Eski sevgilinin yeni sevgilisi :(

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
31
Ankara
1 senedir uğruna öldüğüm sevgili artık başkasıyla beraber ve çok mutlu.. kadın olmak ne zor gerçekten ben ayağına kadar gittim sürekli mesaj attım seviyorum sırf ilşkımız kurtulsun diye şimdi adım erkek peşinde koşuyor oldu. Onu o kadar çok seviyodum ki ayrıldık ama ben 1 sene mesaj attım ayağına gittim neler yaptım ama olmadı her gün kontrol ediyodum kötü niyettim yoktu sırf sevdiğimden.. İşte 23 temmuz da başaka kızla cıktıgını öğrendım resmen dünya başıma yıkldı 1 hafta uyumadım nöbet geçirdim resmen neyse dün bana mesaj attı bizden uzak dur diye suçsuz yere bana sevgiyi hak etmiyosun mal salak çok safsın sen bu akılla erkelerin daha çok peşinden koşarsın şimdiki cıktıgım çok güzel tırnagı olamazsın yanından dahi geçemezsın dedi yaa dünyam yıkıldı öyle ağladım ki boğazımdan kanlar geldi neyim eksikti kızdan kat kat güzelim ve canımdan vazgececek kadar çok sevdim bana söyledi sözlere bakın ondan önceside bi keresinde senle evlenılmaz aile kurulmaz ortam kızsın filan demişti hak etmediğim halde bu kadar hakret işittim dün sabah namazında büyük beddua ettim inşallah benım sevgime muhtac olur Allahtan beni yalvar yakar ister diye Allah ona öyle bela versinki bana yaşattıklarının 2 katını yaşasın diyee. 1 senelık hayllerim çöpe gitti tekrar barışıp mutlu oluruz sanmıştım ben yapardım ilışkıyı ben kurtarırdım o sevse yeterdi hadi şimdi sil baştan birini sev şimdi nasıl mutlu ben resmen hayattan soğdum adet olamuyorum üzüntüden tamam bu kadar şey yaşattı çok mu zordu başka biriyle cıkmadan önce gelıp hakkını helal et demesi demsini bırak demediği söz kalmadı sözleri hal aklımda kalbımı delip geciyo uyku zaten haram ne yapcamı bilmyirum.

Canım 1 sene diyorsun da insanlar burda 10 yıllık kocalarından ayrılıyor.Allah öyle kapılar açar ki şimdi birini sev işin yoksa tekrar baştan diye düşünme.değmeZmiş sevgine bunun farkına erken varmışsın işte boşver artık beddua da etme bak tavsiyem..

Yaşınız kaç? Ayrılma sebebinız neydi
Ne olursa olsun beddua edilmez.
Hem insan sevdigı birine beddua etmez.
Onuda cok cocuksu buldum verdigı cevapla. Yok o kız daha güzelmiş
Oyun mu oynuyosunuz anlamadim.

Canım 1 sene diyorsun da insanlar burda 10 yıllık kocalarından ayrılıyor.Allah öyle kapılar açar ki şimdi birini sev işin yoksa tekrar baştan diye düşünme.değmeZmiş sevgine bunun farkına erken varmışsın işte boşver artık beddua da etme bak tavsiyem..

Sorun ayrılma yada başkasıyla çıkması değil tırnağı bile olmazsın yanından geçemezsin gibi daha bir sürü kötü söz söylemesi yaşanalar elbet geçer ama sözler insanın ciğrini yakıp geçiyor.

Yaşınız kaç? Ayrılma sebebinız neydi
Ne olursa olsun beddua edilmez.
Hem insan sevdigı birine beddua etmez.
Onuda cok cocuksu buldum verdigı cevapla. Yok o kız daha güzelmiş
Oyun mu oynuyosunuz anlamadim.

19 yaşındayım sebpsiz ayrıldık her hangi kötülüğüm dokunmadı ama dünyanın en kötü insanıymısım gibi davranıyor.

Kubracim yanlış anlamada bunun poposunun tavan yapmasını sen saglamissin belki klişe bir laf olacak ama kaçan kovalaniyor madem senin bu yüzünü gördü birazda rol yap senin güçlü yüzünü görsün yemeyip,icmeyip ,uyumayıp dahada bitkin gozukeceksin giyin,suslen dışarı çık sosyal paylaşım sitesinde paylaş O olmadan da hayatına devam edebilecegini göster ;)Bu saatten sonrada gelse bile eskisi gibi sevecekmisin Yol ver gitsin canım

19 yaşındayım sebpsiz ayrıldık her hangi kötülüğüm dokunmadı ama dünyanın en kötü insanıymısım gibi davranıyor.

Daha çok gencsiniz. O artik sizde takıntı haline gelmiş. Kötúlügün dokunmadiysa niye ayrilıyor? Vardır bi
Sebebi, onu çokmu sıkıyordunuz
Kötü biri degilsen, belada okuma lútfen.
Bırakın onu artık, başkasıyla beraber. Siz onunla ugraştıkca ancak kendinizi yıpratır durursunuz.

