- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
- Konu Sahibi archangelus
-
Line programi canimO nasil bir uygulama biz de bilseydik eklenildigimizi? Merak ettm
Varmi oyle bir secenek bilmiyordum isaretliyim hemen yani bide bir sene olmusboşverin hiç oralı olmayın.. bitmiş bir ilişkinin ardından böyle aptal insanlarla uğraşmak sizin canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramaz..
numara ekleme durumuna gelince, telefon ayarınızı "numaramı rehberimdekiler dışında kimse ekleyemez" gibi bir seçenek var ona ayarlayabilirsiniz
Profile birlikte resimlerini koymuslar bende tahmin ettim heralde derdi nispet yapmak:))bence hiç ellemeyin, tınlamayın... eklediğine göre kompleks yapmış sizi... kafaya takmış yani.. siz bir adım atsanız bile çemkirme çeşitlerini sergileyecektir eminim... hem kel hem fodul misali anlatabildim mi..
hem nispet yapmak, hemde geçmişi temizlemek... yani sizinle uğraşıp yıldırmak niyetinde...Profile birlikte resimlerini koymuslar bende tahmin ettim heralde derdi nispet yapmak:))
Varmi oyle bir secenek bilmiyordum isaretliyim hemen yani bide bir sene olmus
Profile birlikte resimlerini koymuslar bende tahmin ettim heralde derdi nispet yapmak:))
Benim zaten iliskim var kurdum duzenimi..beni bildigi halde birlikte oldular evet aynisi basina gelir diye tedirgin heralde..hem nispet yapmak, hemde geçmişi temizlemek... yani sizinle uğraşıp yıldırmak niyetinde...
yada ne bileyim sevgilisinin sizinle bir alakasının kalıp kalmadığını irdeliyor olabilir.. bir ip ucu bulurum, bir şey görürüm mantığıyla...aman ha.. hiç uğraşmayın..
Engelledim..icimden bir ses rezil et sunu diyor ama muattap olmamak en iyisiikinci bir seçenek sadece onun numarasını engelleyin
Engelledim..icimden bir ses rezil et sunu diyor ama muattap olmamak en iyisi
Ahahahohh ellerine sağlık.. şimdi o düşünsüniçinden gelen o sese de söyle ; çok konuşmasın
Dogru ters birsey falan der gerek yok:)gerek yok bence kafa şişirmenin manası nedir?can sıkıcak bilmem ne amaannnn onun yerine kitap okuyun :)
Engelledim cnm zaten aman anlamadim bir sene olmus numaramin isi neyse ondaLanareyim hic muhattap olma canm
İşsizin teki işte..Engelledim cnm zaten aman anlamadim bir sene olmus numaramin isi neyse onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?