Eski sevgilinin yeni sevgilisi

Marianihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
766
En iyi cevaplar
1
1.293
43
Hatırlayan birkaç kişi çıkacaktır. Eski sevgilimi ufakçılık, beleşcilik, pintilik huylarindan dolayı aylar önce terk eylemistim. Kısaca anlatayım elini cebine atmayan hesaplari bana ödeten, beni kışın gece yarısı havaalanından almaya bile gelmeyen, ben ona binlerce liraya hediyeler almama rağmen bana bir buket çiçeği bile çok gören cimri sevgilimi eyteerrr beee diye sepetlemistim.

Bu beyfendi hala beni aramakta araya aracı koyarak barışmaya çalışmakta maalesef. Numaramı değiştirdim ama sağ olsun çok sevgili ortak arkadaşımız bir şekilde vermiş. Instagramdan Twitter'dan vs sürekli fake hesaplar açıp yalvarıyor. En sonunda seni polise şikayet edeceğim deyince sustu.

Şimdi yeni sevgili yapmış kendisine. Kız benim adımı bir şekilde duymuş, bana Instagramdan mesaj atmış. Fotoğrafını buldum telefonunda (telefonun silinen dosyalar kısmında görmüş silinmesine rağmen bir ay kalıyor) neden ayrildiniz lütfen aldatma huyu varsa söyle hala yazıyor mu hemcinsin olarak senden yardım bekliyorum bu konuda dedi. Ben aldatma vs olmadığını anlaşamadigimizi ve beni iki haftadır aramadigini söyledim. Meğer bunlar bir aydır cikiyorlarmis. Kız bunu duyunca delirdi nasıl olur benleyken sana nasıl yazar vs dedi. Ben de bilmiyorum deyip konuyu kapattım.

Bizimki bunu ikna etmiş bir şekilde sanırım. Kız bana mesaj attı seni aramamis doğru düzgün o senden ayrılmış neden yalan söylüyorsun dedi, ben para yiyici biriymisim onu yiyememişim o yüzden ayrilmişiz, pismişim, sigara kokuyormuşum, çirkinmişim ondan dolayı beyfendi beni bırakmış. Kız bana esip gürlüyor. Artık tamamen yakamdan dussunler diye doğrudur dedim engelledim.

İnsanlar niye böyle ya :D

Hatırlayan birkaç kişi çıkacaktır. Eski sevgilimi ufakçılık, beleşcilik, pintilik huylarindan dolayı aylar önce terk eylemistim. Kısaca anlatayım elini cebine atmayan hesaplari bana ödeten, beni kışın gece yarısı havaalanından almaya bile gelmeyen, ben ona binlerce liraya hediyeler almama rağmen bana bir buket çiçeği bile çok gören cimri sevgilimi eyteerrr beee diye sepetlemistim.

Bu beyfendi hala beni aramakta araya aracı koyarak barışmaya çalışmakta maalesef. Numaramı değiştirdim ama sağ olsun çok sevgili ortak arkadaşımız bir şekilde vermiş. Instagramdan Twitter'dan vs sürekli fake hesaplar açıp yalvarıyor. En sonunda seni polise şikayet edeceğim deyince sustu.

Şimdi yeni sevgili yapmış kendisine. Kız benim adımı bir şekilde duymuş, bana Instagramdan mesaj atmış. Fotoğrafını buldum telefonunda (telefonun silinen dosyalar kısmında görmüş silinmesine rağmen bir ay kalıyor) neden ayrildiniz lütfen aldatma huyu varsa söyle hala yazıyor mu hemcinsin olarak senden yardım bekliyorum bu konuda dedi. Ben aldatma vs olmadığını anlaşamadigimizi ve beni iki haftadır aramadigini söyledim. Meğer bunlar bir aydır cikiyorlarmis. Kız bunu duyunca delirdi nasıl olur benleyken sana nasıl yazar vs dedi. Ben de bilmiyorum deyip konuyu kapattım.

Bizimki bunu ikna etmiş bir şekilde sanırım. Kız bana mesaj attı seni aramamis doğru düzgün o senden ayrılmış neden yalan söylüyorsun dedi, ben para yiyici biriymisim onu yiyememişim o yüzden ayrilmişiz, pismişim, sigara kokuyormuşum, çirkinmişim ondan dolayı beyfendi beni bırakmış. Kız bana esip gürlüyor. Artık tamamen yakamdan dussunler diye doğrudur dedim engelledim.

İnsanlar niye böyle ya :KK70:

"Ufakçılık" ne demek ? :KK64:

En başında muhattap bile olmazdım yerinizde olsaydım.
Sevgilisine inanma ihtimali olmasa zaten sorgulama peşine düşmez fotoğrafı gördüğü an bitirirdi ilişkiyi, gereksiz ve saçma bir durum içine düşmüşsünüz.
Aynen valla, ben aslında biraz şeye düştüm, kız boyle hemcinsiz birbirimize destek çıkalım vs dedi ya. Orda biraz damardan girince ben de yazayım dedim. Kız sadece aldatilmaktan korkuyor ben de aldatma huyu olmadığını söyledim. Ama bilmiyordum tabi kızla beraberken bana yazdığını.