Sana öyle şeyler söylemesine yine sen sebep olmuşsun sen onu sevdiğin için peşinden gittikçe o havalara girmiş ve sana bu tarz laflar söylemiş. Sana düşen bu durumdan ders alarak diğer ilişkilerinde daha dikkatli olmak. Daha çok gençsin mutlaka bi gün unutacağını bil. O senin sevgini çok yanlış anlamış ki sana böyle ağır şeyler söyleyebiliyor,olsun bu da nefretini arttırır zamanla sen bile şaşıracaksın nasıl sevdim bile diyeceksin emin ol :31:

Yok mesaj atmadım çıktıklarını duyunca .. sadece benım adıma hesap açılmıs gitmiş kızın fotoğrafını begenmıs ben yapmadığım halde bana geldi böyle söyledi.

sen de ben değilim o deseydin, daha da konuşursa ikiniz de umrumda değilsiniz bana ne sizden deseydin keşke
ayrıca beddua da etme zaten bir şey varsa ilahi adalet yerini bulur

19 yaşındasın daha neler neler çıkar karşına
değmeyecek adamlar için üzülme

Adam sizi sevmiyormuş neden 1 sene boyunca sizi istemeyen birini sürekli rahatsız ettiniz ki? Ayrıca niye beddua ediyorsunuz anlamadım, istemediğini gayet net belirtmiş buna rağmen inatla arayıp durmuşsunuz. Sizi istemeyen adam (adam bile diyemiyorum çocuk) ne yapacaktı ömrü boyunca yalnız mı yaşayacaktı? İlla ki birileri olacak artık siz de önünüze bakın bence. Onu sürekli takip ederek takıntı haline getirmişsiniz.

Biten bitmiş üzerinize düşeni yapmışsınız, zorlamanın anlamı yokmuş. Bazen gerektiği yerde bitirmek gerekir.

Lütfennn şu erkekleri havalndırmayın kızlar onlaar gerçekten çok 'basit' düşünüyorlar. Senin ilgin onu anca havaya sokar değer bilmez dozunu kaçırmayalım. Belki peşinden koşmak yerine dik dursaydın o senin peşinden koşardı:20:

Kubracim yanlış anlamada bunun poposunun tavan yapmasını sen saglamissin belki klişe bir laf olacak ama kaçan kovalaniyor madem senin bu yüzünü gördü birazda rol yap senin güçlü yüzünü görsün yemeyip,icmeyip ,uyumayıp dahada bitkin gozukeceksin giyin,suslen dışarı çık sosyal paylaşım sitesinde paylaş O olmadan da hayatına devam edebilecegini göster ;)Bu saatten sonrada gelse bile eskisi gibi sevecekmisin Yol ver gitsin canım

Aynen öylee canım üniversiteye gitcem bende unutup hayatımı yaşıycam tama adam gibi adamını bulamıycam ama gerekirse ben eğitip çok mutlu aşk yaşıycam.

Daha çok gencsiniz. O artik sizde takıntı haline gelmiş. Kötúlügün dokunmadiysa niye ayrilıyor? Vardır bi
Sebebi, onu çokmu sıkıyordunuz
Kötü biri degilsen, belada okuma lútfen.
Bırakın onu artık, başkasıyla beraber. Siz onunla ugraştıkca ancak kendinizi yıpratır durursunuz.

Senin hayatını yıkmış zaten senin hayatın bitmiş o hayatını yaşasın demek bu valla köpek gibi eziyet cekmesini istiyorum ben neden suçsuz yere o kadar göz yaşı döktün neden o sözleri duydum bi kzın tek hayalı mutlu yuvası olmasıdır kalmış senle aile kurulmaz diyo ben onları bıraksamda ahım onların üsütünde Allah hak edenin yanında.

Sana öyle şeyler söylemesine yine sen sebep olmuşsun sen onu sevdiğin için peşinden gittikçe o havalara girmiş ve sana bu tarz laflar söylemiş. Sana düşen bu durumdan ders alarak diğer ilişkilerinde daha dikkatli olmak. Daha çok gençsin mutlaka bi gün unutacağını bil. O senin sevgini çok yanlış anlamış ki sana böyle ağır şeyler söyleyebiliyor,olsun bu da nefretini arttırır zamanla sen bile şaşıracaksın nasıl sevdim bile diyeceksin emin ol :31:

Biliyorum ama her kız gibi sevgimin hakkını alıyım tek duam sevgimin kıymetini bilip gelmesi elinin tersiyle ittiği kızı yalvar yakar tekrar Allahtan ismesini istyrum.

sen de ben değilim o deseydin, daha da konuşursa ikiniz de umrumda değilsiniz bana ne sizden deseydin keşke
ayrıca beddua da etme zaten bir şey varsa ilahi adalet yerini bulur

19 yaşındasın daha neler neler çıkar karşına
değmeyecek adamlar için üzülme

Açıkladım zaten canım ama iştee anlmadım yine olan bana oldu güveniyorum Allah hiç bir kulunu ezdirmez.

Biliyorum ama her kız gibi sevgimin hakkını alıyım tek duam sevgimin kıymetini bilip gelmesi elinin tersiyle ittiği kızı yalvar yakar tekrar Allahtan ismesini istyrum.

Ama sen bitmiş bi ilişkiden umutlar bekliyorsun,adı üstünde 'bitmiş' bence artık bu konu hakkında düşünme.Seni haksız yere üzdüyse o da bulur ama olayı takıntı haline getirmemelisin bunun zararı sana :50:

Lütfennn şu erkekleri havalndırmayın kızlar onlaar gerçekten çok 'basit' düşünüyorlar. Senin ilgin onu anca havaya sokar değer bilmez dozunu kaçırmayalım. Belki peşinden koşmak yerine dik dursaydın o senin peşinden koşardı:20:

Ben sadece mücadele etmek istedim. Madem seviyorum karşı taraf erkek değildi ben erkek oluyum guru dinlmiyim dedim ama olan bana oldu.

Back
X