Eski sevgilinin haberi

Ela929292

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
32
4
6
33
Herkese merhaba ben daha öncede burada konu açmıştım geçen yıl sürüncemede de giden bir ilişkim vardı. Haliyle hiç görüşmeden ama aramızda ayrılık konuşması da geçmeden koptuk ayrıldık. Ben ayrılık fikrini kabul etsem de bir yanım asla beklemeyi bırakmadı dün ailesine bir kızı tanıştırmak için getirdiğini öğrendim.Şimdi hepiniz bunlar herkesin başına gelmiş seyler diyecek biliyorum ama kabullenemediğini çok şey var. Geçen yıl bu zamanlar onunla konuşmak istediğimdr benden çok yoğun oldugu bahanesiyle zaman isteyen adam şimdi başka bir kıza vakit ayırıyor. Onun için çok çabaladım yalvarmadım ama bişeyleri görmesi için çok uğraştım. Ayrılık istiyorsan bunu dürüstçe söyle dedim sadece zaman istedi . Şimdi bende olmayan ne var diye soruyorum kendime zaten çok ciddi psikolojik sorunlar atlatıyorum. Benzer süreçler yaşayan ve bunu atlatan insanların tahsilerine ihtiyacım var.

Canım olaya mantık çerçevesinden bakıyorsun. Maalesef bu işler o şekilde ilerlemiyor. O kendine bambaşka bir hayat kurmayı seçmiş, sende öyle yapacaksın emin ol geçecek bu günler ve içindeki acı.

1 yıl oldu bana söylediği şeylerin aynısını farklı birine söylediğini düşündükçe nefesim kesiliyor. Hayatına devam etmesini ilişkisini anlıyorum mantık çerçevesinde bakmaya çalışıyorum ama bana karşı olan tavrını sindiremiyorum. Bu ayrılık süreci benim için çok yıpratıcı oldu o benden kendimle ilgili sorunlarım var diyerek uzaklaştıkça benim sorunlarım gün yüzüne çıktı. 27 yaşındayım çevremdeki herkes ailesini düzenini kurdu . Yanlız kalmaktan buna takılı kalmaktan ölesiye korkuyorum

Ama beynimin bunu düşünmesini engelleyemiyorum annem ve babam ayrı kardeşlerimle iyi bir ilişkim yok doğduğum yerden uzak bir şehirde akrabalarımla kalıyorum 2 yoldur açmak maddi durumum yetersiz olduğu için kendime tek başına bir düzen de kuramıyorum. Hepsini geçtim kendimi gittikçe yanlızlaştırıyorum bütün bunların üzerine bu haberi almam beni yıktı hep mantıklı ağırbaşlı biri oldum ama sen nefret ediyorum diye mesaj aymamak için zor tutuyorum kendimi

Engellemeye calisma daha çok gelicek, mantık içinde kalarak acını yaşa tatlım...

onunla konuşmak istediğimdr benden çok yoğun oldugu bahanesiyle zaman isteyen adam şimdi başka bir kıza vakit ayırıyor.
Aslında cevap burada.
İnsan konuşmak istediği kişiye çok da güzel zaman ayırabiliyor. İstemediğine ise sürekli bahane.
Sizin için çok üzüldüm ama artık geride bırakmanız gerekiyor.

Biliyorum gerçekten hepsini biliyorum sürekli kurban psikolojisinde kalmak istemiyorum ama beynime engel olamıyorum. Yaşadığım şehirden ayrılmak istiyorum bana tüm bu mutsuzlukları hatırlattığı için ama maddi olarak hazır değilim bana maddi açıdan destek olan bir ailem yok çok şükür hayattalar ama . Mezun olduğumdan beri hep yanlız kaldım hep tek başına çabaladım yanıma gelip bana aile kurmaktan bahseden onun hem ailesi hem dostu hem sevgilisi olduğumu söyleyen oydu . Bi insan diğerine boş yere bu lafları etmez sandım artık mutlu olma sıramın geleceğine şnandım

Benim bir yıldır hayal ettiğim hayatı şimdi başka biri yaşayacak ve benim tek hatam hayatımda ilk defa birine inanmayı seçmem .

Bilsin istiyorum sadece beni ne kadar üzdüğünü bilsin. Ben hayatımda başka bi insanı bu kadar üzmüş kırmış olmayı asla istemezdim çünkü . Herşeyi akışına bırakmam gerektiğini de çok iyi biliyorum ama bu öfke hayal kırıklığı beni mahvediyor

Kızlar mesaj atıp onu engellemeyi düşünüyorum son bi kez ne kadar Kabe’ni kırdığını bilsin istiyorum tamam belki umursamaz ama o bu şekilde devam ederken ben bu halde olmaya dayanamıyorum tamam umursamasın ama birini ne kadar üzdüğünü bilsin

Seni gerçekten sevse bahanelerin arkasına sığınmazdı eski sevgiliden gelen haberlere kulaklarını tıka senin olsaydı senin yanında olurdu başkasında ne bulmuşsa bulmuş gururlu ol biraz bırak cehennemin dibine gitsin kaçan kovalanır diye bir söz var aklıma o geldi Kadınlar gururlu olmalı bence düşüncem bu önüne bak geriye değil

Bence artık onu düşünmeyi bırakıp kendi hayatınıza ve işinize odaklanın. Sizi hayatında istemeyeni siz hiç istemeyin. Eğer size bir haksızlık yaptıysa zaten karşılığını mutlaka bir gün bulacak. Aklınızı ve kalbinizi meşgul etmesine izin vermeyin. Susmak mı iyi yoksa konuşmak mı bu konu benim de çok defa kafamı karıştırdı. Belki de o noktada kalbinin sesinden çok mantığına kulak vermek gerekiyor. Susmak acizlik gibi görünse de bazen en güzel cevap olabiliyor. Susmak biraz da karşındakine sen kimsin de ben sana sitem edeceğim demek aslında, benim için hiçbir değerin kalmadı senin artık demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…