En başta konuşmazdim ben olsam. Aldatildiginda ilk önce diger kadinin başina giden veya boyle eski sevgilisi vs kurcalayip ya da sirf adami kiskandigi için sizinle muhattap olan, yazan kadinlar genelde erkek delisidir bir şekilde adami aklar paklar sana bela olur.

Bir daha aklinizda olsun.

Keşke kıza hiç cevap vermeseydiniz her ilişki kendine özgüdür deseydiniz ya da , bide kızın zaten güvenini kırmış ki bir şekilde sizi bulup size sormak istemiş çok saçma yani sonrada inanmayıp size esip gürlemiş. Erkek arkadaşınızı da iyi ki terketmissiniz bir önceki iliskisindeki sorunları yeni sevgilisine anlatan sizinle ilgili pis pis aşağılayıcı şeyler söyleme kabiliyetinde biriyle olmazdı zaten

Hiç cevap dahi vermeyin bence. Size sorana kadar oturup tanımaya çalışsın huyunu suyunu. Bi başkasının söyleyeceği yalanda olabilir doğru da. O yüzden muhattap olmamak en iyisi. Ayrıca o kıza da madem cevap verdim sürekli yaptığı aramaları, mesajları atardım. Ergen ergen ilişkiler :D

En başta konuşmazdim ben olsam. Aldatildiginda ilk önce diger kadinin başina giden veya boyle eski sevgilisi vs kurcalayip ya da sirf adami kiskandigi için sizinle muhattap olan, yazan kadinlar genelde erkek delisidir bir şekilde adami aklar paklar sana bela olur.

Bir daha aklinizda olsun.
Öyle de oldu :D kız diyor ki bir de "çirkin olduğun için bırakmış ehh filtrelerinden belli zaten" :D

Aynen valla, ben aslında biraz şeye düştüm, kız boyle hemcinsiz birbirimize destek çıkalım vs dedi ya. Orda biraz damardan girince ben de yazayım dedim. Kız sadece aldatilmaktan korkuyor ben de aldatma huyu olmadığını söyledim. Ama bilmiyordum tabi kızla beraberken bana yazdığını.
Vallahi araya erkek girince kadın, kadının kurdu oluyor. Hiç gerek yok böyle şeylere, herkes yaşasın da görsün demek lazım.

Hiç cevap dahi vermeyin bence. Size sorana kadar oturup tanımaya çalışsın huyunu suyunu. Bi başkasının söyleyeceği yalanda olabilir doğru da. O yüzden muhattap olmamak en iyisi. Ayrıca o kıza da madem cevap verdim sürekli yaptığı aramaları, mesajları atardım. Ergen ergen ilişkiler :KK70:
Ya fotoğrafini gördüm diyor da yalan bence. Bizimki öyle fotoğraf saklayacak romantizmde olmadı hiç. Muhtemelen bir arkadaşı söylemiştir beni.

"Ufakçılık" ne demek ? :KK64:
Küçük hesaplar peşinde koşmak sanırım.
O kız da belasını arıyormuş, bulmuş. Yaşasın ve görsün işte bırakın. Hemcinsine psikolojik şiddet uygulamaya kalkan biri hak ediyor zaten tüüüm yaşayacaklarını. Ne demek ya, sen kötüymüşsün, sevgilim iyi diye eski sevgiliye yazmak?
Motivasyonunu anlamadım. Adamların eski sevgililerine takanlardan korkacaksın zaten, hiç normal davranışlar değil.
Bu arada yanlışı görmüş, gayet de farkında aslında ama sizi ezerek üstünü örtmeye çalışıyor. Bir nevi kendini kandırıyor işte.
Hırsı da kendine, sizle alakası yok, kendine ve ilişkisine güvenmiyor. Ki adamın güvenilecek bir tarafı yok, çoktan aldatmış zaten size yazarak bile olsa.

Hiç cevap dahi vermeyin bence. Size sorana kadar oturup tanımaya çalışsın huyunu suyunu. Bi başkasının söyleyeceği yalanda olabilir doğru da. O yüzden muhattap olmamak en iyisi. Ayrıca o kıza da madem cevap verdim sürekli yaptığı aramaları, mesajları atardım. Ergen ergen ilişkiler :KK70:
Valla hiç tutmuyordum ki mesajlarıni falan. Anında siliyordum. Kaldı ki mesaj silen biri değilimdir. Onunkileri sırf görmemek için hemen yok ediyordum. Aklıma pisirikligi cimriligi mezarciligi falan geliyordu bir de yedirdiğim paralar:)

Back
X