1 senedir uğruna öldüğüm sevgili artık başkasıyla beraber ve çok mutlu.. kadın olmak ne zor gerçekten ben ayağına kadar gittim sürekli mesaj attım seviyorum sırf ilşkımız kurtulsun diye şimdi adım erkek peşinde koşuyor oldu. Onu o kadar çok seviyodum ki ayrıldık ama ben 1 sene mesaj attım ayağına gittim neler yaptım ama olmadı her gün kontrol ediyodum kötü niyettim yoktu sırf sevdiğimden.. İşte 23 temmuz da başaka kızla cıktıgını öğrendım resmen dünya başıma yıkldı 1 hafta uyumadım nöbet geçirdim resmen neyse dün bana mesaj attı bizden uzak dur diye suçsuz yere bana sevgiyi hak etmiyosun mal salak çok safsın sen bu akılla erkelerin daha çok peşinden koşarsın şimdiki cıktıgım çok güzel tırnagı olamazsın yanından dahi geçemezsın dedi yaa dünyam yıkıldı öyle ağladım ki boğazımdan kanlar geldi neyim eksikti kızdan kat kat güzelim ve canımdan vazgececek kadar çok sevdim bana söyledi sözlere bakın ondan önceside bi keresinde senle evlenılmaz aile kurulmaz ortam kızsın filan demişti hak etmediğim halde bu kadar hakret işittim dün sabah namazında büyük beddua ettim inşallah benım sevgime muhtac olur Allahtan beni yalvar yakar ister diye Allah ona öyle bela versinki bana yaşattıklarının 2 katını yaşasın diyee. 1 senelık hayllerim çöpe gitti tekrar barışıp mutlu oluruz sanmıştım ben yapardım ilışkıyı ben kurtarırdım o sevse yeterdi hadi şimdi sil baştan birini sev şimdi nasıl mutlu ben resmen hayattan soğdum adet olamuyorum üzüntüden tamam bu kadar şey yaşattı çok mu zordu başka biriyle cıkmadan önce gelıp hakkını helal et demesi demsini bırak demediği söz kalmadı sözleri hal aklımda kalbımı delip geciyo uyku zaten haram ne yapcamı bilmyirum.