eski sevgilinin geri dönme ihtimali

myiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
335
19
118
37
Merhaba;

Sevdiğim kişiden ayrılalı 8 ay olucak ama hala aklımda o var.hergün hatırlıyorum ve haftanın birkaç günü rüyama giriyor.Başkası aracılığıyla tanıştığım kişiden bana önem vermediğini hisseTtiğim için görüşmek istememiştim.O da ilk başta tekrar düşün dediyse de sonra fikrini değiştirip sıcak bakmadı.Şuan tek taraflı olarak sevmeye devam ediyorum.Çok kısa görüştük ama uzun zaman geçirdiğimiz için her şeyden onu hatırlayabiliyorum.Bu konumda olan kişiler varsa bana yardımcı olabilirler mi? Birgün tekrar aklına gelip beni arar mı düşüncesi umutla kurduğum hayallerden biri.Bu olay öncesinde bu tarz bir konuyu okuduğumda yapılması gereken unutmak olduğunu düşünürdüm ama bu mümkün olmuyor. Eskide kalan ve güzel geçen anları hatırladığımda tekrarlanmaması için sebep yok diyorum.Onu unutamayıp karşıma çıkan diğer insanları onun varlığından dolayı öteleme veyıllarca yalnız kalma düşnücesi bana çok yanlış geliyor.Daha önce platonik olarak sevgsini sürdüren ve sonra biten kişler bana neyi önerirler? sizce onunla tekrar irtibat kurmalı mıyım?

Erkekler bazen bir anda sever. Kadinlar kadar uzun surmez asik olma donemleri. 8 ay sensiz bir donem gecirebilmisse cok da sevmemis demektir ve simdi tekrar baslasaniz bile yeteri kadar sevmeyecek demektir. Yoksa oylece bitip gitmesine razi olmazdi... Onunla irtibata gecerek sadece kendini yipratirsin. Aylardir da surekli dusunmedigine eminim ne zaman moralin bozulsa aklina geliyordur sadece ki bunu hepimiz yapariz en olmayacak seyleri aklimiza getirip uzuluruz zor zamanimizda...

Konuyu biraz karışık anlatmışsınız.
Görücü usulü oldu sonradan sevdiniz ve ayrıldınız.
Doğru mu anlamışım?:KK64:

Merhaba;

Sevdiğim kişiden ayrılalı 8 ay olucak ama hala aklımda o var.hergün hatırlıyorum ve haftanın birkaç günü rüyama
giriyor.Başkası aracılığıyla tanıştığım kişiden bana önem vermediğini hisseTtiğim için görüşmek istememiştim.O da ilk başta tekrar düşün dediyse de sonra fikrini değiştirip sıcak bakmadı.Şuan tek taraflı olarak sevmeye devam ediyorum.Çok kısa görüştük ama uzun zaman geçirdiğimiz için her şeyden onu hatırlayabiliyorum.Bu konumda olan kişiler varsa bana yardımcı olabilirler mi? Birgün tekrar aklına gelip beni arar mı düşüncesi umutla kurduğum hayallerden biri.Bu olay öncesinde bu tarz bir konuyu okuduğumda yapılması gereken unutmak olduğunu düşünürdüm ama bu mümkün olmuyor. Eskide kalan ve güzel geçen anları hatırladığımda tekrarlanmaması için sebep yok diyorum.Onu unutamayıp karşıma çıkan diğer insanları onun varlığından dolayı öteleme veyıllarca yalnız kalma düşnücesi bana çok yanlış geliyor.Daha önce platonik olarak sevgsini sürdüren ve sonra biten kişler bana neyi önerirler? sizce onunla tekrar irtibat kurmalı mıyım?

Ayrıyken keşke olsun dediğin, olunca da keşke olmasaymış diyeceğin bi ihtimal o. Bak ben de eski sevgilimin dönmesini çok istedim, bekledim döndü ama yoklamak için döndü. İki mesaj attı toz oldu. Böyle olsa daha mı iyi? Bütün mesele kafada bitirmek. Emin ol bütün kapılar açılacak o zaman sana.

Ayrıyken keşke olsun dediğin, olunca da keşke olmasaymış diyeceğin bi ihtimal o. Bak ben de eski sevgilimin dönmesini çok istedim, bekledim döndü ama yoklamak için döndü. İki mesaj attı toz oldu. Böyle olsa daha mı iyi? Bütün mesele kafada bitirmek. Emin ol bütün kapılar açılacak o zaman sana.
sizce tüm olumsuzluklara rağmen içmde bu taz bir umut bulunması nedendir.İnsan olmayacağını anlar ve kafada bitirir eskiden öyle düşünürdü.Şimdi ise çok umutlu hayalci yaklaşıma sahip oldum.

