Eski sevgilinin yeni sevgilisi :(

Ilişki bitmiş sen hala peşinden koşup ayağına gittim diye bir güzel anlatıyorsun. Aşk acısı tamam cidden çok kötü bir şey ancak öldürmüyor. Gururunu ayaklar altına almışsın. Sana saygı duymayan erkek seni sevmez. Sen böyle ayağına kapanmalar falan derken bir gram sevgisi varsa onu da öldürmüşsün. Söyledikleri terbiyesizlik ama ilişkisi varmış ve bunu herkesle paylaşmış fotoğraf ekleyerek vs. Daha da düşürme kendini, acını gururunla yaşa. Yapacak bişi yok, hayat böyle...

Bak sana bir örnek vereyim..
Ben de lisede biriyle çok kısa süreli çıktım ve üniversite 3'e kadar unutamadım..
Ağladım sızladım aradım... Kaldırdım anlayacağın bir taraflarını..
Sonra bıktım artık bıraktım ve aradan 1-2 sene geçti o benim peşimde oldu bu sefer..
Günlerce bana yalvardı lütfen buluşalım görüşelim diye...
Ve ona "kusura bakma sevgilim var ve hoşuna gitmez" dedim ki sevgilim yoktu :27:
ve o andan sonra 3-4 sene ağlamalarım, sızlamalarım hepsi yok oldu gitti..:52:
Şimdi karşıma eşim çıktı ve yazık diyorum o günlerime..
Üniversite günlerimi bir aptal için kendime zehir etmişim
İçimin yağları erimişti resmen Demek ki erkekler peşinden koştukça kendini hint kumaşı sanıyor..
O yüzden sallaaaa gittsinnnnnn :37:

İşte benim sonum seninki gibi olur mu bilmiyorum öyle dönceni yalvarcanı sanmıyorum yaa zaman geçmedikçe kalbımdeki yara iyleşmedikçe üzüntüm geçmez zaten beddularıda geri aldım tövbe ettim pişman oldum kısacası olan bana oldu..

Canım bu çocuk senden ayrılıp bir kızla birlikteyse artık bırak adamı.Adam sana değer verip mesajına cevap vermiyor-başkasıyla çıktığında ise sana hakaret ediyor-hala onu sevdiğini söyleme.Bak gerçekten eninde sonunda unutucaksın hatta başkasına aşık olucaksın ondan daha çok değer vericeğin biri olucak hayatında.Lütfen kendini üzme o beş para etmez adam için.Emin ol gün gelince her şey unutuluyor.Lütfen lütfen üzülme,onun yaptığı kötü şeyleri hatırla ve ondan nefret et.Sen daha iyilerine layıksın:)

verdiğim sevginin değerin emeğin karşılığını alamayınca canım çok yanınca kötü şeyler yaptım ben çok üzülmüşüm ben bile bilmiyodum nerden anladım ağlarken ciğerime kadar acı hisettim içli içli ağladım en ufak manzaraya bile bakarken gözlerim doluyo hüzünleniyorum o kadar canım yandı ki kendime gelmedim kendımden nefret ettim çünkü ben küçük düştüm en büyük hatam bu olur umarım ama artık kendi yolumdayım olan bana oldu beni deldi geçti belki onları güldürdü halim ama Allaha inanıyorum elbet hak yerini bulur onu düşünmyürum mesajları fotoğrafları her şeyi sildim hayelleri sildim hayata 0 başlıyor gibiyim tek yardımcım Allah bakalım daha neler bekliyor beni bilmiyorum ama en hayırlısı olsun artık ee ahyırda şerde Allahtan başa gelen çekiliyor bu benim imtihanımdı 1 senelik belki unutana kadar çok sene geçcek ama inşallah bu imtihanı güzel bi şeklde atlatırım.

