eski sevgilinin özledim demesi nedendir_?

minemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
53
0
36
Konya
bilmiyorumkismile doğru yeremi açtım konuyu bilmiyorum ama....

sizce eski sevgili neden özledim & özlemişim & çok tatlısın ... gibi şeyler söyler....

düşüncelerinizi merak ediyorum...

okuyan ve cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürlera.s.

hala seviyor olabilir ama konuyu pek açmamışın. eğer eski sevgilinle ayrılığın üstünden çok geçmişse eski günleri hatırlayıp özlemiş oolabilir ama sevdiğini sanmıyorum. eski sevgilim olsa asla ayrıldıktan sonra görüşmem. özledimde diyeemez yani:1: aklı hala sende olabilir tekrar bir şans bekliyordur.

eğer düşünme fırsatı bulduysa hala sevdiğini anlamışsa, senin gibi birini bulamadıysa bu sözleri söyleyp gönlünü alıyor olabilir.

neden ayrıldıgınıza baglı aslında eğer o istemişse dönüp dolaşmıştır kimseyi bulamayınca sana dönmüştür ama sen ayrılmışsan hala bişiler hissedio olabilir
gerci erkeklerin sözlerinde fazla anlam aramamk lazım 2 gun sonra ben öyle mi dedim diyebilir her an

yalnız kalmıştır :kahve:

yada gerçekten özlemiştir, seviyodur... şakkıdı

sizce eski sevgili neden özledim & özlemişim & çok tatlısın ... gibi şeyler söyler....

Eeeeee neden kendisine sormadınız ki?
Biz adamın düşüncelerini nereden bilelim...
Belki cidden özlemiştir belki de boş kalınca canı sıkılmıştır..

Eski sevgili ozledigini soyluyorsa neden,nicin diye sorgulamaya bence hic gerek yok,gonlu olan ve/veya hala seven tekrar gorusur, olmayan duymamamazliktan gelir, gecer gider

inanma senin gözünü boyamaya çalışma çabası bu biz inandıkta noldu sanki erkekler söyler canım boş laf de geç en iyisi özlicek olsa hiç üzmesdi:umursamaz:

canı sıkılmıştır , yalnız kalmıştır
taviz verme
adı üzerinde eski

"boşluktayım. biraz senle vakit geçirmek istedi canım. bu sözlerime eriyip biteceğini bildiğim için bu yoldayım"
:kahve:

Back
X