Konuyu biraz karışık anlatmışsınız.
Görücü usulü oldu sonradan sevdiniz ve ayrıldınız.
Doğru mu anlamışım?:KK64:
evet biri vasıtasıyla tanıştık başlrd açok sıcak ve içtenken sonra soğuk davrandığını hissettim.Günü geçirme amacım olmadığı için de daha fazla bağlanmamak için görüşmeyelim dedim.Ama bukadar acele devrandığım için pişmanım. bu durumda kalıp uuzn yıllar unutamayan insanlar bu duruma nasıl çare buluyorlar merak edyorum.

sizce tüm olumsuzluklara rağmen içmde bu taz bir umut bulunması nedendir.İnsan olmayacağını anlar ve kafada bitirir eskiden öyle düşünürdü.Şimdi ise çok umutlu hayalci yaklaşıma sahip oldum.
Yahu bende eski sevgilimi 1 yıl boyunca gelecek beni seviyor diye bekledim bekledim bekledim umudum vardı işte bana kızıyor çok üzdüm onu ondan böyle yapıyor diyordum sen git bu kız bul mutlu ol üstüne birde ciddi düşün :KK15:

Ben eski sevgiliyle yeniden başlamayı hep saçma buldum çünkü zamanında dilim yandı bu konuda
birleşince aynı tad olmuyor eskisi gibi olmuyor çünkü her zaman ayrılık düşüncesi kafada olabiliyor.

evet biri vasıtasıyla tanıştık başlrd açok sıcak ve içtenken sonra soğuk davrandığını hissettim.Günü geçirme amacım olmadığı için de daha fazla bağlanmamak için görüşmeyelim dedim.Ama bukadar acele devrandığım için pişmanım. bu durumda kalıp uuzn yıllar unutamayan insanlar bu duruma nasıl çare buluyorlar merak edyorum.

Bir şey olmaz en iyisini yapmışsın.
Unutursun.
Ben o şekilde nişanlanıp ayrıldım.
Ciddi olsa zaten 8 ayda niyetini belli ederdi sana.
Zaman her şeyin ilacı ;)

Eski sevgili dönebilir ihtimal var. Ama ayrı olduğunuz dönemde neler yaşadı. Tekrar baslasaniz yeniden bitme ihtimali daha yüksek çünkü bir kere sensiz yapabilen yine yapar. Üstelik bir yasanmisliginiz da yok. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı. Gitti gitti geri geldi. Ben her seferinde kabul ettim seviyorum diye aptalmışım . En son ben nişanlıyken aradı nişanlı olmama rağmen tekrar başlamak istedi yok artık dedim.

Eski sevgili dönebilir ihtimal var. Ama ayrı olduğunuz dönemde neler yaşadı. Tekrar baslasaniz yeniden bitme ihtimali daha yüksek çünkü bir kere sensiz yapabilen yine yapar. Üstelik bir yasanmisliginiz da yok. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı. Gitti gitti geri geldi. Ben her seferinde kabul ettim seviyorum diye aptalmışım . En son ben nişanlıyken aradı nişanlı olmama rağmen tekrar başlamak istedi yok artık dedim.

ilk cümleniz gerçek olsa bu mübarek gecede gerçekten bıraktığım yerden mutlu olmaya devam ederdim.Kaybettiğim motivasyon geri gelirdi.çok şükür b öyle de yaşanıyor tabi ama o şekilde daha eforlu heyecanlı mutlu istekli yaşanıyor yaşadım ve anladım..

Erkekler bazen bir anda sever. Kadinlar kadar uzun surmez asik olma donemleri. 8 ay sensiz bir donem gecirebilmisse cok da sevmemis demektir ve simdi tekrar baslasaniz bile yeteri kadar sevmeyecek demektir. Yoksa oylece bitip gitmesine razi olmazdi... Onunla irtibata gecerek sadece kendini yipratirsin. Aylardir da surekli dusunmedigine eminim ne zaman moralin bozulsa aklina geliyordur sadece ki bunu hepimiz yapariz en olmayacak seyleri aklimiza getirip uzuluruz zor zamanimizda...
söylediklerinde haklıydın benim saflığım onun sevgisinin varlığına inanmam oldu ama o kolayca sevdi ve soğudu olan tam olarka buydu belki de

söylediklerinde haklıydın benim saflığım onun sevgisinin varlığına inanmam oldu ama o kolayca sevdi ve soğudu olan tam olarka buydu belki de
Canim hayati kendine zehir etme bosuna. Insallah karsina oyle biri cikar ki asktan gozlerin dolacak kadar seversin onu. Degil 8 ay, 8 saniye ayri kalmazsiniz. Ama dogru kisi bu degil emin ol. Once sen degerlisin bu hayatta, senin hayatin, kimseyle dogmadin. Geri kalanlar figuran olabilir ancak :KK66:

ilk cümleniz gerçek olsa bu mübarek gecede gerçekten bıraktığım yerden mutlu olmaya devam ederdim.Kaybettiğim motivasyon geri gelirdi.çok şükür b öyle de yaşanıyor tabi ama o şekilde daha eforlu heyecanlı mutlu istekli yaşanıyor yaşadım ve anladım..
Yeni ufuklara yelken aç bence. Eskiden bir şey çıkmaz. Ve öyle bir şey ki eşin olacak insan hayatına girdiğinde gerçekten vazgeçemiyorsun o da öyle oluyor. Yani bağ çok kuvvetli oluyor. Benim yaşadığım en azından öyleydi hiç bir olumsuzluk bizi ayiramadi.

Canim hayati kendine zehir etme bosuna. Insallah karsina oyle biri cikar ki asktan gozlerin dolacak kadar seversin onu. Degil 8 ay, 8 saniye ayri kalmazsiniz. Ama dogru kisi bu degil emin ol. Once sen degerlisin bu hayatta, senin hayatin, kimseyle dogmadin. Geri kalanlar figuran olabilir ancak :KK66:
teşekkür ederim iyi dileğin için.
işte bu da öyle biriydi sonradan anladım. sorun onun böyle düşünmemesi....

Back
X