Ilişki bitmiş sen hala peşinden koşup ayağına gittim diye bir güzel anlatıyorsun. Aşk acısı tamam cidden çok kötü bir şey ancak öldürmüyor. Gururunu ayaklar altına almışsın. Sana saygı duymayan erkek seni sevmez. Sen böyle ayağına kapanmalar falan derken bir gram sevgisi varsa onu da öldürmüşsün. Söyledikleri terbiyesizlik ama ilişkisi varmış ve bunu herkesle paylaşmış fotoğraf ekleyerek vs. Daha da düşürme kendini, acını gururunla yaşa. Yapacak bişi yok, hayat böyle...
Akta gurur yoktur derler bide zaten hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptım onda da hata yapmışım zaten tövbe ettim Allaha bıraktım gerisini canım gerçekten yoruldum saçlarımın ucuna kadar kırgınım okul arkdaş ilşkilerim şu bu derken hayat geçer gider aslında doğru alnıma yazılı olan var doğuştan neden bu kadar saçmaladım bende bilmiyorum ama işte hata yaptık ve cezasını kat kat ödedim.

Bak canım yaşın 19 muş küçüksün ya da büyüksün demeyeceğim.
Ne yazık ki aşk ilişkileri canın yanınca, erkeklere karşı neyi yapıp neyi yapmadığını anlıyorsun.
Bende senin gibi çok koştum, yıprandım, ağladım, sonra dedim ki artık yeter
Seni senden başkası üzemez sen izin vermediğin sürece.
Benim 18 yaşındayken sanırım sevdiğim adam dediğim kişi 15 ay askerden gelmesini bekledim.
Gelmesine yakın görüşecektik. Meğerse beni aldatmış ve ona telefon ettiğimde on numara bir hatun buldum arama beni falan dedi.
O günden sonra dersimi aldım.
Kısacası sorun ne biliyor musun erkeklerin poposunu fazla kaldırmayacağız.
Sınırını bilmemiz gerek..

Beklemek ne kötü sonunu bilmediğin bir şeyi beklemekte kötü aslında sonunda kötü şeylede karşılaşmak var herkesin hikayesi senınki de çok acı aslında bi ölümlüye bu kadar umut bağlamak başta aptallık eğer sevmeyi aşık olmayı ben seçseydim bu o olmazdı emin ol hata yapıyorum yapmıycam diye kendıme söz verdiğim halde bazı şeyleri hata sayesinde öğrendım ben sevgiyi aşkı beceremiyorum en iyisi zamana Allah bırakmak ..

Derdime ortak olan herkese teşekkür ederim verdiğiniz cevapların hepsini okudum ve bi sonuca vardım. Gerçekten haklısınız kadın gururnu yere sermemeli yaptığım bi hataydı ama ben bu hatayı ağır ödedim şükürler olsun evlemeden yada iş ciddiye binmeden bu hayrısız ilşki bitti evliyken bitseydi daha kötü olurdu. Artık şehir dışında üniversite okuycam okulumda ilgilencem kendimi geliştircem ve kendi ayaklarımın üzerinde dim dik durcam her kadının hak ettiği gibi .. Ve beddualara gelince çok tövbe ettim Allah onuda mutlu etsin benide en hayırlısı neyse onu yaşıyalım inşallah tövbem kabul olur.. Ve geçen arkdaşım kaçarak çok sevdiği eşinden ayrıldı ve 1 yaşında cocugu ortada kaldı bazı şeyler için acele etmeye gerek yokmuş hayırlısını istemek gerekmiş buda benim hakkımda hayırlı olan değilmiş. Bundan sonra en hayırlısını istiyorum ee alınıma Allah birini yazmış artık o gelsin bulsun beni ben uğraşmıycam :) hata yapmıycam diyemem ama en azıdan daha tecrubelıyım hepinizden Allah razı olsun inşallah herkes en hayırlısı yaşar mutlu kalın :) konuyu kapatmayı bilmiyorum o yüzden böyle bir şey yazdım..

Back
X