Eski sevgiliniz 5 yıl sonra yeniden karşınıza geçip evlilik teklifi ederse?

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
39
Arkadaşlar İzmirde yaşıyorum sağlık calisaniyim.Ayni kurumda calistigim ve 4 yillik bir ilişkim olan ve o süreçte hicbir sekilde evliligi diline almayan sadece bir kez ailesini gonderen kişiden 5 yil once ayrilmistim.Gecen gun annesinden bir telefon aldim kizim bak ikiniz de baskalariyla olamiyorsunuz kaderiniz bir belliki cok pisman ve seni cok seviyor diye telefon etti.Cunku o kisinin telefonlarini acmiyorum ben.Anneyi araya koydu gunlerdir ariyor.Annesine ne oldu da bana 5 yil sonra yoneldi istemiyorum artik dedim.Bana gunlerdir bir defa konusma firsati ver ispatlicam bir ömrü senden istiyorum yüzüğe gidicem diyor.Siz olsaniz yerimde napardiniz nolur tarafsiz olan arkadaslarim fikir verin.Ona ne demeliyim bu durumda.Artik guvenmiyorum guven yok diye sevgi de yok ne yapmaliyim?

Arkadaşlar İzmirde yaşıyorum sağlık calisaniyim.Ayni kurumda calistigim ve 4 yillik bir ilişkim olan ve o süreçte hicbir sekilde evliligi diline almayan sadece bir kez ailesini gonderen kişiden 5 yil once ayrilmistim.Gecen gun annesinden bir telefon aldim kizim bak ikiniz de baskalariyla olamiyorsunuz kaderiniz bir belliki cok pisman ve seni cok seviyor diye telefon etti.Cunku o kisinin telefonlarini acmiyorum ben.Anneyi araya koydu gunlerdir ariyor.Annesine ne oldu da bana 5 yil sonra yoneldi istemiyorum artik dedim.Bana gunlerdir bir defa konusma firsati ver ispatlicam bir ömrü senden istiyorum yüzüğe gidicem diyor.Siz olsaniz yerimde napardiniz nolur tarafsiz olan arkadaslarim fikir verin.Ona ne demeliyim bu durumda.Artik guvenmiyorum guven yok diye sevgi de yok ne yapmaliyim?
bence evlenecek birini bulamadı

Bu 5 yıl içinde sen ilişki anlamında kimseyle görüşmedin mi? Gerçekten onu unutamıyor musun bunu en iyi sen bilirsin biz sana ne desek boş... Bence ailenden güvendiğin bir kişiye anlatıp fikrini sorsan daha çok yardımcı olacaktır..

Artik guvenmiyorum guven yok diye sevgi de yok

Bunu söyleyin.
Yani sana güvenmiyorum ve seni sevmiyorum diyeceksiniz. Sevmeden güvenmeden ne bekliyorsun benden diyeceksiniz. Hoş buna da muhtemelen kendimi sevdiririm yine eskisi gibi yaparım her şeyi falan diyecektir de(bana söylendi) artık siz bilirsiniz.
Sevmediğiniz biriyle sırf ısrar ediyor diye evlenmeyi düşünmüyorsunuz sanırım?

1. soru sen hala seviyor musun?
2. soru kızlar hepsi tekmeledi de ayy dur şu kız iyiydi bu adaylardan ona mı döneyim dedi?

Sen sevmiyorsun, guvenmiyorsun.
O buyuk ihtimalle basarili bi iliski bulamadi senden sonra ve simdi de etekleri tutustu, hormonlariyla basa cikamiyor.

Ayrilma sebebinizi, seklinizi bilmiyorum. Ama bence exten next olmamali.

Hic samimi gelmedi bana 5 yil aradan sonra. Kurkcu dukkani misali.

Güvenmedigin birine yaklasma ve birini bulamayan exler pat diye yillar sonra boyle ariyolar birini bulunca arkasina bile bakmaz nerden mi biliyorum basima geldi cunku
Benimkide 10 yil sonra cikti karsima cok seviyorumlar falan filon derken ben ona kendimi kaptirdim ve bi gun ben sıkildim deyip gitti ve bi kac ay sonra baskasiyla evlendi ben uzuldugumle kaldim o da karisiyla laylaylom yapiyor
İyi dusun derim

Haklisiniz dostlar.Ben onu cok sevdim hala seviyomuyum nefrette etsem yine bi yanim seviyo ama size katiliyorum artik olamayiz biz guvenim kalmadi tekrar üzülemem

Haklisiniz dostlar.Ben onu cok sevdim hala seviyomuyum nefrette etsem yine bi yanim seviyo ama size katiliyorum artik olamayiz biz guvenim kalmadi tekrar üzülemem

Sende kabul etmezsen herif yolu izdivaçta alacak bacim belli ki kimse almamış garibi demişler 5 yıl önce biri vardı ondada deneyelim şansımızı yoksa evde kalacam :KK48:

5 yil nerdeymis gitmis gonlune gore bulamamis yine sana geri gelmis. Annesi filanda ne karisiyorsa. Ben kabul etmezdim ama karar senin

Back
X