Eski sevgilinin doğum gününü kutlamak ?

kupakizi35

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
57
0
16
35
İzmir
gergin biten ilişkim vardı.üzerine bende sinirlenip bir ton laf ettim kendisine ve 1 ay sonrasında doğum gününde ona hazırladığım hediyeyi kapısına bıraktım.ve noldu ? saatler geçti geçmesine ama bir teşekkür bile etmedi :) aferim bana .
pişmanlık yaşamıyorum ama ne bileyim içim bir buruk oldu.insan bu kadar nasıl gamsız olabilir hiç bilemiyorum

siz eski sevgilinizin doğum gününü kutladınız mı ? ve sonuçlar nasıldı ?

pişman olmuşsun olmadım deme neden dogum gününü kutladın kı neden dayanamadın sankı..
bırlesmek gıbı bı ıstegın mı var eger bırlesmek ıstıyosan ara konuş yok öylebı ıstegın yoksa eskı sevgılının hemde kötü sözler söylenmış ayrılınmış nıye dogum gününü kutluyosun anlamadım valla......

insanı bir an gözü dönebiliyor baskı altında kötü laflar söyleyebiliyor. ve ben bunun pişmanlığını yaşadım. ki aslında pozitif biriyim.nasıl böyle şeyler yaptım bilmiyorum.insanız işte oluyor.geri dönüş isteğim yok.ama yaşanan kötü şeyleri affetmesini çok isterdim.bu yüzden böyle bişi yaptım.

canim bende eski nisanlimdan ayrildigimdan 5 gün sonra dogum günüydü ona sadece yazdim tabi hediye falan almamistim. Alsamda vermezdim galiba. O tsk etti böyle gecmesini hic istemezmisti vs. diye yazilar yazdi okadar. Kapandi gitti.

boşver arkadasım affetse ne olur affetmese ne olur sankı bıtmış gıtmiş affettı say unut barışma derdınde degılsen.....

eğer tekrar barışırsanız sizin için güzel bir anı olacak ama barışmazsanız bir zaman sonra gülüp gececeksin m.etme

seninle aynı seyi yapan bir çok insan var yaptıklarından pişman olma sen içinden ne geliyorsa onu yaptın eksi ve artılarını zamanla göreceksin.

herşeyin hayırlısı olsun senin için

hiç pişman değilim canım. zaten karşılıksız yapmıştım bunu yani beklentisiz.ne azaldım ne çoğaldım anlayacağın :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…