Eski sevgilinin pişmanlığı...

Kemkum

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
156
28
323
35
Muğla
Bundan 1 yıl önce 4 yıllık ilişkim bitti arkadaşlar. Bitme sebebide soyle eski Sewgilmi is yerinde beraber çalıştığı dul bi bayanin facede durtmesi. Ben bunu görünce dogal olark sinir oldum nie bu kadin seni durtuo insn gibi arkadaşlık isteği yollamiyor madem is arkadasin die kavga cikardim. İşte bu banaa herseyi büyütp kafamda kurgulayip kendim inanıyrmusm bana şizofrensn bile dedi cok kıskancsn uğraşamam seninle bitti falan dedi. Bi iki gun geçtikten snra mesaj atip Özür diledim ( salaklkk yapmism tabi o zman 4 yılın verdigi aliskanlik var ayrılamiosn)
Bana işine bak mesaj atma falan dedi. O beni istemedikce ben bunalima girdim resmen yalvardim yani 1 ay boyunca aramiizn düzelmesi için uğraştım 4 yılı bi anda silip atacakmiyiz die konustum cok ama bn böyle yaptikca o kendini bulunmaz hint kumasi sandi. Beni tersledi durdu. En son mesaj attm ipin ucnu bırakıyorum birdaha mesaj atmam dedim iyi olur hadi by yazdi. Ve o günden sonra tek mesaj atmadim elim cok gitti telefona ama daha fazla rezil olma dedim kendi kendime. O gundn sonra depresyona girdim hr gece yatarken dualar ettm onu unutayim die allahima şükürler olsn en sonunda onu umursamamayi başardım. Şu an cok mutlu oldugum bana gerçekten deger veren birisi var hayatimda . Eski sewgili ise son iki aydan beri kardesine mesaj attirior abim seni unutamadi cok pisman barisin dio babasi haftada bi kere ariio acmiyorum. ArkadaşlarNa mesaj attrio seni cok özlemiş barismak istio die. Kendisi de mesaj atti bi gece ama cvp yazmadim. Simdide bnm facede ki kiz arkadaslarimla konusup onlara benim sevgilim olup olmadığını sorduruor. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Zamninda o kadar yalvaran beni umursamdi simdi nie bn mutluyken ortaya çıktı ????

Biraz uzun oldu kizlar ama fikirlerinize ihtiyacım var.

Bundan 1 yıl önce 4 yıllık ilişkim bitti arkadaşlar. Bitme sebebide soyle eski Sewgilmi is yerinde beraber çalıştığı dul bi bayanin facede durtmesi. Ben bunu görünce dogal olark sinir oldum nie bu kadin seni durtuo insn gibi arkadaşlık isteği yollamiyor madem is arkadasin die kavga cikardim. İşte bu banaa herseyi büyütp kafamda kurgulayip kendim inanıyrmusm bana şizofrensn bile dedi cok kıskancsn uğraşamam seninle bitti falan dedi. Bi iki gun geçtikten snra mesaj atip Özür diledim ( salaklkk yapmism tabi o zman 4 yılın verdigi aliskanlik var ayrılamiosn)
Bana işine bak mesaj atma falan dedi. O beni istemedikce ben bunalima girdim resmen yalvardim yani 1 ay boyunca aramiizn düzelmesi için uğraştım 4 yılı bi anda silip atacakmiyiz die konustum cok ama bn böyle yaptikca o kendini bulunmaz hint kumasi sandi. Beni tersledi durdu. En son mesaj attm ipin ucnu bırakıyorum birdaha mesaj atmam dedim iyi olur hadi by yazdi. Ve o günden sonra tek mesaj atmadim elim cok gitti telefona ama daha fazla rezil olma dedim kendi kendime. O gundn sonra depresyona girdim hr gece yatarken dualar ettm onu unutayim die allahima şükürler olsn en sonunda onu umursamamayi başardım. Şu an cok mutlu oldugum bana gerçekten deger veren birisi var hayatimda . Eski sewgili ise son iki aydan beri kardesine mesaj attirior abim seni unutamadi cok pisman barisin dio babasi haftada bi kere ariio acmiyorum. ArkadaşlarNa mesaj attrio seni cok özlemiş barismak istio die. Kendisi de mesaj atti bi gece ama cvp yazmadim. Simdide bnm facede ki kiz arkadaslarimla konusup onlara benim sevgilim olup olmadığını sorduruor. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Zamninda o kadar yalvaran beni umursamdi simdi nie bn mutluyken ortaya çıktı ????

