Eski sevgilinin yeni kiz arkadasinin numarami bilmesi

archangelus

veritasaequitas
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3.508
3.431
168
Dert degil ama burda bircok kisi gorur diye yaziyorum..eski erkek arkadasimin kiz arkadasi bir telefon uygulamasindan beni ekledi uyarida soyle sizi telefon numaraniza gore ekledi..sanirim telefon numarami buldu listesine kaydetti bir yanim boz su kizi diyor bir yanimda sallama eski erkek arkadasim benle ayrilma doneminde onla iliskiye baslamisti benim suan umrumda degiller hayatimi kurdum oyuzden ugrasmakda istemiyorum

O nasil bir uygulama biz de bilseydik eklenildigimizi? Merak ettm

boşverin hiç oralı olmayın.. bitmiş bir ilişkinin ardından böyle aptal insanlarla uğraşmak sizin canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramaz..

numara ekleme durumuna gelince, telefon ayarınızı "numaramı rehberimdekiler dışında kimse ekleyemez" gibi bir seçenek var ona ayarlayabilirsiniz

bence hiç ellemeyin, tınlamayın... eklediğine göre kompleks yapmış sizi... kafaya takmış yani.. siz bir adım atsanız bile çemkirme çeşitlerini sergileyecektir eminim... hem kel hem fodul misali anlatabildim mi..

boşverin hiç oralı olmayın.. bitmiş bir ilişkinin ardından böyle aptal insanlarla uğraşmak sizin canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramaz..

numara ekleme durumuna gelince, telefon ayarınızı "numaramı rehberimdekiler dışında kimse ekleyemez" gibi bir seçenek var ona ayarlayabilirsiniz
Varmi oyle bir secenek bilmiyordum isaretliyim hemen yani bide bir sene olmus

bence hiç ellemeyin, tınlamayın... eklediğine göre kompleks yapmış sizi... kafaya takmış yani.. siz bir adım atsanız bile çemkirme çeşitlerini sergileyecektir eminim... hem kel hem fodul misali anlatabildim mi..
Profile birlikte resimlerini koymuslar bende tahmin ettim heralde derdi nispet yapmak:))

Profile birlikte resimlerini koymuslar bende tahmin ettim heralde derdi nispet yapmak:))
hem nispet yapmak, hemde geçmişi temizlemek... yani sizinle uğraşıp yıldırmak niyetinde...
yada ne bileyim sevgilisinin sizinle bir alakasının kalıp kalmadığını irdeliyor olabilir.. bir ip ucu bulurum, bir şey görürüm mantığıyla...aman ha.. hiç uğraşmayın..

hem nispet yapmak, hemde geçmişi temizlemek... yani sizinle uğraşıp yıldırmak niyetinde...
yada ne bileyim sevgilisinin sizinle bir alakasının kalıp kalmadığını irdeliyor olabilir.. bir ip ucu bulurum, bir şey görürüm mantığıyla...aman ha.. hiç uğraşmayın..
Benim zaten iliskim var kurdum duzenimi..beni bildigi halde birlikte oldular evet aynisi basina gelir diye tedirgin heralde..

gerek yok bence kafa şişirmenin manası nedir?can sıkıcak bilmem ne amaannnn onun yerine kitap okuyun :)

Back
X