım lütfen mesaj atma şeklnde bişey yazdı.
Herneyse ona çok kırgın bi şeklde ayrıldık daha doğrusu o benden ayrıldı ama ayrıldık ayrılalı hiç ciddi ilşkisi olmadı şuan bile sevglisi var.Aynı sınıftayız ve 12 mayısta benim doğum günümdü tüm sınıf arkadaşlarımı davet ettim onuda tabi oda glemicni söyleyerek doğum günümü kutladı.Gçen senede bi arkadaşı aracılığla kutlamıştı ama çok çok üzdü ne yapsam bilmiyorum rüyam bi msaj mı veriyo onuda anlamadım çok karışık bi durumdayım.Mesaj atsam sen kmsin dicek mosmor kalıcam diye korkuyorum.N yapıcamı bilmiyorum onu umursamadığımı düşünsün istiyporum çok karışığım yardım edin
Hem o sizden ayrılmış, hemde şu an sevgilisi var. Doğum gününü kutlamanız hiçbir şey ifade etmeyecek. Bu adam sizinle devam etmek istese, durmadan hayatına başka başka insanları almak yerine sizi arardı. Anladığım kadarıyla da uzun zaman olmuş ayrılalı. Kutlama taraftarı da değilseniz, bence hiç gerek yok...
Ben barısma ıhtımalınız var da kutlayacaksın dıye evet dedım
sevgılısı oldugunu okumamısım benım dıkkatsızlıgım.
Kesinlikle hayır kutlama gerek yok..
aman ne gereksiz bişey . vaktine yazık![]()
bende bu konuyu çok düşünüyorum:26: ama danıştıklarımda kendini haklı görür iyi bişi yaptım sanar sakın öle bişi yapma dediler ki yapmıycam mantıksız geldi sonra
öyle düşündüm bende ve kutlamadım.![]()
doğum günü batsın...Bir de kutlayacak mıyım...
haklısın ölüm gününü kutlamak lazım aslında![]()
tebrik ederim cnm..kutlasan havaya girerdi..kendini bişey sancaktı..zaten erkekler pek meraklıdır kendini bi ..k sanmaya![]()