Biraz uzun oldu kizlar ama fikirlerinize ihtiyacım var.

ayrılma nedeniniz bence de sacma olmus, yaptıgı elestirilerde haklı olabilir ama uslubu cirkin.
amaaaan neyse ne olmus bitmis, su son kırmızılı yere baksana... :ssz::34:

sizi mutlu eden insanla yolunuza devam edin,
eski olan bir daha ararsa da hakaret etmeyen ve sevgimi ezip gecmeyen birisi var hayatımda diyin.

Son düzenleme:
ılk zamanlar zor olur onsuz olamıyacagını dusunursun .. sen elınden gelenı yapmıssın vıcdanın rahat ohh ne guzel bak sana deger veren bırı de varmıs hayatında.. sakın gerı dönme cvpta verme hattını degıstır sana ulasmasın.. hanı kendınden emındı arama by falan demıs ne oldu da degıstı yalnız kalmıs bellıkı.. belkı o zmanlar hayatında bırı vardı o yuzden bu kadar emındı kendınden.. son pısmanlık fayda etmez..

adı ustunde eski sevgilinin pismanlıgı ..pişman olması guzel brsy ama o zmnlr o kdr yalwrmna ragmennn ndn hatasını anlmyda smdı anlyoo..bnce umdugnu bulamyp tkrr sna geldıı bn byle dusunrdm tbiii bu bnm fkrm

ılk zamanlar zor olur onsuz olamıyacagını dusunursun .. sen elınden gelenı yapmıssın vıcdanın rahat ohh ne guzel bak sana deger veren bırı de varmıs hayatında.. sakın gerı dönme cvpta verme hattını degıstır sana ulasmasın.. hanı kendınden emındı arama by falan demıs ne oldu da degıstı yalnız kalmıs bellıkı.. belkı o zmanlar hayatında bırı vardı o yuzden bu kadar emındı kendınden.. son pısmanlık fayda etmez..

Doğru diyorsun cnm o konuda içim rahat belki haklı belki haksizdm ama barismk icin uğraştm o kestrp attı. Geri dönmek gibi bi niyetim de yok o kadar zor unuttm simdi yine ayni seyleri yasayamam.

ayrılma nedeniniz bence de sacma olmus, yaptıgı elestirilerde haklı olabilir ama uslubu cirkin.
amaaaan neyse ne olmus bitmis, su son kırmızılı yere baksana... :ssz::34:

sizi mutlu eden insanla yolunuza devam edin,
eski olan bir daha ararsa da hakaret etmeyen ve sevgimi ezip gecmeyen birisi var hayatımda diyin.
Cvp verip muhatap olmakda istemiyorum ama ararsa bi daha aynen bunlari sylucm güzel yazmissn cnm :34:

adı ustunde eski sevgilinin pismanlıgı ..pişman olması guzel brsy ama o zmnlr o kdr yalwrmna ragmennn ndn hatasını anlmyda smdı anlyoo..bnce umdugnu bulamyp tkrr sna geldıı bn byle dusunrdm tbiii bu bnm fkrm

Pisman oldugunu görmek bi yandan mutlu etti o kadar cektrdi bana zamannda o simdi ceksin biraz. Dogru diosn Aradan bir yıl gecmis bana geri dönmek istiyor bni de hala kendisini beklio sandi tabi

ve boylesı artık senı elde edemeyecegını dusundugu ıcn asabı olur ıftıra bıle atar sana.. o yuzden hıc muhattap olma sankı yokmus gıbı davran.. en kısa surede dedıgım gıbı hattını da degıstır... senden ona haber göturen ınsanlarla da muhattap olma

"Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir."

Küçük İskender

1 yıldır aklı nerdeymiş beyefendinin ?
Ayrılık sebebiniz başlı başlına saçmalık zaten.
Asla arkana bakma unutmuşsunda zaten bu kişiyi değmez .

Geçmiş,geçmişte kaldı unutmayın.
Kesinlikle seviyomu,unutamamış mesajlarına kanmayın,yoksa yine üzülüp depresyona giren siz olursunuz.

Heryerden engelleyin gerekiyorsa,hatta ben olsaydım bidaha mesaj cekme şikayette bulunurum derdim kıs kardeşine veya hattımı dahi değiştirirdim.

ve boylesı artık senı elde edemeyecegını dusundugu ıcn asabı olur ıftıra bıle atar sana.. o yuzden hıc muhattap olma sankı yokmus gıbı davran.. en kısa surede dedıgım gıbı hattını da degıstır... senden ona haber göturen ınsanlarla da muhattap olma

Sewgilim olduğunu bile soylemk istiyorum ama dedigin gibi huzurumu bozar die korkuyorum o yuzden onun hakkinda cevreme ne iyi ne kötü yorum yapiyorum buda onun daha da zoruna gidiyor

"Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir."

Küçük İskender

Tuttum bu sözü ;)
Bide söyle bişi war.
İş işten geçtikten sonra dönenlere ne diyruz? Ben gittim ellere şimdi sn vur kendini yerden yerlere :)
1 yıldır aklı nerdeymiş beyefendinin ?
Ayrılık sebebiniz başlı başlına saçmalık zaten.
Asla arkana bakma unutmuşsunda zaten bu kişiyi değmez .
Haklsn cnm. Cektgm acıları bi bn biliyorum degmiio hic kimse icin. Onun yüzüne bn ailemi karsima almstm.
Geçmiş,geçmişte kaldı unutmayın.
Kesinlikle seviyomu,unutamamış mesajlarına kanmayın,yoksa yine üzülüp depresyona giren siz olursunuz.

Heryerden engelleyin gerekiyorsa,hatta ben olsaydım bidaha mesaj cekme şikayette bulunurum derdim kıs kardeşine veya hattımı dahi değiştirirdim.

Geri dönmek gibi bi niyetim yok ama amaci ne onu anlamaya calisiorum acaba hic bisi olmamis gibi gidip boynuna atlamami mi beklio . Allahma şükür ediyorum iyi ki ayrilmisz o zamnlr iyi kafayla dusunemiosn üzülüyorsn ama simdi iyi ki diosn.

erkek milleti bir yokluyor iste. bir firca at, bir daha ortalikta gorunuyor mu!! aninda tuyer.

Yerinde olsam hiç huzurumu bozacak falan diye korkmaz, söylerdim hayatımda biri olduğunu. Net olarak onu istemediğimi de söylerdim. Hatta sana dediği gibi ''atma mesaj bak işine :34: '' derdim. Yanlış bir hareket yapmaya kalkışırsa durumu erkek arkadaşına da anlatırsın, birlikte çözersiniz bu problemi.

Bir sene sonra donmek istemesi su sanirim: her katil cinayet mahalline donermis eninde sonunda. Bu da onun gibi bir sey. Sanirim senin onu biraktigin yerde bekledigini dusunuyor. Ne kadar kendinden emin. Onunla ilgili herseyden kopmak istiyorsan ortak tum kisilerden de kopman gerekiyor ve hattini da degistirmelisin.
Bence bu pismanliktan cok bos kalmislik. Hayatinda biri yok ve senin hala onu bekledigini dusunuyor. Seni cepte saniyor olmali. Ona geri donecegini, hala sevdigini dusunuyor olmali. Tamamen bagini koparirsan gercekleri daha iyi anlayacaktir.

Dul ablamız başkalarını dürtmeye başlamış. Dürtennaz gidince ve çevresinde onu dürtmek isteyen hatun kalmayınca herif sana dönmüş. Amacı boş ver de sonuç bu işte.
Ben şimdi ne desem havada kalacak. Zamanla anlarsın üzerinde düşünmeye bile gerek olmayan bir mevzu olduğunu.

Back
X